Övervakning & Säkerhet Sikkerthjem Larmsystem Villapaket Vit 115097
Overvåkning & Sikkerhet

Sikkerthjem Larmsystem Villapaket

  • Klassisk alarmsystem
  • Smarte hjemmefunksjoner
  • Krever en Internett-tilkobling på installasjonsstedet
  • Dobbel sikkerhet med WiFi og SMS
Full produktbeskrivelse
Pris
2 499 ,-
Sikkerthjem logo

Trygt hjem alarmsystem Villa -pakke S6evo

Økonomisk pakke
Villapakken er ditt utgangspunkt for å sikre større boliger, villaer og eneboliger. Villapakken er den bestselgende av våre alarmpakker og pakken som inneholder den største rabatten sammenlignet med å kjøpe delene separat. S6evo bringer det klassiske alarmsystemet til helt nye høyder og legger nå også til smarte hjemmefunksjoner som gir deg helt ny kontroll over hjemmet ditt. Viktig: Krever en Internett-tilkobling på installasjonsstedet.

Så mye mer enn bare en alarm
S6evo tar det klassiske alarmsystemet til helt nye høyder og inkluderer nå også smarte hjemmefunksjoner som gir deg helt ny kontroll over hjemmet ditt. Takket være internettforbindelsen skjer alt i sanntid og synkroniseres over alle brukernes smarttelefoner. Systemet oppdateres automatisk med de nyeste sikkerhetsoppdateringene og funksjonene, slik at du alltid kan føle deg trygg og sørge for at du nyter S6evo -systemet fullt ut. Og alt er helt gratis.

Dobbel sikkerhet med WiFi og SMS
S6evo tilbyr SMS -sikkerhetskopiering som automatisk overtar ved mangel på internettforbindelse.
SMS -funksjonen lar deg også motta meldinger fra S6evo når du er i utlandet og har valgt å slå av mobildata på mobiltelefonen.

Koble enkelt til ekstra tilbehør
Å legge til nytt tilbehør i systemet er enkelt og intuitivt ved å skanne QR -koden til tilbehøret med mobiltelefonen din. QR Connect gjør det ikke bare enkelt og raskt å koble til nytt tilbehør. Det eliminerer også fullstendig risikoen for at eksterne trådløse signaler lagres feil i systemer, som du kanskje er klar over er andre trådløse alarmsystemer.

Legg til flere brukere
Du kan enkelt og uten begrensning legge til brukere og alarmmottakere i S6evo -systemet. Selvfølgelig kan du også velge hvor mye tilgang de skal få.

Smart hjem
S6evo lar deg også ta kontroll over hjemmet ditt. Koble en eller flere SmartPlugs til din S6evo og bruk elektriske apparater direkte fra mobiltelefonen eller S6evo fjernkontrollen. Lys f.eks. lysene ved inngangsdøren før du går inn eller slår på radioen når du er ute, slik at alle innbruddstyver tror det er noen hjemme.

SmartControl med autopilot
Sett S6evo ™ -systemet på autopilot. Lag automatiserte regler og la S6evo slå seg på eller av automatisk på bestemte tidspunkter. Slå på og av dine elektriske apparater automatisk, for eksempel lamper. Eller gjør begge deler!

Kjæledyr er velkomne - men ikke tyver
Mange av oss elsker dyr. S6evo bevegelsessensorer er designet for å ignorere kjæledyr opptil ca. 25 kg. I praksis betyr dette at alarmen ikke går når en katt eller en mellomstor hund passerer en sensor. Større hunder eller katter som kan hoppe på møbler foran sensoren vil imidlertid aktivere sensorene. Derfor anbefaler vi at du sikrer deg med åpningskontakter i hjem med store hunder.

Videoovervåkning direkte på mobilen
Med S6evo kan du utvide alarmsystemet ditt med HD -videoovervåking. Koble SmartCams til S6evo -systemet ditt og følg med uansett hvor du er på mobiltelefonen. Med et microSD -minnekort i SmartCams kan du også se opptakshistorikk opptil 14 dager tilbake i tid. SmartCam for S6evo er tilgjengelig både innendørs og utendørs - med nattsyn, bevegelsesdeteksjon og videokryptering som beskytter personvernet ditt.

Ingen abonnement eller ekstra avgifter
Med S6evo slipper du månedlige abonnementer, sikkerhetsvakter og alle andre avgifter du opplever hos andre alarmselskaper. Når du har kjøpt og betalt for S6evo -systemet ditt, er det ditt, og du trenger ikke betale for at systemet skal fungere. All støtte er gratis. Det er bare hvis du velger å sette inn et SafeHome SIM -kort i SMS -sikkerhetskopisystemet som du må betale i tillegg til prisen på systemet.

Automatiske oppdateringer
Systemet ditt blir kontinuerlig oppdatert - selv etter at du har kjøpt det. S6evo -appen på mobiltelefonen din oppdateres også kontinuerlig og helt automatisk. På denne måten er du alltid sikker på at du har de nyeste funksjonene.

Pakken inneholder
1 x SmartBox
1 x SmartPad
2 x nøkkelplate
2 x fjernkontroll
2 x åpningskontakt
2 x Bevegelsessensor - Dyrimmun:25kg.
1 x strømforsyning for SmartBox
1 x lader for SmartPad
1 x 1 meter Ethernet-kabel
1 x Hurtigoppsettguide
3 x Dobbeltsidig forebyggende alarmdekal
1 x Skruer og plugger

Merkenavn Sikkerthjem
EAN 5711826600033
Anger hur lång garanti produkten har. Warranty Code 3 år
Generell informasjon
Produkttyp larm & övervakning Larmsystem
Farge Hvit
När produkten har WiFi kan du koppla ihop din smartphone eller surfplatta till den via en app. Härigenom kan du bekvämt styra och kontrollera produkten på distans. WiFi Ja
Tilkoblingsteknologi WiFi
Dimensjoner
Produktens vikt i kg. Vekt 0.38 kg
Artikkelnummeret vårt: 115097

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris