Nesehårstrimmere

Med en nesehårstrimmer kan du enkelt kontrollere uønsket hårvekst i både nese og ører. Med en nesehårstrimmer kan du selv få litt tr... Les mer

Finn ditt produkt
Merkenavn
Pris
Vis alle Vis færre
Sorter etter
Viser 3
Mer data Inspiration
 1. BaByliss Men BG120E
  Nesehårstrimmer BaByliss Men BG120E
  499 ,-
  Vanntett kroppstrimmer med 3 lengdeinnstillinger
  Nett I butikklager I butikklager Ikke i din butikk Noen butikker
 2. BaByliss Men MT725E
  Nesehårstrimmer BaByliss Men MT725E
  399 ,-
  Multitrimmer 6-i-1 ansiktstrimmer
  Nett I butikklager I butikklager Ikke i din butikk Noen butikker
 3. 106216_1.jpeg
  Nesehårstrimmer Philips NT3160/10
  249 ,-
  Ikke nett I butikklager I butikklager Ikke i din butikk Noen butikker
Viser 3
Mer data Inspiration

Med en nesehårstrimmer kan du enkelt kontrollere uønsket hårvekst i både nese og ører. Med en nesehårstrimmer kan du selv få litt trimming av øyenbryn og skjegg. Sjekk ut vårt tilbud og finn nesehårstrimmeren som passer deg best.

Smertefri klipp med nesehårstrimmer

En nesehårstrimmer er en enkel og behagelig måte å fjerne uønsket hårvekst i nese og ører. Den er et godt alternativ til å klippe med saks, eller den mer smertefulle metoden av å fjerne hår med voks.

Med en nesehårstrimmer trenger du ikke uroe deg for klipp i nese eller ører. Trimmeren kan trykkes mot nese- eller øreveggen og trimmer helt uten smerte. Vil du kunne holde øyenbrynene i sjakk? En nesehårstrimmer er et mye mer behagelig alternativ enn vond napping med pinsett.

Lett å rengjøre

Våre nesehårstrimmere er lette å holde rene. De går an å skylle under vann etter bruk. På denne måten kan du alltid holde nesehårstrimmeren klar for bruk. Enkelte av modellene er helt vanntette, noe som gjør at du kan bruke de i dusjen.