Loading...
Side-by-side Samsung RS67A8811B1/EF Black Inox 116148
Side-by-side Samsung RS67A8811B1/EF Black Inox 116148
Side-by-side

Samsung RS67A8811B1/EF

  • Alltid friskt, kaldt vann eller is
  • Hold maten frisk lengre med Twin Cooling Plus™
  • Kjøleskap volum 409 liter
  • Fryser volum 225 liter
  • Side by side
Full produktbeskrivelse
16990 ,-
Medlemspris 13592 ,-
Samsung logo

Større plass og holdbarhet

Hold maten frisk lengre

Twin Cooling Plus ™

Twin Cooling Plus ™ sørger for riktig temperatur og fuktighet i kjøleskapet og fryser ved hjelp av å uavhengige kjølesystemer. Dermed blir ikke luften for tørr, og visse typer matvarer holder seg friske dobbelt så lenge. * Kjølesystemet hindrer også at smak og lukt overføres mellom kjøleskap og fryser. Høyere fuktighet gjør at frukt og grønnsaker holder seg lenger friske.

* Basert på intern testing sammenlignet med konvensjonelle kjølesystemer.

Stort volum

634 liter

Kjøleskapet har et romslig interiør. Takket være SpaceMax-teknologien - de innvendige veggene er tynnere og gir dermed ekstra plass. Her har du rikelig med plass til ukens matinnkjøp og det er enkelt å holde orden, slik at du raskt finner det du trenger.


Stort rumindhold

Mer er, mer plass

Innendørs ismaskin

Skap mer plass for å oppbevare mer mat, men har fortsatt nok er med en innvendig ismaskin. Ettersom den er bygget inn i døren, gir den deg ekstra lagringsplass ved å frigjøre hylleplass i fryseren, men kan også lage og oppbevare masse er. Og det åpne plastomslaget betyr at du enkelt kan se hvor mye som er igjen.

Mindre støy og energi

Digital inverterteknologi

Nyt godt av mindre støy og større energieffektivitet. Jeg motsetning til konvensjonelle kompressorer, justerer Digital Inverter Compressor automatisk hastighet som svar på kjølebehov. Så den er stillere enn et bibliotek, og produsent bare 37 dB (B). Den overholder også nye energiforskrifter, noe som gjør at du sparer penger.

Presise Chef Cooling ™

Mindre temperaturvariasjon gjør at maten holder seg bedre.

Den innebygde teknologien Precise Chef Cooling ™ gir mindre temperaturvariasjon i kjøleskapet, slik at temperaturen blir så jevn som mulig og maten holder seg bedre. Teknologien er så avansert at den kan holde temperaturen på ± 0,5 ° C.

Harmonisk og elegant design

Innebygd blikk

Gi hjemmet ditt en stilig integrerte og moderne look. Den innebygde looken passer perfekt med apparatene og møblene dine for å skape en sømløs kjøkkendesign. Og den minimalistiske designen har flate dører, utsparte håndtak, en skjult skjerm, en flat vinhylle og gråfargede matskuffer og -esker *.


Harmonisk og elegant design

* Valgfri. Kun tilgjengelig på enkelte modeller.

Velg 5 konverteringsmoduser etter behov

Smart Conversion ™

Nyt godt av ultimat fleksibel lagringsplass med Smart Conversion ™ -funksjonen. Bruk Twin Cooling-teknologi til å bytte mellom 5 moduser. Bare konverter fryser din til et kjøleskap for å oppbevare mer fersk mat. Slå av kjøleskapet eller fryseren * for å spare energi. Eller bruk fryseren som et lite kjøleskap.

* Når kjøleskaps- eller fryserfunksjonene er i av-modus, forblir temperaturen til kjøleskapet eller fryseren under 15 ℃ for å forhindre mugg eller lukt, ved bruk av lite strøm. Kjøleskapet eller fryseren kan ikke slås av uavhengig. IKKE OPPBEVAR MAT ELLER DRIKKEVARER I KJØLESKAPET NÅR KJØLESKAPS- ELLER FRYSEFUNKSJONENE ER I AV-MODUS. 15 ℃ ER IKKE KALDT NOK TIL Å FORHINDRE SPILL.

Mindre plass sløst, mer matoppbevaring

Flat kanal

Få mer plass uten å gå på bekostning av ytelse. I motsetning til konvensjonelle kanaler er den tynne avkjølingsventilen i bakveggen helt flat, noe som minimerer dødrom og gir mer plass til å oppbevare mat. Men det kjøler og ventilerer akkurat som effektivt, så alltid holder seg ferskt og smakfullt.

Automatisk avriming

Ingen frost

Med et kombiskap fra Samsung slipper du manuell avriming. No Frost-funksjonen hindrer at det dannes rim og is, og gir dessuten jevnere temperatur og dermed lengre holdbarhet på ferskvarene. Det finnes morsommere ting å gjøre enn å rime av fryseren.

Automatisk avriming

Rask kjøling og innfrysing

Power Cool / Power Freeze

Ved å aktivere Power Cool eller Power Freeze blåser henholdsvis kjøleskapet og fryseren kraftig kjølig luft inn i skapet for rask kjøling eller innfrysing.

Rask kjøling og innfrysing
 

Sømløs tilgjengelighet

Enkle tilgangskontroller

Nyt godt av stilig, men enkel kontroll, selv om du har begrenset bevegelse. Den enkle tilgangskontrollen forbedret den minimalistiske designen og siden den er diskret skjult på innsiden. Kontrollene er innenfor armrekkevidde, selv fra en rullestol, og kan brukes med en hånd, noe som gir bedre tilgjengelighet for funksjonshemmede personer.

 

Ved å angi postnummer i kassen så vil man se hvilke leveringsalternativer som er tilgjengelig.

Husk at man alltid kan velge å hente varen kostnadsfritt i din nærmeste Elon butikk.

 

Lykke til med kjøpet!

Merkenavn Samsung
Farge Black Inox
Automatisk avriming Ja
Anger om produkten har en display. Display Ja
Døralarm Ja
Belysning Ja
Flaskestativ Nei
Grønnsakskuff Ja
Anger hur många kilo du kan frysa in per dygn. Frysekapasitet 15 kg/dygn
Produktens vikt i kg. Vekt 118 kg
Antall kompressorer 1 st
Ismaskin Ja
Vifte for luftsirkulasjon Ja
Hurtigfrysning Ja
Serveringsluke Nei
Integrert Nei
Type belysning LED
Energiforbruk per år kjøleskap / fryser 395
Temperaturstigningstid 5
Kjølemiddel R600a
WiFi Nei
Bredde 912 mm
Dybde 716 mm
Høyde 1780 mm
Lydnivå 36 dBa
Volum kjøleskap 409 liter
Volum fryser 225 liter
Energiklasse (A-G) F
Støyklasse C
Kan hengsles om Nei
Energiklasse
Artikkelnummeret vårt: 116148

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.