Loading...
Smartwatch Samsung SM-G996BZSGEUB 8282_29921
Smartwatch Samsung SM-G996BZSGEUB 8282_29921
Smartwatch Samsung SM-G996BZSGEUB 8282_29921
Smartwatch Samsung SM-G996BZSGEUB 8282_29921
Smartwatch Samsung SM-G996BZSGEUB 8282_29921
Smartwatch Samsung SM-G996BZSGEUB 8282_29921
Smartwatch Samsung SM-G996BZSGEUB 8282_29921
Smartwatch Samsung SM-G996BZSGEUB 8282_29921
Smartwatch Samsung SM-G996BZSGEUB 8282_29921
Mobiltelefon

Samsung SM-G996 Galaxy S21+ 256GB sølv

  • Et skarpt 64MP kamera, 30x zoom og avansert AI
  • Grenseløst og eksklusivt design i slitesterk glass og metall
  • Dynamisk120Hzskjermgiren banebrytende følelse
  • Stort,intelligent24t+batteri
  • Klar for 5G
Full produktbeskrivelse
12790 ,-
Samsung logo

Overgå virkeligheten.

Møt mobilen som ikke bare skaper bedre forutsetninger, men endrer selv spillereglene. Galaxy S21 + har et utrolig skarpt trippelkamera og er utviklet for å gjøre hver dag til noe helt spesielt og hvert øyeblikkelig storslått. Forvandle avstand til nærbilder med 30x zoom, opplevelse og ekte følelse for detaljer med 64 megapiksler og film alt som skjer med 8K-video. Og dessuten: En utviklet AI som utfører jobben profesjonelt for deg - automatisk.

I tillegg tar S21 + alt annet og steg videre. Den har Samsungs aller beste, lynraske 120 Hz-skjerm, et kraftig og intelligent batteri, maksimal ytelse med Samsungs hittil mest effektive brikke på 5 nm - alt i en unik, eksklusiv design i solid glass og metall der kameraet får og helt nytt uttrykk.

Galaxy S21 + er en mobil utenom det vanlige, utviklet for at du skal kunne gjøre det du ikke trodde var mulig.


Ditt uttrykk. Ditt avtrykk.

Med sin ikoniske, grenseløse design stiller Galaxy S21 + i en klasse for seg. Produsert i solid glass og metall, og preget av en eksklusiv, omsluttende følelse - hver detalj er nøyaktig gjennomtenkt. Det intelligente kameraet er integrert i selve designen, og den lynraske 120 Hz-skjermen går mykt fra kant til kant med et minimalt hull til kameraet, noe som gjør at du kan nyte enda mer av innholdet. Med de avrundede hjørnene og et smalere format ligger Galaxy S21 + godt i hånden. Velg mellom fargene Phantom Black, Phantom Silver og Phantom Violet.


Mobilen som endrer hvert øyeblikk.

Galaxy S21 + er utstyrt med et ekstra skarpt kamera. Og med avansert AI blir jobben din enkel - nå kan du ta bilder og filme på et profesjonelt nivå, uansett hvilket nivå du er på i dag. Med tre kameraer bak i et imponerende samspill er du klar til å ta fantastiske bilder i enhver situasjon. 64 megapiksler, telefoto, ultravidvinkel og dybde. Alt for at du ikke skal gå glipp av noe.

64 MP for imponerende skarphet.

Med 64 megapiksler tar Galaxy S21 + bilder med imponerende skarphet - og en ekte følelse for detaljer. Den høye oppløsningen betyr blant annet at du kan beskjære og forstørre motivet - og fortsatt få skarpe og detaljrike bilder klare til å deles.

30x zoom tar deg 30 ganger nærmere.

Alt du ser kan du nå nå 30 ganger nærmere gjennom linsen på Galaxy S21 +. Takket være utviklet AI og enda mer lysfølsomme piksler enn i den gamle zoom-sterke forgjengere Galaxy S20 +, forvandles avstanden nå til nærbilder - og episke øyeblikk direkte i mobilen.

Jeg svakt lys er det mer å forevige.

Ofte inntreffer de mest magiske øyeblikkene etter mørkets frembrudd: Fyrverkerier, solnedganger og festens høydepunkt. Tidligere har det vært vanskelig å forevige disse øyeblikkene med dybde og skarphet fordi det har vært for lite lys - men ikke med Galaxy S21 + lysfølsomme kamera. Kombinasjonen av stor blenderåpning, førsteklasses optikk og store kamerasensorer gjør at det slippes inn mer lys. Og med den banebrytende teknologien Nona Binning, som slår sammen 9 piksler til én, kan lysfølsomheten økes ytterligere og danne det største arealet for lysinnslipp Samsung noen gang har hatt.

La AI dramatisere virkeligheten i bilder og film.

La kameraets AI gjøre jobben: Den velger ut de beste bildene, klipper sammen de mest actionfylte øyeblikkene, senker hastigheten i de dramatiske sekvensene og tilfører liv i bevegelsene i landskapet. Alt i løpet av ett opptak, slik at du kan dele øyeblikkene som du trodde det var umulig å fange. På proffnivå. Ett opptak fanger de beste og mest spektakulære motivene ved at en sekvens automatisk filmer når du tar et bilde. På bakgrunn av denne sekvensen velger AI ut de beste bildene. Med Highlight Reel kan du få et spektakulært klipp med de mest actionfylte sekvensene, Dynamic Slow-Mo øker dramatikken gjennom å redusere hastigheten i de hendelsesrike episodene og Cinematic Sky gjør det mulig å skape og imponerende himmel med skyer som beveger seg i sin egen takt. Og dette er bare noen av AI-funksjonene i Galaxy S21 +.

Fang de umulige øyeblikkene med 8K-video  - og forvandle dem også til stillbilder
Tidligere var det lett å gå glipp av det perfekte fotoøyeblikket. Slik er det ikke lenger. Galaxy S21 + revolusjonerer både film- og fotomulighetene med 8K-video. Det er så stabilt og høyoppløst at det er enkelt å velge ut det perfekte stillbildet - fra en levende video. 8K-video innebærer også en fremtidssikring for alt du skaper, ettersom dette er oppløsningen som blir stadig vanligere på moderne skjermer. Directors View - din snarvei til regissørstolen.

Stille - opptak. Galaxy S21 gjør deg til regissør. Samtidig som du filmer kan du se hva alle de fire kameraene fanger, velge de mest spektakulære perspektivene og skape ekstraordinære klipp som er klare til å deles direkte. Du kan også veksle mellom hovedkameraet og selfiekameraet, og synes jeg bildet mens du kommenterer det du filmer live.

3D-analyser tar dine selfier til et nytt nivå.

En profesjonell fotograf i et studiomiljø - eller du i stuen din. Galaxy S21 + gjør selfiene dine enda bedre: Ved hjelp av AI og en 3D-analyse av dybde og dimensjoner skaper kameraet fantastiske portrettbilder. Bakgrunnen gjør uskarp med bokeh-effekt, og ansiktet ditt kommer i fokus med fantastisk lyssetting.

Kraften
120 Hz endrer hele følelsen. Galaxy S21 + har en 120 Hz-skjerm som revolusjonerer opplevelsen. Den raske oppdateringsfrekvensen gir en myk følelse og umiddelbar respons når du bruker skjermen, enten du ruller nedover skjermen, spiller eller skriver en melding. Skjermen er dessuten dynamisk og styrer oppdateringsfrekvensen etter hva du gjør - og dermed øker batteritiden. For eksempel bruker den 48 Hz når du ikke gjør noe, og den maksimale frekvensen på 120 Hz når du spiller spill.

Selvsagt klar for 5G

Nå er det raskeste nettet her - og Samsung har vært klar utfordring. Galaxy S21 + kan utnytte det nye, raske 5G-nettet maksimalt. Også med Wi-Fi 6, der det er tilgjengelig. Alt for at du skal kunne strømme og dele lynraskt, og spille med minimal signalforsinkelse uansett hvor du er.

Batteriet som tilpasser seg etter deg.

Samsungs batterier er ikke bare kraftige, men også intelligente. Ved å lære om og tilpasse seg dine mobilvaner sparer de på strømmen og holder lenger på én lading. Galaxy S21 + har selvsagt også teknologi for hurtiglading, der 30 minutter er nok til å lade batteriet til over 50%.

Intelligent prosessor.

Kraften i en mobil avhenger av mange faktorer. Galaxy S21 + er utstyrt med Samsungs hittil raskeste og kraftigste prosessor, på kun 5 nanometer. Men det er ikke det eneste som gjør mobilen rask og effektiv: Programvaren i bunnen er også en veldig viktig del, ikke minst for opplevelsen.

Dessuten har Galaxy S21 + mange løsninger
som ikke bare øker hastigheten, men også forlenger batteritiden og utnytter minnet mer effektiv. Siden Samsung produsent de fleste komponentene i mobiltelefonen selv, kan de optimalisere dem slik at du både får en god opplevelse og stor kapasitet.

Plass til mer.

Bildene, filmene og favorittseriene - Samsung har naturligvis gjort plass for alt du setter pris på. Galaxy S21 + har opptil 256 GB lagringsplass. Det er mye.

Ultra WideBand er henne.

Slutt å lete - nå vet mobilen hvor du har lagt nøklene dine. Den nye teknologien UWB kan på centimeternivå finne "SmartTags" som du har plassert på for eksempel nøkkelknippet. Den finner også andre mobiltelefoner med de samme teknologiene, noe som muligens gjør sikker og nøyaktig deling av bilder og annet materiale med mobilen som har funnet seg innenfor en radius på 30 meter.

 

Ved å angi postnummer i kassen så vil man se hvilke leveringsalternativer som er tilgjengelig.

Husk at man alltid kan velge å hente varen kostnadsfritt i din nærmeste Elon butikk.

 

Lykke til med kjøpet!

Merkenavn Samsung
Display Name Samsung SM-G996 Galaxy S21+ 256GB sølv
Seniortilpasset Nei
Bakkamera 
Focusjustering Automatisk
Funksjoner Avspillingszoom
Lyskilde LED-blits
Video-oppløsninger 1920 x 1080 (1080p) ved 60 fps
 
Batteri 
Standarder for trådløs lading WPC
 
Diverse 
Tilleggsutstyr inkludert Strømadapter
 
Generelt 
Høyde 159.3 mm
Produktformfaktor Berøring
Produkttype Smarttelefon
 
Kommunikasjoner 
4G LTE-bånd Bånd 1, Bånd 8, Bånd 20, Bånd 40, Bånd 41
4G LTE-frekvens FDD 2100, FDD 900, FDD 800 DD, TDD 2300, TDD 2500
5G NR-bånd N78
5G NR-frekvens TDD TD 3500
Trådløst grensesnitt NFC
 
Mediespiller 
Støttede digitale lydstandarder WAV, WMA, AMR, MP3, FLAC, XMF, OGG, MIDI, M4A, MXMF, OGA, 3GA, AWB, IMY, RTTTL, RTX, OTA
Støttede digitalvideostandarder MKV, FLV, AVI, WMV, ASF, 3GP, M4V, WebM, 3G2
 
Minne 
Intern minnekapasitet 256 GB
RAM 8 GB
Støttede flashminnekort microSDHC - inntil 512 GB
 
Mobil 
Betalingsteknologi Samsung Pay
Brukergrensesnitt One UI 2.5
Inngangsenhet Multiberøring
Intelligent assistent Bixby
Mobilt bredbåndgenerering 5G
Navigering GPS, GLONASS, BeiDou
Serviceleverandør Ikke-spesifisert
SIM-korttype Nano-SIM
 
Prosessor 
Antall prosessorkjerner 8-kjernet
Klokkehastighet 2.73 GHz
 
Skjerm 
Diagonal størrelse 6.7"
Displayoppløsning 2400 x 1080 piksler
Fargedybde 16,7 millioner farger
Type OLED-display
Visningsformat QXGA+
 
Telefonfunksjoner 
Sensorer Akselerasjonsmåler, geomagnetisk sensor
Telefonfunksjoner Høyttalertelefon, oppringingstidtaker, konferanseoppringing, flymodus, vibreringsvarsel
Tilleggsfunksjoner Samsung KNOX, Bixby Vision
 
Tredje bakre kamera 
Funksjoner OIS (optisk bildestabilisering)
Linseåpning F / 2.2
Sensoroppløsning 12 megapiksler
  • Artikkelnummeret vårt: 8282_29921
  • Samsung artikkelnummer: 29921

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.