TV

TCL 75C635

  • 75" QLED TV
  • ONKYO-høyttalere
  • 4K HDR PRO
  • Google TV
Full produktbeskrivelse
Special Price 11 990 ,- Regular Price 16 990 ,-

TCL 75" QLED TV 75C635

QLED
Med Quantum dot-teknologi får du en milliard forskjellige farger og nyanser for eksepsjonell, levende og realistisk bildeytelse. TCL C63-serien kombinerer QLED, 4K HDR Pro, 60 Hz Motion Clarity for fargerik og skarp HDR-bildekvalitet. Med 4K HDR PRO kombinert med quantum dot får du en overlegen HDR (High Dynamic Range) opplevelse som leverer nøyaktige farger og de fineste detaljene.

HDR multi-format
Fantastisk HDR-kvalitet uansett kilde (HDR10, HDR HLG, HDR10+, HDR DOLBY VISION og DOLBY VISION IQ).

Nyt det.
C63-serien kommer også med Game Master og støtte for de aller nyeste HDR-formatene (inkludert HDR10+, Dolby Vision). For spillere er det viktig å ha både en TV som er responsiv og som har god bildekvalitet. HDMI 2.1 og ALLM har lav latens og de beste bildeinnstillingene for spill, helautomatisk.

Smart TV
Google TV har Google Assistant innebygd. Den gir enkel tilgang til innholdet du elsker takket være integrert håndfri stemmekontroll: du kan snakke direkte til TV-en. GOOGLE TV samler inn filmer, programmer, TV og mer fra alle appene og abonnementene dine og organiserer dem bare for deg.

ONKYO-høyttalere
ONKYO-høyttalerne er spesialdesignet for klarhet og presisjon i lyden, noe som gjør at du får en mer realistisk DOLBY ATMOS-lydopplevelse hjemme.

Alexa
Styr TV-en med stemmen din via utvalgte Alexa-enheter.

De eksepsjonelle fargene til QLED

Takket være toppmoderne Quantum Dot-teknologi, leverer denne TCL TV-en ekte kinofarger laget av over en milliard farger og nyanser. Alle fargene som kinokameraer kan fange. De gjør det mulig å levere et nivå av fargegjengivelse, detaljer og dybde som er uovertruffen av enhver annen LED- eller OLED-TV.

4K HDR PRO: levende nøyaktige farger og fineste detaljer

Den siste standarden for UHD-innhold er High Dynamic Range. HDR PRO gir en overlegen High Dynamic Range-opplevelse med stor kontrast, skyggedetaljer og levende nøyaktige farger. Opplev utrolige bildedetaljer slik filmskaperne hadde tenkt. Bildet du ser er like detaljert som det er i den virkelige verden. Dykk lenger ned i dybden og detaljene!​​ På TCL TV-er gir 4K HDR PRO kombinert med quantum dot en overlegen High Dynamic Range (HDR) opplevelse som leverer nøyaktige farger og fineste detaljer.​

Bare for deg

Google TV samler filmer, programmer, TV og mer fra alle appene og abonnementene dine og organiserer dem bare for deg.

Motion Clarity for jevnt bilde og forbedret bevegelse

På raske handlinger vil du ikke gå glipp av en detalj. MEMC TCLs proprietære programvarealgoritme går opp til platen mens du ser på sport eller fartsfylte programmer eller filmer. Bidrar til å redusere uskarphet i bevegelsesskjermer og holde bevegelsesspor på et minimum
. Seeropplevelsen din vil alltid være krystallklar, uansett kilden er 50Hz eller 60Hz.

Fantastisk HDR uansett kilde

Det er mange måter å få den beste 4K HDR-bildekvaliteten på TV: HDR10, HDR HLG, HDR10+, HDR DOLBY VISION. Denne TCL TV-en støtter dem alle! Sørg for at du fullt ut kan bruke den maksimale kapasiteten til 4K HDR-TV-en din: uansett hva du liker Dolby Vision-innhold på Netflix, Disney+ eller HDR 10+-innhold på Amazon Prime Video, vil denne 4K HDR TCL-TVen alltid støtte det beste formatet.

Din optimaliserte spillopplevelse

For spillere er en responsiv TV like viktig som en med et godt bilde. HDMI 2.1 sikrer kompatibilitet med de nyeste spillkonsollgenerasjonene og muliggjør funksjoner som ALLM (Auto Low Latency-modus). ALLM lar videospillkonsollen eller PC-grafikkortet automatisk bytte TV-en til spillmodus for en superrask TV-spillinngang under 15 ms*

*nyeste HDMI 2.1 spillkonsollgenerasjon eller HDMI 2.1 PC-spilleenhet kreves.Ved å angi postnummer i kassen så vil man se hvilke leveringsalternativer som er tilgjengelig.

Husk at man alltid kan velge å hente varen kostnadsfritt i din nærmeste Elon butikk.

 

Lykke til med kjøpet!

Merkenavn TCL
EAN 5901292517427
Skjermstørrelse diagonalt i tommer 75 tum
Energiklasse i SDR-modus G
Energiforbruk i SDR-modus 160 kWh per 1000h
Energiklasse i HDR- modus G
Energiforbruk i HDR-modus 240 kWh per 1000h
Skjermstørrelse diagonalt i cm 189 cm
Horisontal oppløsning 3840 px
Vertikal oppløsning 2160 px
Skjermstørrelse diagonalt i tommer 75 tum
Energiklasse
Artikkelnummeret vårt: 117820

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris