Product video thumbnail
catalog product image
catalog product image
Vinkjøler

Temptech Vinkyl Temptech VWCR30DB Svart

  • To separate temperatursoner - lagre hvit og rødvin optimalt
  • Plass til 32 vinflasker
  • Uttrekkbare trehyller
Full produktbeskrivelse
9495 ,-

Ønsker du å få varen installert? Snakk med en av våre butikker så fikser de det!

Vinkjøler Temptech VWCR30DB Svart

Premium vinkjøler for installasjon på kjøkkenet
Vinkjøler i Premium-serien for integrering på kjøkkenet. Vinkjøleren er utstyrt med to separate temperatursoner (5-12 ° C og 12-20 ° C), som kan justeres individuelt slik at du kan lagre både hvit- og rødvin. Totalt er det plass til 32 vinflasker. Vinkjøleren har ventilasjon på fronten, noe som gjør det enkelt å plassere i en nisje under kjøkkenbenken. Den digitale skjermen og berøringsskjermen gjør det enkelt å justere temperatur og belysning. De massive, utvidbare trehyllene kan trekkes inn og ut, noe som gir en god oversikt over vinkolleksjonen. Vinen din lagres trygt ved riktig og stabil temperatur, optimal fuktighet, beskyttet mot skadelige UV-stråler, lukt og vibrasjoner. Ved å lagre vinen på riktig temperatur har du alltid vin klar til å serveres - praktisk for deg og dine gjester.

Stabil og konstant lagringstemperatur
Vinkjøleren er utstyrt med to temperatursoner (5-12 ° C og 12-20 ° C). Ved å lagre vinen på riktig temperatur, har du alltid klar vin som er klar for servering tilgjengelig. I en vinkjøler med to temperatursoner har du muligheten til å lagre vinen ved to forskjellige temperaturer, f.eks. hvit og musserende ved 8 ° C og rødvin ved 12 ° C. De to temperatursonene er fysisk delt i midten av vinkjøleren, med den kalde sonen på toppen av kjøleskapet, mens den varme sonen er i bunnen.

Optimale lagringsforhold
Den UV-beskyttede glassdøren beskytter mot skadelige UV-stråler og varme som kan komme inn i vinskapet. Vinkjøleren er utstyrt med vifter som sirkulerer luften i skapet. Kondensvannet gjenbrukes og opprettholder en optimal fuktighet i vinkjøleren. Aktivert karbonfilter gir frisk og ren luft i vinskapet.

Premium Design
Vinkjøleren har et elegant utseende med en svart slank front. Vinkjøleren er opplyst på innsiden med et delikat LED-lys. Uttrekkbare trehyller gir en god oversikt over din vinkolleksjon.

Effektiv avkjøling med lav vibrasjon
Avkjølingen blir ivaretatt av en lydløs kompressor som avgir lite støy. I tillegg til å være stille, hviler kompressoren på våre spesialutviklede vibrasjonsdempere som sikrer at vinen ikke blir utsatt for skadelige vibrasjoner.

 

Manufacturer info Merkenavn Temptech
Warranty Code 5
Farge Svart
Dørhengsel Höger
Kan hengsles om Ja
Kategori av kjøleskapet eller fryseren 2 Kyl- och svalskåp, svalar och vinkylskåp
Energiklasse C
Energiforbruk per år kjøleskap / fryser 237
Klimaklasse N: från +16°C till +32°C
Innebygd Ja
Vekt 38
Belysning Ja
Integrert Ja
Type belysning LED
Kjølemiddel R600a
WiFi Nei
Bredde 380
Dybde 570
Høyde 853
Lydnivå 39
Antall flasker av Bordeaux-typen 32
Energiklasse
  • Artikkelnummeret vårt: 114893
  • Temptech artikkelnummer: VWCR30DB