Loading...
Tvättmaskin Samsung WW90T986ASH/S4 Vit 115030
Tvättmaskin Samsung WW90T986ASH/S4 Vit 115030
Vaskemaskin

Samsung WW90T986ASH/S4

  • QuickDrive - Like rent på halve tiden
  • Intelligent vasking med AI-kontroll
  • Legg til plagg du har glemt med AddWash
Full produktbeskrivelse
15990 ,-
Medlemspris 12792 ,-

Ønsker du å få varen installert? Snakk med en av våre butikker så fikser de det!

Samsung logo

Vaskemaskin WW90T986ASH / S4 Samsung

Som leie på halve tiden
Vær miljøvennlig og bruk mindre tid på å vaske. QuickDrive redusert vasketiden med opptil 50%. WW90T986ASH / S4 har en hovedtrommel og en bakplate som roterer uavhengig, slik at bevegelsen av klær blir mer dynamisk.

Intensiv rengjøring
Rengjør klærne perfekt selv om de er veldig skitne. Funksjonen med å suge inn bobler bidra til å fjerne forskjellige typer vanskelige flekker, som blod, te, vin, sminke og gress. Klærne bløtlegges i aktive bobler, slik at smuss og flekker oppløses og lettere kan vaskes bort.

Kraftige bobler
Vask klær effektiv med mindre energi, tid og krefter. Eco Bubble garanterer kraftig og samtidig skånsom vask ved lave temperaturer. Når du tilsetter vaskemiddel, oppløses det og aktiveres ved å bli til bobler. Vaskemidlet trenger så raskt inn i hver stoff-fiber og løser opp smuss og flekker slik at de lett kan vaskes bort. Den vasker like effektiv i kaldt vann (15 ° C) som i varmt vann og beskytter fargene og teksturen på klærne.

Intelligent vasking
Vask enkelt og effektivt med kraftig AI-kontroll. Vaskemiddel tilsettes automatisk. Fire sensortyper veier vasken og graden av tilsmussing og beregner mengden vaskemiddel som trengs. Den tilpasser tøyet ved å huske vanene dine, foreslå sykluser og vise passende informasjon.

Ren vask på 39 minutter
Forkort den daglige vasketiden og få ren klær. Bare velg alternativet Super Speed ​​for å vaske 5 kg på bare 39 minutter.

Legg i plagg når som helst
Hvis du har glemt plagg som må vaskes, kan du raskt og enkelt legge i plagg eller vaskemiddel med AddWash-dekselet etter at vaskesyklusen allerede har startet og trommeltemperaturen er under 50 ° C. Det lar deg også enkelt legge til håndvaskede klær som du bare vil skylle eller spinne.

Hygienisk rengjøring
Gi klærne en hygienisk dyprengjøring med damp. En hygienisk dampsyklus forbedrer vaskeresultatet uten forbehandling. Dampen frigjøres fra den nedre delen av trommelen, slik at hvert plagg demper ordentlig. Dette fjerner inngrodd smuss og 99,9% av bakterier og allergener.

Bærekraftig ytelse
Mer effektivitet og mindre støy med digital inversjonsteknologi. Den bruker sterke magneter som gjør den mer stillegående og øker ytelsen, men er samtidig mer energifektiv enn en universell motor og derfor billigere å betjene. Den er holdbar fordi den ikke har børster som slites ut, og er bygget med komponenter og teknologi av høy kvalitet. Vaskemaskinens lange levetid er garantert og støttet av 10 års komponentgaranti.

Mindre støy og vibrasjoner
Vask når som helst uten å forstyrre noen - selv om natten. Innovativ VRT Plus-teknologi reduserer støy og vibrasjoner under vask.

Hold vaskemaskinen ren
Drum Clean + fjerner smuss og 99,9% av bakteriene som forårsaker dårlig lukt fra trommelen. En kraftig vannstråle og et raskt spinnhjul, fjerner også skitt rundt dørpakningen. Funksjonen varsler deg når rengjøring er nødvendig.

Merkenavn Samsung
Farge Hvit
Vaskekapasitet 9
Type vaskemaskin Frontmatet
Anger om produkten har en display. Display Ja
Støynivå (dBA) under sentrifugeringsfasen 75
Barnesikring Ja
Aquastop Ja
Tidsbestemt start Ja
Børsteløs motor Ja
Damp-funksjon Ja
Automatisk dosering av vaskemidler Ja
Produktens vikt i kg. Vekt 77 kg
Anger ljudnivån vid tvättfasen uttryckt i decibel. Ett bra riktmärke när du jämför ljudnivåer är att normal samtalston är ca 60 decibel. Støynivå (dBA) under vaskefasen 52 dBa
Restfuktighet 44
Balansert energiforbruk per år 130
Energiforbruk for standard 60 ° C bomulls full last 0.58
Energiforbruk for standard 60 ° C bomulls halv maskin 0.57
Energiforbruk for standard 40 ° C bomulls halv maskin 0.56
Anger hur mycket energi som förbrukas när maskinen är frånslagen med de knappar eller brytare som är tillgängliga under normal användning. Energiforbruk modus 0.48 W
Anger hur mycket energi som förbrukas när maskinen är påslagen men inte har något program i gång. Strømforbruk hvilemodus 5 W
Vektet vann per år 9400
Vaskeprogrammet til energiinformasjon er relatert til Bomull 60 °C och 40 °C
Programtid standard bomull 60 ° C ved full last 211
Programtid standard bomull 60 ° C halv maskin 160
Programtid standard bomull 40 ° C halv maskin 150
Hvilemodus varighet 3
Innebygd Nei
Varemerke Samsung
Profesjonell Nei
WiFi Ja
Effektivitetsklasse sentrifugering A
Bredde 600 mm
Dybde 600 mm
Høyde 850 mm
Omdreininger per minutt 1600
Lydnivå 72 dBa
Energiklasse (A-G) A
Energianvändning per cykel 0.494 kWh
Energiforbruk pr 100 vaskeomganger 49 kWh
Vannforbruk pr vaskeomgang 50
Programtid pr vaskeomgang 3:19 tim:min
Sentrifugeringsevneklasse A-G A
Støyklasse A
Energiklasse
Artikkelnummeret vårt: 115030

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.