Smart belysning Philips Bordslampa HUE Go vit Vit 113877
Smart belysning

Philips Bordslampa HUE Go vit

  • Bærbar - smart belysning hvor du vil
  • Hvitt og farget lys
  • Rask kontroll med Bluetooth
  • Kontroll med app eller stemme
Full produktbeskrivelse
Pris
890 ,-
Philips logo

Bordlampe HUE Go hvit Philips

Lys opp livet hvor som helst
Ta det smarte lyset med deg med bærbar Hue Go. Skap den perfekte atmosfæren med Hue Go, fra et diskret fargetillegg til et atmosfærisk midtpunkt.

Synkroniser media med belysningen
Med Hue Sync-appen og Huebroen kan du forbedre underholdningen din som aldri før. Omgi deg med Philips Hue-belysning og sett på en film, litt musikk eller et spill - og nyt deretter hvordan belysningen gjenspeiler farger og rytme.

Enkel kontroll
Endre lysinnstillingene dine direkte med knappen på baksiden av Hue Go. Enkle berøringssekvenser lar deg veksle mellom forskjellige lysinnstillinger, eller bruke de forhåndsprogrammerte dynamiske belysningsalternativene, inkludert de spesialdesignede innstillingene for lese, slappe av, konsentrere og energisere lys.

En ekte bærbar smartlampe
Det bærbare, smarte lyset fra Hue Go følger deg hvor du vil, takket være det innebygde, oppladbare batteriet. Ta med denne lampen når du reiser, bruk den som midtpunktet i en romantisk middag, eller ta den utendørs for å forbedre stemningen på sommerfestene dine. Lampen gir deg fra 2,5 timer strålende smart belysning til opptil 18 timer når du bruker lyseffekten Cosy Candle.

Dynamisk, naturlig lyseffekter
Løft stemningen ved spesielle anledninger med en levende lyskilde. Bruk dynamiske lysestaker som Koselig stearinlys, søndagscoe, meditasjon, fortryllet skog og natteventyr for å skape den perfekte stemningen for enhver anledning.

Smart belysning hjelper deg med å våkne og sovne
Koble din fargetone - la belysningen etterligne soloppgangen med innstillingen Wake, som sakte slår på lysene dine på et valgt tidspunkt for å gi deg en fredelig, livlig start på dagen. Om kvelden kan du bruke Sleep-innstillingen, som gradvis demper det varme, hvite lyset og hjelper deg å slappe av og forberede kroppen din på en god natts søvn.

Kontrollerer opptil 10 lys med Bluetooth-appen
Med Hue Bluetooth-appen kan du kontrollere Hue-smarte lysene i et enkelt rom i hjemmet. Legg til opptil 10 smarte lys og kontroller dem med et enkelt trykk på en knapp på mobilenheten din.

Kontroller lysene med stemmen din
Kontroller lysene dine håndfri og bruk stemmen din i stedet! Enkle stemmekommandoer lar deg styre flere lys i et rom eller bare en enkelt lampe.
Stemmeassistenter: Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit (Via Hue Bridge), Microsoft Cortana (Via Hue Bridge).

Lag en personlig opplevelse
Transformer hjemmet ditt med over 16 millioner farger, og skap den rette atmosfæren for alle situasjoner på et øyeblikk. Med et trykk på en knapp kan du skape en feststemning for en fest, gjøre stuen din til en kino, fremheve ditt hjem dekor med farge aksenter og mye mer.

Gir forskjellige nyanser av varmt hvitt til kaldt hvitt lys
Med fullstendig nedtoning fra sterkt til svakt nattlys, kan du stille inn lampene dine til den perfekte skyggen og lysstyrken for dine daglige behov

Perfekte lysinnstillinger
Det er fire forhåndsinnstilte lysmodus - Energiser, konsentrer, les og slapp av - som er skapt for dine daglige behov og gjør dagen enklere og vakrere. De to kule lysinnstillingene, Energize and Concentrate, hjelper deg å komme i gang om morgenen eller holde deg fokusert, mens den varmere Read and Relax hjelper deg med å glede deg over en god bok eller roe ned en stresset hjerne.

Hue Bridge
Legg til en Hue Bridge (selges separat) til smarte lysene for å oppleve hele spekteret av Philips Hue-funksjoner. Med en Hue Bridge kan du legge til opptil 50 smarte lys for kontroll i hele hjemmet. Lag tidsinnstillinger og rutiner for å automatisere hele smarthusbelysningen. Bruk lysene til å våkne og sovne. Kontroller lysene dine når du er borte, eller legg til tilbehør som bevegelsessensorer og smarte brytere.

Energi informasjon
Spenning 230 V
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt 6 W
Merkenavn Philips
EAN 8718696173992
Ersatt av artikelnummer 110998
Dimensjoner
Anger produktens bredd i mm. Bredde 150 mm
Anger produktens djup i mm. Dybde 150 mm
Anger produktens höjd i mm. Høyde 79 mm
Produktens vikt i kg. Vekt 0.625 kg
Generell informasjon
Farge Hvit
Beskyttelsesklasse IP20
Anger huruvida LED-lampan kan dimras eller ej. Tänk på att du behöver en kompatibel dimmer för att kunna dimra en LED-lampa. Dimmers för glödljus och halogen fungerar i regel inte. Du behöver en dimmer som bara kräver några enstaka W i minimibelastning. Dimmes Ja
Ljusflödet anges i lumen (lm) och berättar hur starkt lampan lyser.Ju högre ljusflöde en lampa har, desto mer lyser den. Lysstyrke 520 lm
Anger ljuskällans livslängd. En LED-lampas livslängd är vanligtvis 15 000-25 000 timmar. Brenntid 20000 tim
Anger om produkten kan kopplas mot den digitala assistenten Amazon Alexa. Den digitala assistenten gör att du kan styra produkten med din röst. Smart Home støtte - Alexa Ja
Anger om produkten kan kopplas mot den digitala röstassistenten Google Assistant. Med hjälp av Google Assistant kan du styra produkten med din röst. Smart Home støtte - Google Assistant Ja
Annet
Strømkilde Batteri
Artikkelnummeret vårt: 113877

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris