Övervakning & Säkerhet Netatmo Inomhus kamera+Sensorer+Siren Vit 114022
Övervakning & Säkerhet Netatmo Inomhus kamera+Sensorer+Siren Vit 114022
Övervakning & Säkerhet Netatmo Inomhus kamera+Sensorer+Siren Vit 114022
Övervakning & Säkerhet Netatmo Inomhus kamera+Sensorer+Siren Vit 114022
Sikkerhetspakke

Netatmo Inomhus kamera+Sensorer+Siren

  • Innekamera
  • 3 dørs / vindus sensorer
  • Innendørs sirene
Full produktbeskrivelse
Produktet er ikke tilgjengelig på nett
Netatmo logo

Smart overvåkningspakke NBU-ICSS-EU Netatmo

Nyt sikkerheten som følger med et komplett sikkerhetssystem med kamera. Innbrudd trenger ikke lenger være noe å bekymre seg for! Netatmos smarte sikkerhetssystem med kamera holder oversikt over alt. Det gir full beskyttelse for hjemmet ditt og gir deg trygghet. Kino? Ikke noe problem! Netatmos smart innekamera, smarte dør- og vindusfølere og smart innendørs sirene holder øye med hjemmet ditt.

Bli advart og handle selv før et innbrudd inntreffer
Det smarte sikkerhetssystemet ditt med kamera varsler deg om et problem allerede før en inntrenger klarer å bryte seg inn. Netamos sensorer som er montert på utvalgte dører og vinduer oppdager om noen prøver å komme inn. Du vil deretter umiddelbart motta en melding på smarttelefonen.
For rask handling kan du også stille inn sikkerhetssystemet ditt slik at den smarte innendørs alarmen automatisk høres ut hvis noen prøver å bryte seg inn.

Systemet slår seg selv av og på automatisk
Skyndte du deg hjemmefra for å ta toget og glemte å slå på sikkerhetssystemet? Ikke noe problem! Netatmos smarte sikkerhetssystem med kamera slås automatisk på og av når du forlater huset eller kommer hjem igjen.

Innspilte lyder høres ut som om noen er hjemme
Når det gjelder å holde inntrengerne borte, kan du ikke være forsiktig nok. Din Netatmos smarte sikkerhetssystem med kamera tilbyr et utvalg av innspilte lyder, inkludert lyden fra en bjeffende hund, babyskrik eller fra en støvsuger.

Er det inntrengere i hjemmet ditt? Sikkerhetssystemet advarer deg og skremmer dem bort
De forskjellige delene av Netatmos smarte sikkerhetssystem med kamera beskytter hjemmet ditt på flere måter. Det smarte innekameraet ditt skiller mellom kjente og utenlandske ansikter. Hvis den oppdager en ubuden gjest i hjemmet ditt, sender den umiddelbart en melding med en video om inntrenging til smarttelefonen din. Samtidig høres den smarte innendørs sirenen automatisk med sin øredøvende 110-desibel alarm.

Lett å installere
Smart og enkel - det er ideen bak alle Netatmos produkter. Du kan enkelt installere det nye smarte sikkerhetssystemet ditt med et kamera. Last ned Netatmo Security-appen og koble til de forskjellige delene. Plasser det smarte innekameraet og den smarte innendørsirenene inni inngangen og fest sensorene på dørene og vinduene som skal overvåkes. Hjemmet ditt er nå beskyttet!

Tilgang til alle funksjoner uten abonnement
Ingen skjulte kostnader, alle funksjonene i det smarte sikkerhetssystemet, oppdateringer og videolagring er tilgjengelig når som helst, uten abonnement.

Merkenavn Netatmo
EAN 3700730503464
Ersatt av artikelnummer 120615
Generell informasjon
Produkttyp larm & övervakning Larmsystem
Farge Hvit
Ansiktsgjenkjennelse Ja
Utendørs bruk Nei
Værbestandig Nei
När produkten har WiFi kan du koppla ihop din smartphone eller surfplatta till den via en app. Härigenom kan du bekvämt styra och kontrollera produkten på distans. WiFi Ja
Maks digitalvideooppløsning 1920 x 1080
Tilkoblingsteknologi WiFi
Anger om produkten kan kopplas mot den digitala assistenten Amazon Alexa. Den digitala assistenten gör att du kan styra produkten med din röst. Smart Home støtte - Alexa Ja
Dimensjoner
Anger produktens bredd i mm. Bredde 45 mm
Anger produktens djup i mm. Dybde 45 mm
Anger produktens höjd i mm. Høyde 155 mm
Produktens vikt i kg. Vekt 4.16 kg
Artikkelnummeret vårt: 114022

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris