Derfor sponser vi Skiforbundets regionlag i langrenn

Lenge leve de lokale heltene!

 

I Elon setter vi vår stolthet i å kjenne nærmiljøet like godt som vi kjenner elektronikkbransjen. Vi er opptatt av, nei, vi digger de lokale heltene! Derfor var det helt naturlig for oss å tre inn som hovedsamarbeidsparter for Skiforbundets regionale satsningslag i langrenn, med navn Team Elon.

 

– En av våre styrker som kjede, er at vi støtter lokalsamfunnet og opprettholder den lokale handelen. Sponsoratet av Team Elon er helt i tråd med våre verdier, ved at vi sponser lokalt og dermed bidrar til utviklingen av fremtidens norske langrennsstjerner, kommenterer Markedssjef i Elon Norge, Madeleine Unnfoss.

Les også: 6 enkle treningstips

 

 

Født med ski på beina, men de er ikke ferdigsmurte

 

Ordtaket er ikke til å ta feil av. Nordmenn er skapt for å gå på ski, og historisk er det ingen nasjoner som kan måle seg med våre prestasjoner i langrennssporet. Samtidig er ikke ordtaket riktig. Resultater kommer ikke gratis, og bak alle rekorder og gullmedaljer ligger det masse beinhardt arbeid. Jobben starter tidlig, gjerne i lysløypa borte ved skolen en iskald januarkveld. Og kvelden etter. Og kvelden etter.

 

 

Møt Team Elon – 5 regionale langrennslag som styrker rekrutteringen

 

Tilbake i 2011 opprettet Skiforbundet fem regionallag i langrenn: Nord-Norge, Midt-Norge, Innlandet, Vest og Oslofjord. Disse regionale lagene danner i dag en viktig byggestein for elitelagene og rekrutteringen til det øverste nivået i nasjonalsporten vår.

 

– I en krevende tid for idretten lyser denne avtalen virkelig opp fremtidens eliteløpere som skal skinne i skisporet, kommenterer langrennssjef Espen Bjervig.

 

Han får støtte fra Asle Bjerkebakke, adm.direktør i Elon Norge:

 

– Langrenn er Norges nasjonalidrett og her kan Elon som butikkjede vise et engasjement som strekker seg både lokalt og over hele landet.

 

 

For oss er det nemlig en ære å få være med. Vi kan ikke steppe inn som trenere. Vi kan ikke finne den neste Johannes Høsflot Klæbo, men vi kan sikre driften i lokallagene, slik at de som virkelig vet forskjellen på blå og lilla festevoks kan fortsette med den gode jobben de allerede gjør. For er det noe vi i Elon kjenner igjen, så er det et godt produkt. Hadde norsk langrenn vært en TV, hadde det vært toppmodellen med 8K-oppløsning, HDR og alt av spesialfunksjoner.

Les også: Airfryer – Saftige matretter uten olje

 

Nå gleder vi oss til å heie frem alle de dyktige utøverne i 2022/2023-sesongen. Go Team Elon!

 

 

Nyt skisendingene med ekstra bra bilde og lyd:

Soundbar TCL TS-9030
4 490 ,-
Ray Danz Soundbar TS-9030 TCL
Ikke nett I butikklager I butikklager Ikke i din butikk Noen butikker
Ønskeliste I ønskelisten din Du må logge inn eller registrere deg for å legge til produkter i ønskelisten.

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris