Vinskap

Temptech STHLM STQ38DRB svart

  • Plass til opptil 32 flasker
  • To temperatursoner
  • Hyller i bøketre
  • Hvit LED-belysning
  • UV-beskyttet dør
Full produktbeskrivelse
14 990 ,-

Gratis hjemlevering for Elon Club medlemmer. Ønsker du å få varen installert? Snakk med en av våre butikker så fikser de det!

Temptech logo

Temptech sort vinkjøler STHLM STQ38DRB 

Stilig design
Vinkjøleren har dør i sort glass uten håndtak. Døren har en gripelist på siden av døren. Kombinert med trehyllene i ubehandlet bøk og den hvite belysningen er den et smykke i hjemmet, uansett om det er på kjøkkenet, stuen eller i vinkjelleren.

Montering på kjøkken
Vinkjøleren har ventilasjon på fronten, som gjør den enkel å plassere i en nisje under kjøkkenbenken.

Alt din vin trenger
Temptechs vinkjølere følger de fem gylne reglene for vinlagring og har all teknologien innebygd som skal til for at vinen din skal føles så god som mulig.


• Riktig og konstant temperatur – to temperatursoner lar deg ha vin ved passende temperaturer for både oppbevaring og servering.


• Luktbeskyttelse – Lukt kan trenge inn i korken og svekke kvaliteten på vinen. Lukt kan blant annet komme fra trehyllene i vinkjøleren. Temptech bruker kun umalte trehyller som ikke avgir noen lukt i vinkjøleren. I tillegg er Temptechs vinkjølere utstyrt med et aktivt kullfilter som renser luften i vinkjøleren.


• UV-beskyttelse – ekte UV-glass fjerner så mye av de skadelige UV-strålene som mulig samtidig som glassdørens eleganse opprettholdes.


• Riktig fuktighet – Et system for gjenbruk av fuktigheten fra kondensvannet gjør at vinkjøleren holder en jevn luftfuktighet på mellom 50-70 %.


• Lave vibrasjoner – vibrasjoner kan skade vinen over tid. I tillegg til å bruke en spesiell vinkjøler med lave vibrasjoner, bruker Temptech sine vinkjølere et spesielt materiale som sørger for at vibrasjoner fra kompressoren ikke forplanter seg videre i skapet.

Energi informasjon
EnergiförbrukningkWh per år, baserad på resultat från standardiserade provningar under 24 timmar. Den verkliga energiförbrukningen beror på hur apparaten används och var den placeras. Energiforbruk per år kjøleskap / fryser 139 kWh/år
Kjølemiddel R600a
Anger produktens ljudnivå. Som jämförelse ligger ett normalt samtal på ca 60 dBa och den genomsnittliga ljudnivån hemma på cirka 40 dBa. Lydnivå 39 dBa
Så många vinflaskor rymmer vinkylen. Antall flasker av Bordeaux-typen 32 st
Energieffektivitetsklass på en skala från A (låg förbrukning) till G (hög förbrukning) Energiklasse (A-G) G
Innehåller fyra klasser: A, B, C och D. Klass A är bäst och D är sämst. Støyklasse C
Merkenavn Temptech
EAN 7090013679174
Anger hur lång garanti produkten har. Warranty Code 5 år
Generell informasjon
Farge Svart
Anger om produktens dörr är höger- eller vänsterhängd vid leverans, d v s om gångjärnen sitter till höger eller vänster. Vissa har omhängningsbar dörr (se specifikation). Dørhengsel Høyre
Anger om produktens dörr går att hänga om från högerhängd till vänsterhängd och tvärtom. En omhängningsbar dörr skapar mer flexibilitet och gör produkten lättare att passa in i ditt hem. Kan hengsles om Ja
Belysning Ja
Anger om produkten ska byggas in. Du behöver i så fall komplettera med egen snickerilucka. Integrert Ja
UV-beskyttelse Ja
Antall temperatursoner 2 st
Anger om produkten har en display. Display Ja
Dimensjoner
Anger produktens bredd i mm. Bredde 380 mm
Anger produktens djup i mm. Dybde 570 mm
Anger produktens höjd i mm. Høyde 853 mm
Produktens vikt i kg. Vekt 38 kg
Energiklasse
Artikkelnummeret vårt: 117942

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris