Luftrenare Philips AC2729/10 Vit 114659
Luftrenare Philips AC2729/10 Vit 114659
Luftrenare Philips AC2729/10 Vit 114659
Luftrenare Philips AC2729/10 Vit 114659
Luftrenare Philips AC2729/10 Vit 114659
Luftrenser

Philips AC2729/10

  • Praktisk luftfukter og luftrenser
  • Effektiv luftrensing opp til 65 m²
  • Luftfukter - perfekt for nordisk klima
  • Koblet til appen
Full produktbeskrivelse
Produktet er ikke tilgjengelig på nett
Philips logo

Luftrenser AC2729/10 Philips

Med Philips Combi-serie 2000i kan du puste inn mer behagelig inneluft hele året. Ved å kombinere luftrensing og fuktighet i en, fjerner den allergener, bakterier, virus og høye pollennivåer om våren og motvirker tørr luft om vinteren.
Den passer for rom opptil 65 m2, styres enkelt via appen Air Matters. Luftrenseren gir tilbakemelding om luftkvaliteten i sanntid. 

Filtrerer til og med bort bakterier og virus
Air Combi series 2000i har en effektiv rensefunksjon som identifiserer og fjerner bakterier og virus, for eksempel H1n1 (influensa). Pust renere luft og få et sunnere hjem.

Allergiindeks  
Sensorer måler inneluftkvaliteten og justerer luftrenserinnstillingene automatisk for optimal rengjøring. Informasjon om luftkvalitet vises i sanntid, med en allergiindeks fra 1 til 12 (fra god til veldig dårlig inneluft) via en lysindikator. På den måten kan du alltid føle deg sikker på at luften i hjemmet er sunn.

Få information om luftkvaliteten via appen Air Matters
Air Matters-appen lar deg kontrollere din Air Combi og få en fullstendig oversikt over inneluften din, uansett hvor du er. Sjekk ut informasjon om gjeldende utendørsforhold, gjeldende forurensning og pollenprognoser. Basert på hvordan verdiene ser ut, gir appen tips om hva du bør tenke på, for eksempel hvordan du kan unngå pollenproblemer. Du kan også bruke appen til å endre viftehastighet og sjekke filterstatus. Last ned appen gratis i Apple Store og Google Play.

Automatiske innstillinger: Normal, Allergen og Nattmodus
Philips Air Combi 2000i har tre automatiske innstillinger: en generell innstilling, en ekstra følsom allergiinnstilling som effektivt fjerner vanlige luftbårne allergener som pollen, og en stille nattinnstilling. I tillegg til de automatiske innstillingene, er det også fem manuelle innstillinger for viftehastighet, fra den ekstra stille hvilemodusen til den kraftige turbomodusen. Velg innstillingen som passer dine behov.

Tar bort 99,97% av partiklene 
VitaShield IPS-renseteknologi kan påviselig redusere 99,97% av alle fine partikler så små som 0,003 mikrometer, inkludert virus, bakterier, pollen, støv og dyrehår. Den har en overlegen luftrenseeffekt (CARD) på 250 m3/t, og på bare 12 minutter renser den luften i et rom på 20 m2. Dette betyr at luften blir renset mer enn 5 ganger i timen.

Hygienisk luftfukting opp til 500 ml/h
Nano Cloud-teknologien bruker en naturlig og hygienisk fordampningsprosess for å sikre overlegen ytelse på opptil 500 ml/t. Når vannet fordamper, blir vanntåken usynlig og de mindre molekylene gjør det vanskeligere å føre bakterier ut i luften. Våre laboratorietester bekrefter at Nano Cloud-teknologi sprer 99% mindre bakterier enn ultralydledende luftfuktere. Det forhindrer også våte flekker og hvitt støv.

Velg begge funksjoner eller bare luftrensing
Du kan ha luftrensing og luftfuktighet i gang på samme tid eller velge bare luftrensing avhengig av dine behov og årstid. Om vinteren kan du unngå ubehag med tørr luft og parallelt rense luften for bakterier, virus og allergener. Når det valgte fuktighetsnivået er nådd, slås programmet automatisk av.

Artikkelnummeret vårt: 114659
Merkenavn Philips
EAN 8710103865711
Generell informasjon
Farge Hvit
Anger om produkten har en display. Display Ja
Antall innstillinger 3
Luftkvalitetssensor Ja
Luftflyt 250
Den foretrukne overflate 65 m²
När produkten har WiFi kan du koppla ihop din smartphone eller surfplatta till den via en app. Härigenom kan du bekvämt styra och kontrollera produkten på distans. WiFi Ja
Kapasitet 250
Dimensjoner
Anger produktens bredd i mm. Bredde 230 mm
Anger produktens djup i mm. Dybde 396 mm
Anger produktens höjd i mm. Høyde 580 mm
Produktens vikt i kg. Vekt 8.15 kg
Artikkelnummeret vårt: 114659

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris