Plattång OBH Nordica Artist Express Straightener Svart 117251
Plattång OBH Nordica Artist Express Straightener Svart 117251
Plattång OBH Nordica Artist Express Straightener Svart 117251
Plattång OBH Nordica Artist Express Straightener Svart 117251
Plattång OBH Nordica Artist Express Straightener Svart 117251
Rettetang

OBH Nordica Artist Express Straightener

  • Keramisk belegg
  • Oppvarmingstid på 45 sekunder
  • 180-210 grader
  • Lang ledning på 2,8 meter
Full produktbeskrivelse
Pris
690 ,-
OBH Nordica logo

OBH NORDICA rettetang NF1810N0

Gjør deg klar for ekspresshastighet med Artist Express Straightener! Takket være det keramiske belegget på flisene og en oppvarmingstid på 45 sekunder, gjør den brukervennlige og fleksible rettetangen Artist Express Straightener hverdagen din enklere og morgenrutinen raskere. Med denne rettetangen kan du holde høyt tempo når du gjør deg klar til morgenkvisten eller har det travelt til fest – den kan brukes til både å flate ut og krølle håret og gir deg et perfekt resultat hver gang.

Har du allerede en bestemt stil du liker? Med Artist Express Straightener får du frisyren akkurat slik du vil ha den – raskere enn noen gang. Varierer du mellom mange forskjellige stiler og frisyrer? Artist Express Straightener sørger for at du får akkurat den stilen du ønsker - i ekspressfart! Siden temperaturen enkelt kan varieres fra 180-210 grader, kan varmen tilpasses det nivået som passer best for håret ditt. For at flere hår skal behandles samtidig er de lange platene økt med ytterligere 20 %, noe som betyr at platene er hele 11 cm lange og 2,5 cm brede!

For å gjøre det litt enklere har Artist Express Straightener også en lang ledning på 2,8 meter, slik at du har god plass til å bevege deg rundt i rommet mens du styler håret. For de som ønsker en rask morgen- eller kveldsrutine, er Artist Express Straightener det perfekte valget.

Det keramiske belegget på flisene består av det beskyttende og balanserende mineralet turmalin. For å beskytte platene og lette sikker og praktisk oppbevaring, kan rettetangen låses når den ikke er i bruk.

Merkenavn OBH Nordica
EAN 3121040084151
Generell informasjon
Farge Svart
Anger om produkten har en display. Display Nei
Dimensjoner
Anger produktens bredd i mm. Bredde 340 mm
Anger produktens djup i mm. Dybde 90 mm
Anger produktens höjd i mm. Høyde 60 mm
Anger sladdens längd i meter. Ledningslengde 2.8 m
Produktens vikt i kg. Vekt 0.38 kg
Artikkelnummeret vårt: 117251

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris