Samsung CU7105

UHD 4K Smart TV med nyeste Smart Hub gjør det enkelt å finne spennende filmer og TV-programmer. Cloud Gaming-apper gjør det mulig å game direkte på TV-en, uten en ekstern spillkonsoll. Du bare tilkobler en spillkontroll og tegner abonnement på en gamingtjeneste. Det er enkelt å tilkoble trådløse hodetelefoner med Bluetooth.

Samsung CU8005

Slank Smart-TV med den nyeste utgaven av Smart Hub, som gjør det enkelt å finne spennende filmer og serier. Fjernkontroll med solceller gjør at du aldri trenger å skifte batterier igjen. For at bildet i actionscener og sportssendinger skal bli ekstra klart og skarpt har 85''-modellen et 120 Hz panel.

Samsung CU8510

Slimmad smart-TV med den senaste Smart Huben som gör det lätt att hitta spännande filmer och serier. Fjärrkontroll med solceller gör att du aldrig behöver byta batterier igen. För extra klar och skarp bild i actionscener och när du ser på sport är 85''-modellen utrustad med en 120Hz panel.

 

Samsung QLED Q60C

Förhöj TV-upplevelsen med färgsprakande bildkvalitet i en tunn stilren design. Samsungs ljusstarka QLED-teknik sätter färg på film och TV med klara verklighetstrogna nyanser, hur mörk eller ljus en scen än är.

Samsung QLED Q64C

Få en bedre TV-opplevelse med en fargesprakende bildekvalitet i en tynn og stilren design. Samsungs lyssterke QLED-teknologi setter farge på film og TV med klare og naturtro nyanser, uansett hvor mørk eller lys scenen måtte være.

 

Samsung QLED Q70C

Ta TV-opplevelsen til neste nivå med fyldigere farger med lyd og bilde tilpasset omgivelsene. Samsungs lyssterke QLED-teknologi setter farge på film og TV med klare og naturtro nyanser, uansett hvor mørk eller lys scenen måtte være. Støtte for HFR og 4K-oppløsning med 120 bilder per sekund på alle fire HDMI-inngange og lar entusiasten koble til flere konsoller.

Samsung Neo QLED QN90C

Få mer ut av hver actionfylte scene, enten du gamer eller ser på TV. Fang opp lyden fra hver eneste bevegelse og se hver minste detalj i 4K, selv i de raskeste scenene. Raske og sylskarpe bilder med smarte gamingfunksjoner løfter gamingen til neste nivå.

Samsung Neo QLED QN800C

Opplev et renere og mer naturtro bilde i 8K uansett hva du ser på. Den enestående lyskilden og et effektivt anti-reflekspanel gir et klarere bilde som gir følelsen av å åpne et vindu mot en annen verden

Samsung Neo QLED 8K QN900C

Opplev et renere og mer naturtro bilde i 8K uansett hva du ser på. Den enestående lyskilden og et effektivt anti-reflekspanel gir et klarere bilde som gir følelsen av å åpne et vindu mot en annen verden. Se mer, føl mer. Med et bilde som fyller 99% av skjermen utviskes grensen for hvor filmen slutter og virkeligheten begynner.

Samsung QD-OLED S92C

Ultratynne QD-OLED leverer gnistrende farger og avgrunnsdypt sortnivå ved hjelp av Samsungs unike Quantum Dot-teknologi. Ved hjelp av AI forvandles alt innhold til 4K for knivskarpe detaljer også i scener med lynrask action. Få maksimalt utbytte av Dolby Atmos 3D-lyd ved å kombinere TV-en med en Samsung Q-Soundbar, og gled deg over film, spill og TV slik det er ment å oppleves.

Samsung The Freestyle

Äntligen kan du njuta av filmer, appar och underhållning på storbild, även när du är på semester. Ta med den till sommarstället, skidstugan eller hem till en vän för en filmupplevelse så stor som 100”, precis där du vill ha den. Dess unika runda design passar nästan vilket rum som helst och med sin inbyggda 360-högtalare får du den ultimata helhetsupplevelsen

 

Samsung The Premier

The Premiere vänder sig särskilt till den som vill ha en stor bild, och som vet att formatet i många avseenden är nyckeln till biokänslan. Oavsett om det är film eller sport, så är The Premiere till för den som vill dela upplevelsen eller helt enkelt uppleva storslagna evenemang i bekvämligheten av det egna hemmet.

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris