Loading...
TV Sony XR65A80JAEP 8272_XR65A80JAEP
TV Sony XR65A80JAEP 8272_XR65A80JAEP
TV Sony XR65A80JAEP 8272_XR65A80JAEP
TV Sony XR65A80JAEP 8272_XR65A80JAEP
TV Sony XR65A80JAEP 8272_XR65A80JAEP
TV Sony XR65A80JAEP 8272_XR65A80JAEP
TV Sony XR65A80JAEP 8272_XR65A80JAEP
TV Sony XR65A80JAEP 8272_XR65A80JAEP
TV

Sony 65" OLED 4K Google TV XR65A80J

  • BRAVIA XR
  • OLED
  • 4K Ultra HD
  • HDR
  • Smart TV
  • HDMI 2.1
Full produktbeskrivelse
22990 ,-

Funksjoner

XR-kontrast

Cognitive Processor XR kryssanalyserer data og forbedrer bilder slik det menneskelige øyet fokuserer for mer naturtro farger og dybde. Med XR OLED Contrast justeres lysstyrken slik at du får høyere maksimal lysstyrke og dypere svartfarger i skyggen – detaljer blir ikke druknet i skygger eller går tapt i høylys. 
 

XR OLED Contrast

Med som bruker analyse ut fra et menneskelig perspektiv, økes fargene og kontrasten i lyse områder slik at du kan nyte utrolige nivåer av ren svart kontrast og maksimal lysstyrke. Se bilder som er fulle av forbedret dybde mellom motivet og bakgrunnen. Detaljene er definert, selv i områder med mørke skygger eller sterkt lys.
 

XR-farge

Se farger som er naturlige og vakre for menneskeøyet. Cognitive Processor XR™ gjør det mulig å få tilgang til en større palett og reprodusere hver farge med de subtile forskjellene som finnes i den virkelige verden. Med utvidet nyanse og metning kan livaktige skygger og realistiske teksturer ses i blomstene. Selv bleke farger blir realistiske.
 

XR Triluminos Pro™

Denne TV-en, drevet av Cognitive Processor XR, reproduserer farge på en måte som mennesker synes er vakkert. Se en større palett med farger med et forbedret utvalg nyanse og metning, slik at naturlige skygger og presise detaljer kan ses, selv i mørke scener.
 

XR HDR Remaster

Med kan denne TV-en registrere alle objekter på skjermen, analysere fargen og justere kontrasten for enda mer realistiske bilder. Objektbasert behandling, drevet av BRAVIA XR™, hever presisjon til et helt nytt nivå ved å legge til justeringer av nyanse, metning, lysstyrke, bevegelsesvektor, båndbredde og mer. Resultatet er utrolig realistiske scener med fantastisk dybde, naturtro teksturer og naturlige farger.
 

XR Clarity

Uansett innhold eller kilde kan du nyte innhold i nesten 4K-oppløsning 1 med XR 4K-oppskalering. Vår Cognitive Processor XR har tilgang til store mengder data og gjenskaper tapte teksturer og detaljer for virkelighetstro bilder. Se detaljer som naturlig definert dyrepels og en stein med et skarpt omriss 2
 

XR 4K-oppskalering

Med vår Cognitive Processor XR gjør denne TV-en 2K-signaler om til nesten 4K-kvalitet for en utrolig virkelighetstro og omsluttende opplevelse. bruker store mengder data, analyserer mønstre i scenene og gjenskaper små detaljer 3 .
 

4K XR Super Resolution

XR Super Resolution registrerer individuelle objekter i et bilde og gjenskaper svært naturtro teksturer på skjermen. BRAVIA XR-prosessoren analyserer og behandler data på en nøyaktig måte for å gi 4K-bilder med fire ganger høyere oppløsning enn full HD for å berike scenene med virkelighetstro detaljer og tekstur 4 .
 

4K XR Smoothing

XR Smoothing skaper jevne og naturlige 4K-bilder mens du ser på, uten «lysstripene» som kan oppstå på andre TV-er. Scenene gjenskapes med tusenvis av toner, skygger og graderinger, noe som får dem til å se utrolig ekte ut.
 

XR Motion

Det har blitt mye bedre å se sport og actionfilmer. Vår Cognitive Processor XR med Clarity™ kryssanalyserer data for å sikre at bevegelsene forblir jevne, lyssterke og klare.
 

XR Motion Clarity

Med bilder som er skapt av millioner av individuelt styrte piksler, er alt skarpt og klart på OLED. Og med OLED ™-teknologien forblir selv raske bevegelser jevne og klare. Bevegelige bilder styres presist for å minimere uskarpheter slik at bildene forblir virkelighetstro med mindre tap av lysstyrke under actionscener.
 

4K/120 bilder/sek

Skill deg ut fra konkurrentene med BRAVIA. Med 120 bilder/sek på kompatible spill gir HDMI 2.1 deg en fordel i fartsfylte skytespill, sportsspill og andre avanserte spill. Du får også en ekstra jevn spillopplevelse med input-forsinkelse som er redusert til under 8,5 ms, med og en egen spillmodus 5 .
 

XR Sound Position

For en lydopplevelse som matcher hvordan vi ser verden, gir deg lyd bak bildet. Ettersom skjermen er høyttaleren på denne BRAVIA XR 4K OLED TV-en, matcher lyden perfekt med det som er på skjermen, for en virkelig omsluttende opplevelse.
 

Acoustic Surface Audio+

Med teknologien Acoustic Surface Audio+ kommer lyden direkte fra midten av skjermen med kraftige utløsere bak TV-en som vibrerer for å skape akustikk som beveger seg med bildet. Ettersom lyden følger handlingen, hører du mer realistisk dialog og lydeffekter. En forovervendt subwoofer sørger for kraftig bass og for at du ikke går glipp av noe som skjer på skjermen. Med utløseren og subwooferen får du stabil lyd, uansett om TV-en er montert på veggen eller står på en hylle eller et stativ.
 
Acoustic Center Sync
Gled deg over lyd med kinokvalitet hjemme hos deg selv. optimaliserer lyden fra TV-en og soundbaren for en bedre lydopplevelse. Bare koble BRAVIA TV-en til en soundbar fra Sony for å høre utrolig tydelig dialog, sangstemmer og instrumenter rett fra skjermen med omgivelseslyd av høy kvalitet 6 .
 

XR Surround

Med BRAVIA XR får alt du ser, ekte omgivelseslyd. skaper omgivelseslyd både fra sidene og vertikalt, slik at du får 3D-lyd uten behov for takmonterte eller oppovervendte høyttalere.
 

Oppskalert 3D-omgivelseslyd

Signalbehandlingsteknologien i BRAVIA XR gjør at denne TV-en kan gjengi multidimensjonal lyd for å gi en virkelig omsluttende opplevelse. Føl deg omsluttet av lyden, ikke bare fra venstre eller høyre, men også fra en vertikal dimensjon. Med oppskalert 3D-omgivelseslyd kan du oppleve en spennende kinoopplevelse hjemme med Dolby Atmos®, og vertikal lyd med innhold som ikke er kompatibelt Dolby Atmos.
 

Google TV

Bla gjennom over 700 000 filmer og TV-episoder fra strømmetjenestene dine, på ett sted og organisert etter emner og sjangre basert på hva du er interessert i 7 8 .
 

Talesøk

Finn favorittinnholdet raskere enn noensinne ved å bruke stemmen. Med talesøk slipper du komplisert navigasjon og kjedelig tasting – du trenger bare å spørre.
 

Fungerer med Apple AirPlay / Apple HomeKit9

Med Apple AirPlay kan du streame video og lyd til TV-en din direkte fra iPhone, iPad eller Mac. Se filmer og show fra Apple TV-appen, favorittappene dine eller til og med Safari. Del bildene dine med alle i rommet.
 

Chromecast innebygget

Med Chromecast kan du caste videoer, spill og apper fra en mobilenhet til TV-en, uten at det går ut over kvaliteten. Trykk på Cast-knappen på Android- eller iOS-skjermen for å se alt det du vil, på den store skjermen. Cast innholdet, og så kan du fortsette å bruke telefonen eller nettbrettet 10 .
 

Smart fjernkontroll

Alle de tilkoblede enhetene dine kan styres med den smarte fjernkontrollen vår. Med tilgang til strømmetjenester via én knapp kan du se TV-serier og filmer i stuen på sekunder 11 12
 

3-veis stativ for plassering på flere måter

Et treveisstativ for plassering på flere måter gir deg mulighet for standardplassering som fokuserer på bildet, smal plassering for mindre hyller og lydplankeplassering for perfekt plassering av lydsystemet ditt.
 

Jevn metalloverflate

Den førsteklasses metallinnfatningen er utrolig smal, slik at øynene fokuserer naturlig på bildet, ikke det som er rundt det.
 

Levende pynt 

Levende pynt gjør TV-en til en viktig del av rommet, med kunst på skjermen, personlige bilder, skjermsparertemaer og klokkefunksjoner.
 

Lyssensor

På vanlige TV-er er lysstyrken den samme uansett lyset i rommet. Noe som fører til bilder som er for mørke eller for lyse. Denne TV-en har en lyssensor som optimaliserer lysstyrken i bildet i henhold til omgivelsene. Den øker lysstyrken i lyse rom og reduserer lysstyrken i mørke rom, slik at du får den perfekte visningen.
 

Acoustic Auto Calibration

Uansett hvor du sitter, registrerer TV-en posisjonen din og optimaliserer lyden slik at du får den samme lydkvaliteten som om du sitter rett foran TV-en. Lyden kan endres avhengig av rommet. Gardiner kan blant annet absorbere lyd, mens objekter foran TV-en kan forstyrre lydpassasjen, og gjøre kvaliteten på det du hører dårligere. Denne TV-en registrerer objekter og reproduserer lyd som er forbedret og optimalisert for rommet ditt.
 

Netflix Calibrated Mode

Denne modusen ble spesifikt utviklet for å se originalt Netflix-innhold og reprodusere samme bildekvalitet på en TV som på en studio evaluation master. Med Netflix-kalibrert modus bevares skaperens visjon og hensikt med naturtro gjengivelse.
 

IMAX Enhanced

Denne 4K-smart-TV-en fra Sony er -sertifisert, noe som betyr at den er optimalisert for svært naturtro bilder og lyd. Få en mer oppslukende underholdningsopplevelse hjemme med -bildemodusen, som utnytter alt det oppgraderte -innholdet fullt ut 13 .
 

Dolby Vision® og Dolby Atmos® 

Kos deg med kinoaktig begeistring og spenning hjemme. Dolby Vision® gjør scener livaktige for autentisk TV-titting, mens Dolby Atmos® fyller rommet med oppslukende omgivelseslyd 14 15
 

BRAVIA CORE™

Et stort antall filmer er inkludert og venter på deg. Med BRAVIA XR-teknologi, Pure Stream og IMAX Enhanced blir alt du ser levert med et utrolig bilde og fantastisk lydkvalitet 16 .
 

Bluetooth®-tilkoblingsmuligheter

Koble BLUETOOTH®-kompatible enheter til TV-en for å få underholdning på en enkel måte. Par Bluetooth-hodetelefonene eller -øretelefonene dine med BRAVIA, og se på TV-serier og lytt til musikk på favorittstedet ditt – uten å bli forstyrret eller avbrutt 17 .
 

XR-bilde

Gled deg over enestående OLED-kontrast med bilder som føles dype, naturlige og ekte ut. Vår revolusjonerende prosessor bruker analyse fra et menneskelig perspektiv til å kryssanalysere og optimalisere hundretusenvis av elementer i løpet av sekunder. Kombinert med vårt unike OLED-panel leverer denne teknologien utrolig naturtro bilder med svært rene svartfarger.

1 4K: 3840 x 2160 piksler.

2 Oppskalerte, simulerte og forbedrede 4K-bilder varierer avhengig av kildeinnhold.

3 Oppskalerte, simulerte og forbedrede 4K-bilder varierer avhengig av kildeinnhold.

4 Oppskalerte, simulerte og forbedrede 4K-bilder varierer avhengig av kildeinnhold.

5 PS5™-spill som støtter 4K/120 bilder/sek, kreves. Input-forsinkelsestid målt med 4K/120 bilder/sek HDMI-spillinput basert på intern testing hos Sony. Funksjonen kan variere basert på forhold og sanntidsbruk.

6 Acoustic Center Sync er kompatibel med HT-A7000-soundbaren og HT-A9-hjemmekinoanlegget fra Sony.

8 Google og Google TV er varemerker som tilhører Google LLC.

9 Apple, Apple-logoen, Apple TV, AirPlay og HomeKit er varemerker som tilhører Apple Inc., registrert i USA og andre land. Denne Sony TV-en er kompatibel med AirPlay 2 og HomeKit. iOS 12.2 eller nyere eller macOS 10.14.4 eller nyere kreves. Apple ID-konto kreves. Abonnementer kan være påkrevd for å få tilgang til bestemt innhold.

10 4K: 3840 x 2160 piksler.

11 Kontrollerbar enhet og funksjoner er avhengig av land og enhet.

12 Fjernkontrollens utforming og spesifikasjoner varierer, avhengig av hvilket land den er kjøpt i.

13 IMAX Enhanced-innhold aktiverer hele IMAX Enhanced-opplevelsen.

14 Dolby, Dolby Atmos, Dolby Vision og dobbel-D-symbolet er blant de registrerte og uregistrerte varemerkene som tilhører Dolby Laboratories, Inc. i USA og/eller andre land.

15 Dolby Vision-innhold er kompatibelt med strømmetjenester som Netflix, Amazon Video eller kompatible innholdsenheter tilkoblet via HDMI. Krever HDMI®-kabler solgt separat.

16 Kampanjens tilgjengelighet varierer fra land til land.

Ved å angi postnummer i kassen så vil man se hvilke leveringsalternativer som er tilgjengelig.

Husk at man alltid kan velge å hente varen kostnadsfritt i din nærmeste Elon butikk.

 

Lykke til med kjøpet!

Merkenavn Sony
EAN 4548736125469
Display Name Sony 65" OLED 4K Google TV XR65A80J
Skjermstørrelse diagonalt i tommer 65 tum
Energiklasse i SDR-modus G
Anger produktens bredd i mm. Bredde 185 mm
Anger produktens djup i mm. Dybde 1575 mm
Anger produktens höjd i mm. Høyde 960 mm
Energiforbruk i SDR-modus 137 kWh per 1000h
Energiklasse i HDR- modus G
Energiforbruk i HDR-modus 146 kWh per 1000h
Skjermstørrelse diagonalt i cm 163.8 cm
Horisontal oppløsning 3840 px
Vertikal oppløsning 2160 px

Generelt
Garanti (måneder) 24
Produkttype OLED TV - Smart TV
Energiklasse Klasse G
Energiklasse (HDR) Klasse G
Strømforbruk (på-modus) 137 W
Strømforbruk SDR (på-modus) 137 kWh/1000t
Strømforbruk HDR (på-modus) 146 kWh/1000t
Diagonalklasse 65"
Diagonalstørrelse 64.5"
Serier BRAVIA XR A80J Series
Modellår 2021
Plattform Google TV
HDR-mulighet Ja
HDR-format HDR10, Dolby Vision, HLG10
HDR-teknologi XR HDR Remaster
Video Processor Cognitive XR
TV-kanalvelger 1x analog, 2x digital
TV-kanalvelgerforekomst Ja
Sensorer Lyssensor
Videogrensesnitt Kompositt, HDMI
HDMI-portantall 4 porter
Moduser Bildemoduser, Auto Low Latency Mode (ALLM)
Bildeforbedringer Live Color, dynamisk kontrastforbedring, dynamisk bakgrunnslysstyring, Pixel Contrast Booster, IMAX-forbedret, Netflix Calibrated Mode, XR 4K-oppskalering, XR Motion Clarity, XR Super Resolution, XR-utjevning, OLED XR Contrast
Fysiske mål Uten stativ
Bredde 144.8 cm
Dybde 5.3 cm
Høyde 83.6 cm
Vekt 22.3 kg
Eksteriørfarge Titansvart
Skjerm
Oppløsning 3840 x 2160
Skjermformat 4K UHD (2160p)
Bildets sideforhold 16:9
Bildehastighets- og forbedringsteknologi Variable Refresh Rate (VRR)
Skjermens menyspråk Dansk, Hindi, Hebraisk, Ungarsk, Tsjekkisk, Islandsk, Baskisk, Kroatisk, Slovensk, Indonesisk, Thai, Ukrainsk, Tagalog, Swahili, Farsi, Galisiansk, Tamil, Engelsk, Tysk, Fransk, Italiensk, Norsk, Portugisisk, Polsk, Finsk, Svensk, Russisk, Spansk, Nederlandsk, Gresk, Tyrkisk, Arabisk, Bulgarsk, Latvisk, Litauisk, Estlandsk, Serbisk, Rumensk, Katalansk, Japansk, Koreansk, Kazakh, Albansk, Bosnisk, Makedonsk, Afrikaans, Bengali, uzbekistansk, aserbajdsjansk, sudanesisk, Kannada, Malayalam, Marathi, Telugu, Urdu, Burmese, Belarussian, Laotian, Gujarati, Punjabi, Assames, Kyrgyz, Nepali, MON
Egenskaper Audio Description (AD), innebygd Chromecast, Dual Database Processing, CalMAN automatisk kalibreringsstøtte, skjermleser, USB-harddiskopptak, XR Triluminos Pro Display
Stativer og monteringer
Stativ Inkludert
Stativdesign Tabletop
Stativfarge Titansvart
Stativfunksjoner Aluminiumsstativ
Feste for flatpanel (VESA) 300 x 300 mm
VESA-kompatibilitet Ja
TV-kanalvelger
Betinget adgang Common Interface Plus (CI+)-spor
Digital TV-kanalvelger
Digital-TV-kanalvelger DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2
HDTV-kanalvelger Ja
Videofunksjoner
Inngangsvideoformater 480p, 576p, 1080/24p, 1080/60i, 720/60p, 1080/50i, 720/50p, 1080/50p, 1080/60p, 1080/30p, 2160/24p, 2160/25p, 2160/30p, 720/24p, 720/30p, 2160/50p, 2160/60p, 2160/100p, 2160/120p, 1080/120p, 1080/100p
Teletekst Ja
Skjermprogramveileder Digital EPG
Mediespiller
Støttede videoformater MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, Motion-JPEG, Xvid, WMV, ASF, AVI, MKV, MOV, AVCHD, TS, AVC, 3GPP, PS, VC-1, WebM, HEVC, VP9, VP8, XAVCS, HDV
Støttede lydformater MP3, WMA, WAV, AAC, FLAC (Free Lossless Audio Codec), LPCM, ASF, MP4, OGG, AC4
Støttede bildeformater JPEG
USB-port Ja
USB-portantall 3
Konfigurasjon 16 GB
Operativsystem Android OS
Fjernkontroll
Type Fjernkontroll
Batteri inkludert Ja
Egenskaper Stemmekontroll
Lydsystem
Digitalt lydformat Dolby Audio
Surround-modus Ja
Lydeffekter Dolby Atmos, DTS Digital Surround, 3D Surround Upscaling
Utgangseffekt 30 watt
Andre egenskaper Lydreturkanal (ARC), Apple AirPlay-støtte, videoskøk, Acoustic Surface Audio+ teknologi, Enhanced Audio Return Channel (eARC), Acoustic Auto Calibration, Voice Zoom 2
Nettverk & internettmultimediaer
Funksjonalitet WEB-lesing, Internettvideoavspilling
Konnektivitet Wi-Fi, LAN, Bluetooth
LAN-protokoll Ethernet
Wi-Fi-protokoll 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11a, 802.11ac
Bluetooth-versjon Bluetooth 4.2
Koble og dele USB Human Interface Device (HID)
Applikasjonsforretning Google Play
Tilkoblinger
Kontakttype Kompositt video/lyd-inngang - side
HDMI - side
3 x HDMI - bunn
Digital lydutgang - bunn
Hodetelefoner
2 x USB - side
USB - bunn
Internet of Things (IoT)
Kompatibel med Internet of Things (IoT) Ja
Plattform Apple HomeKit
Intelligent assistent Google Assistant (ikke tilgjengellig for noen språk og land)
Diverse
Tilpassede standarder HDCP 2.3
Strømforsyning
Strømenhet Strømforsyning
Inngangsspenning AC 230V (50 Hz)
Strømforbruk i sparemodus 0.5 watt
Funksjoner På/av-tidtaker
Størrelses- og vektdetaljer
Størrelses- og vektdetaljer Panel uten stativ - 144.8 cm x 5.3 cm x 83.6 cm x 22.3 kg
Panel med stativ - 144.8 cm x 33 cm x 85.9 cm
Størrelser og vekt (forsendelse)
Bredde (forsendelse) 158 cm
Dybde (forsendelse) 18.4 cm
Høyde (forsendelse) 95.8 cm
Vekt (forsendelse) 31 kg
Energiklasse
Artikkelnummeret vårt: 8272_XR65A80JAEP

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.