Mobiltelefon

Samsung Galaxy S23+ 512GB Lavender

  • 50 MP kamera og 12 MB selfiekamera
  • Rask og kraftig prosessor
  • Nightography
Full produktbeskrivelse
Pris
13 490 ,-
Samsung logo

Vis dagen din. Også om natten.

Betydelig mer kraft – betydelig større frihet. Samsung Galaxy S23 og S23+ har alt du trenger for å få maksimalt ut av livet. Med et større, mer kraftfullt batteri og den hittil beste prosessoren i en Samsung Galaxy, Snapdragon 8 Gen 2, er du klar for ethvert eventyr. I tillegg blir gamingopplevelsen større enn noen gang. Med enda bedre Nightography kan du fotografere og filme med enestående skarphet og kontrast, dag og natt. Slik at du kan ta vare på de beste minnene fra konserten, kveldsturen og vennemiddagen. Selfiene vil også løftes til neste nivå, også når mørket har falt på, takket være det oppgraderte selfiekameraet med 12 MP. Sist, men ikke minst: Både S23 og S23+ har et design som er like ikonisk som slitesterk. De er IP68-klassifisert¹ og har en ramme av Armor Aluminium. Klare for alt du ønsker å gjøre.

Kamera

Mobilen som gjør hvert øyeblikk bedre Samsung Galaxy S23 | S23+ er utstyrt med et meget skarpt kamera. Og ved hjelp av avansert AI blir jobben enkel for deg – nå kan du fotografere og filme som en profesjonell uansett hvilket nivå du befinner deg på i dag. Med tre hovedkameraer i imponerende samspill er du klar til å ta fantastiske bilder i alle situasjoner. 50 MP, telefoto, ultravidvinkel og dybde. Alt for at du ikke skal gå glipp av noe.

Adaptive pixels

Ta et bilde med hovedkameraet på 50 MP og få det beste fra to verdener. Adaptive Pixel-teknologien kombinerer automatisk et imponerende høyoppløst bilde på 50 MP med et utrolig lyssterkt bilde på 12 MP, slik at du får det best mulige sluttresultatet hver gang.

30x zoom bringer deg 30 ganger nærmere

Alt du ser kan du nå komme 30 ganger nærmere gjennom linsen på Samsung Galaxy S23 | S23+. Med avansert AI og enda mer lysfølsomme piksler enn i den allerede zoomsterke forgjengeren Galaxy S22 forvandles avstanden nå til nærbilder – og storslåtte øyeblikk direkte i mobilen. Og med 3x optisk zoom får du knivskarpe bilder også når du befinner deg veldig nær.

Nightography – natten har aldri vært lysere

Ofte inntreffer de mest magiske øyeblikkene etter mørkets frembrudd. Fyrverkerier, solnedganger og festens høydepunkt. Tidligere har det vært vanskelig å forevige disse øyeblikkene med dybde og skarphet, siden lyset er svakt – men ikke med Galaxy S23 | S23+s lysfølsomme sensor, som løfter alle detaljer frem i lyset. Nå kan du filme og fotografere akkurat som du vil også når det er mørkt.

La AI overgå virkeligheten i bilder og film

La kameraets AI gjøre jobben: Den plukker ut de beste bildene, klipper sammen de mest actionfylte øyeblikkene og senker hastigheten i de dramatiske sekvensene. Alt i løpet av ett og samme opptak – og plutselig kan du dele øyeblikkene du trodde var umulige å fange. På profesjonelt nivå. Funksjonen Ett opptak fanger de beste og heftigste motivene ved at en sekvens automatisk blir filmet når du tar et bilde. På bakgrunn av denne sekvensen velger AI ut de beste bildene. Dynamic Slow-Mo øker dramatikken ved å senke hastigheten i de actionfylte sekvensene, og med portrettmodus får du detaljrike bilder i glimrende lys. Hvis noe ikke skal vises i bildet, er det enkelt å bruke gjenstandsviskelær for å få innholdet du ønsker å ha. Du trenger med andre ord nesten ikke å gjøre noe selv for å kunne dele en eksepsjonell virkelighet på et profesjonelt nivå med Samsung Galaxy S23 | S23+.

Fang alt med 8K-video – også om natten

Det perfekte øyeblikket er gjerne lett å gå glipp av. Særlig når det er mørkt. Den tid er forbi. Samsung Galaxy S23| S23+ revolusjonerer filmmulighetene med 8K Video og en utrolig lysfølsom sensor. Cinematic video , med bedre bildestablilisering i både maskin- og programvare, gjør filmene mer fascinerende enn noen gang. Og 12 bit HDR som viser 60 milliarder farger – 64 ganger mer enn det som er mulig med 10 bit HDR – gjengir farger på en banebrytende måte.

3D-analyse løfter selfiene dine til et nytt nivå

En profesjonell fotograf i studioet sitt – eller du i stuen din? Samsung Galaxy S23 | S23+ gjør selfiene enda bedre: Ved hjelp av AI og en 3D-analyse av dybde og dimensjoner sørger kameraet for flotte portretter. Bakgrunnen gjøres uskarp med bokeheffekt, og ansiktet ditt havner i fokus med perfekt lyssetting.

Portrettvideo

Lag videoer av profesjonell kvalitet; med portrettvideo skaper du filmatiske videoer med fokus på deg og vennene dine. Aktiver portrettvideo og lag videoer det er verdt å dele

Gjenstandsviskelær – Less is More

Med gjenstandsviskelær er det enkelt å fjerne objekter eller også personer fra bildene dine. Trykk eller trekk en linje rundt det du vil slette, og trykk på sletteknappen. Ferdig!

Automatisk innramming

Filmer du noe som er i bevegelse? Ikke noe problem. Med automatisk innramming tilpasser kameraet seg etter det du filmer, slik at det alltid er i bildet. Pluss det som høres. Mikrofonen vektlegger det som er i fokus, noe som gir et fascinerende og intensivt resultat.

Kraft

120 Hz endrer hele følelsen

Samsung Galaxy S23 | S23+ har en dynamisk Super AMOLED-skjerm med opptil 120 Hz oppdateringsfrekvens som revolusjonerer opplevelsen. Den raske oppdateringsfrekvensen gir en myk følelse og umiddelbar respons, enten du scroller, spiller eller skriver en melding. Skjermen er dessuten dynamisk og styrer oppdateringsfrekvensen etter hva du gjør – og dermed øker batteritiden. For eksempel bruker den bare 10 Hz når du ikke gjør noe, og maks 120 Hz når du gamer.

Stabil opplevelse

Med Samsung Galaxy S23 | S23+ kan du utnytte det nye, raske 5G-nettet maksimalt.¹ Dessuten har den støtte for Wi-Fi 6E², slik at du kan streame, dele og game dobbelt så raskt uansett hvor du befinner deg.

Batteriet som tilpasser seg etter deg

Batteriet er ikke bare kraftfullt, opptil 4700 mAh³, men også intelligent. Ved å lære seg dine mobilvaner og tilpasse seg etter dem sparer det på strømmen og varer lenger på én lading.⁴ Naturligvis har Samsung Galaxy S23 | S23+ også teknologi for hurtiglading⁵ – der 30 minutter er tilstrekkelig for å lade batteriet til 50 %.⁶

Mer intelligent prosessor

Kraften i en mobil avhenger av mange faktorer. Samsung Galaxy S23 | S23+ er utstyrt med Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy, Samsung Galaxys hittil raskeste og kraftigste prosessor. Men det er ikke det eneste som gjør mobilen rask og kraftfull: Den underliggende programvaren er også en svært viktig del, ikke minst for din opplevelse. Galaxy S23 | S23+ har dessuten mange løsninger som ikke bare øker hastigheten, men også forlenger batteritiden og gjør minnet mer effektivt.

Design som holder⁷

Sømløse og myke overganger, kombinert med kameralinsene som stikker seg forsiktig ut, gir mobilen en enhetlig og stilren design som skiller seg ut i mengden. Med fargene Phantom Black, Cream, Green og Lavender gjør de mye av seg på en diskré, men direkte måte. Med Samsungs hittil mest solide skjermglass, Gorilla Glass Victus 2, og usedvanlig slitesterk aluminium, Armor aluminium, blir et ”ooops” sjelden mer enn bare et ”ooops”.

Design

Del med høyeste kvalitet

Samsung Galaxy Diamond-seriens smarte kamerafunksjoner finner du også i appkameraet i Snapchat, Instagram og Tiktok. Lyssterk opplevelse, alltid Begynn å se en film hjemme og ta den med ut for å se den ferdig. Den utrolig lyssterke skjermen på opptil 1750 nits gir en fascinerende opplevelse både i strålende sollys og hjemme i sofaen.

Plass til mer

Bilder, filmer og favorittserier – Samsung har naturligvis gjort plass til alt du liker godt. Samsung Galaxy S23+ leveres med opptil 512 GB minne, og Galaxy S23 med opptil 256 GB minne.

Artikkelnummeret vårt: 8282_54704
Merkenavn Samsung
EAN 8806094725988
Display Name Samsung Galaxy S23+ 512GB Lavender
Artikkelnummeret vårt: 8282_54704

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris