Oppdag Samsungs TV-er som kombinerer elegant design med den nyeste QLED-teknologien for krystallklart bilde og levende farger. Gi hjemmet ditt en stilfull touch og nyt en seeropplevelse i verdensklasse. Akkurat nå har vi ekstra gode priser på TV-er fra Samsung

 

Tilbudet gjelder i en begrenset periode på elon.no og i butikk

 

 

Oppdag Samsung 65" TQ65Q70D QLED Smart TV – en verden av fargeglede og smart presisjon i hver piksel. Med Quantum Dot-teknologi og Quantum HDR får du 100 % fargevolum og enestående bildekvalitet, uansett lysforhold. Den kraftige NQ4 AI Gen2-prosessoren tilpasser innhold til 4K og optimaliserer bilde og lyd for en oppslukende opplevelse. Samsungs Smart Hub gir enkel tilgang til apper, spill og strømming direkte i TV-en.

 

 

Utforsk farger og realisme med Samsung 55" TQ55Q70CATXXC QLED-TV. Den tilbyr enestående bildekvalitet og fyldige farger med QLED-teknologi, som gir virkelighetstro nyanser uansett lysforhold. Med Quantum Processor 4K tilpasses innhold til 4K-oppløsning, og Motion Xcelerator Turbo+ 4K@120Hz gir jevn bildegjengivelse for spill og sport. Opplev klare og levende farger med 100 % Color Volume by Quantum Dot og forbedret presisjon med Supreme UHD Dimming.

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris