Inviter til påskefest

Mangler du inspirasjon til påskefeiringen? Da kan vi hjelpe – vi har fylt opp med våre fineste borddekkingstips for alle interiørstiler og ambisjonsnivåer, deilige moderniserte middagsklassikere og rydde- og vasketips som gjør boligen både vårfin og festklar. Nå mangler bare gjestene!

Påskeborddekking inspirasjon

LANDLIG

Ønsker du å dekke bordet formelt, bør du bruke duk. Men ønsker du i stedet en landlig stil, kan du bruke et bord av tre uten duk. Legg linservietter på tallerkenene – ønsker du en rustikk og avslappet stil, lar du serviettene være ustrøkne. Du kan hoppe over de fargerike bukettene, sett heller frem påskeriset.

Fargeglad

Den fargeglade stilen er en klassiker i påsken. Lyse duker og servietter i hvitt eller beige kan danne grunnlaget, mens serviset, blomstene, eggene og påskepynten står for fargeinnslagene. Velg en hovedfarge og en eller flere aksentfarger for å oppnå best mulig effekt. Ikke glem vårblomster som matcher fargetemaet!

Enkelt

Selv om det er påske, trenger du ikke å slå på stortromma, du kommer langt med en fin duk og en flott bukett blomster. Dekk med et servise som matcher, og pynt med ting du allerede har. Du kan f.eks. ha små påskeliljer i eggeglass eller lage påskeharer av servietter og egg.

STILRENT

Påskefeiringen trenger ikke å være fargerik – vil du heller ha en minimalistisk stil, kan du hoppe over de fargeglade eggene og pynten. Et tips er å heller skrive gjestenes navn på eggene og dekke bordet med et enkelt servise. Du oppnår et elegant inntrykk ved å legge en tulipan på hver tallerken – husk å velge en farge som matcher serviset.


Festlige påskeoppskrifter å lage i airfryer

Er du på jakt etter en ny oppskrift å prøve ut i din airfryer? Her finner du to enkle påskeoppskrifter som du bare må prøve! Påskeoppskrifter for airfryer

Slik lager du en påskehare:

  1. Brett servietten på midten, slik at den ligner en trekant.
  2. Rull den hardt mot langsiden.
  3. Brett sammen servietten og legg et egg i midten.
  4. Knyt et bånd rett over egget.
  5. Tegn eventuelt et påskehareansikt på egget.

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris