Loading...
Vinskap

Temptech STHLM ST120DS rostfri

  • Moderne, eksklusivt design
  • Plass til opptil 94 flasker
  • To temperatursoner
  • Frittstående eller innebygd
  • Alt vinen din trenger
Full produktbeskrivelse
21990 ,-

Gratis hjemlevering for Elon Club medlemmer. Ønsker du å få varen installert? Snakk med en av våre butikker så fikser de det!

Temptech logo

Temptech vinkjøler STHLM ST120DS rustfri

Moderne, eksklusivt design
Vinkjøleren har en dør i rustfritt stål uten skjøter eller kanter. Kombinert med trehyllene i ubehandlet bøk og den hvite belysningen er det et smykke i hjemmet, uansett om det er på kjøkken, stue eller vinkjeller.

Sted for dine favoritter
Med plass til opptil 94 flasker kan du lagre både vin og champagne. Med to temperatursoner kan du være sikker på at flasken din har riktig serverings- eller oppbevaringstemperatur.

Frittstående eller innebygd
Vinkjøleren kan plasseres frittstående i rommet eller bygges inn i en nisje.

Alt vinen din trenger
Temptechs vinkjølere følger de fem gylne reglene for vinlagring og har all teknologi innebygd som skal til for å holde vinen din så god som mulig.


• Riktig og konstant temperatur – to temperatursoner lar deg ha vin ved passende temperaturer for både oppbevaring og servering.
• Beskyttelse mot lukt – Lukt kan trenge inn i korken og redusere kvaliteten på vinen. Lukt kan blant annet komme fra trehyllene i vinkjøleskapet. Temptech bruker kun unyanserte trehyller som ikke avgir noen lukt i vinkjøleren. I tillegg er Temptechs vinkjølere utstyrt med et aktivt kullfilter som renser luften i vinkjøleren.
• UV-beskyttelse – ekte UV-glass fjerner så mye som mulig av de skadelige UV-strålene samtidig som glassdørens eleganse opprettholdes.
• Riktig fuktighet – Et system for gjenbruk av fuktigheten fra kondensvannet gjør at vinkjøleren holder en jevn luftfuktighet på mellom 50-70 %.
• Lave vibrasjoner – vibrasjoner kan over tid skade vinen. I tillegg til å bruke en spesiell vinkjølekompressor med lave vibrasjoner, bruker Temptech sine vinkjølere et spesielt materiale som sørger for at vibrasjoner fra kompressoren ikke forplanter seg videre inn i skapet.

Merkenavn Temptech
EAN 7090013679228
Anger hur lång garanti produkten har. Warranty Code 5 år
Farge Rustfri
Anger om produktens dörr är höger- eller vänsterhängd vid leverans, d v s om gångjärnen sitter till höger eller vänster. Vissa har omhängningsbar dörr (se specifikation). Dørhengsel Høyre
Anger om produktens dörr går att hänga om från högerhängd till vänsterhängd och tvärtom. En omhängningsbar dörr skapar mer flexibilitet och gör produkten lättare att passa in i ditt hem. Kan hengsles om Ja
EnergiförbrukningkWh per år, baserad på resultat från standardiserade provningar under 24 timmar. Den verkliga energiförbrukningen beror på hur apparaten används och var den placeras. Energiforbruk per år kjøleskap / fryser 172 kWh/år
Produktens vikt i kg. Vekt 72 kg
Belysning Ja
Anger om produkten ska byggas in. Du behöver i så fall komplettera med egen snickerilucka. Integrert Nei
Kjølemiddel R600a
Anger produktens bredd i mm. Bredde 595 mm
Anger produktens djup i mm. Dybde 680 mm
Anger produktens höjd i mm. Høyde 1215 mm
Anger produktens ljudnivå. Som jämförelse ligger ett normalt samtal på ca 60 dBa och den genomsnittliga ljudnivån hemma på cirka 40 dBa. Lydnivå 40 dBa
Så många vinflaskor rymmer vinkylen. Antall flasker av Bordeaux-typen 94 st
UV-beskyttelse Ja
Antall temperatursoner 2 st
Energieffektivitetsklass på en skala från A (låg förbrukning) till G (hög förbrukning) Energiklasse (A-G) G
Automatisk avriming Nei
Innehåller fyra klasser: A, B, C och D. Klass A är bäst och D är sämst. Støyklasse C
Anger om produkten har en display. Display Ja
Energiklasse
Artikkelnummeret vårt: 117947

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.