Mobiltelefon Samsung SM-F936BZEBEUB 8282_51148
Mobiltelefon Samsung SM-F936BZEBEUB 8282_51148
Mobiltelefon Samsung SM-F936BZEBEUB 8282_51148
Mobiltelefon Samsung SM-F936BZEBEUB 8282_51148
Mobiltelefon Samsung SM-F936BZEBEUB 8282_51148
Mobiltelefon Samsung SM-F936BZEBEUB 8282_51148
Mobiltelefon Samsung SM-F936BZEBEUB 8282_51148
Mobiltelefon Samsung SM-F936BZEBEUB 8282_51148
Mobiltelefon Samsung SM-F936BZEBEUB 8282_51148
Mobiltelefon

Samsung Galaxy Z Fold 4 Beige 256 GB

  • Mobil og nettbrett i en
  • 120 hz skjerm
  • Nightography
Full produktbeskrivelse
Produktet er ikke tilgjengelig på nett
Samsung logo

En mobil – og et nettbrett

 

Enkel som en mobil, stor som et nettbrett. Den brettbare 7,6"-skjermen er høyoppløst, lyssterk, dynamisk og ultraresponsiv. Dessuten er den Samsungs aller raskeste skjerm på 120 Hz, noe som gir en sømløs fingerspissfølelse – enten du gamer eller bare scroller. Og ja, den utvendige skjermen er også på 120 Hz.

 

Neste nivå av produktivitet

 

Enkel multitasking og det intuitivt raske skiftet mellom frontskjermen og den innvendige skjermen gjør Galaxy Z Fold4 til det perfekte jobbverktøyet uansett hvor du befinner deg. Raskere, smartere og mer kraftfull enn tidligere.

 

Lettstyrt og med god oversikt

 

Galaxy Z Fold4 gjør det enkelt å ha oversikt over alt samtidig. Den har smarte funksjoner for enkel navigering både mellom og i ulike apper. Du kan ha opptil tre forskjellige apper åpne samtidig, og dessuten lagre dine favorittkombinasjoner av apper – slik at du får enkel tilgang til det viktigste. Samtidig.

 

Større seeropplevelser– overalt

 

I sofaen eller sengen; på flyet eller hytta. Med et nettbrett i lommen kan du streame og kose deg med favorittserien din uansett hvor du er. Galaxy Z Fold4 leverer naturtro farger og skarpe detaljer, også midt på lyse dagen. Og setter du den i Flex Mode-stilling, står den stabilt foran deg uten at du en gang må holde den.

 

Stilren eleganse

 

Galaxy Z Fold4 er både tynnere og lettere enn sin forgjenger, med gjennomtenkte detaljer hele veien. Som den moderne, avrundede kameradesignen. Og den finnes i tre stilrene farger: Phantom Black, Moon Beige og Moss Gray.

 

Trygg med Samsung Knox

 

Galaxy Z Fold4 er utstyrt med Samsung Knox som beskytter dine private og verdifulle minner. Alle filmer, bilder, filer og data. Her er sikkerheten integrert i fire lag fra maskinvare til programvare for at ingen andre enn du skal få tilgang til det som er ditt.

 

I esken

 

Når du kjøper en Galaxy Z Fold4, får du en USB-ledning, bruksanvisning på norsk pluss en nål for å ta ut SIM-kortet.

 

S Pen-kompatibel²

 

Den praktiske, intuitive pennen som er tilgjengelig til Z Fold4, er klar til å ta notater, skissere ideer og redigere filmer og bilder med millimeterpresisjon. Takket være Flex Mode og Split View kan du dessuten bruke den nedre delen av den innvendige skjermen som notatblokk når du sitter i møter.

 

Gaming på et nytt nivå

 

Med Galaxy Z Fold4 får du både større og mer kraftfulle spillopplevelser – den er klar for 5G³ og Wi-Fi 6E⁴ , for mindre forsinkelse og for at du skal kunne utnytte overtaket som de raskeste nettverkene gir, der du har tilgang til dem.

 

Banebrytende spillfølelse

 

120 Hz oppdateringsfrekvens på skjermen gir knivskarpe, nyanserike bilder og bedre flyt i gamingen – en opplevelse helt utenom det vanlige. Den dynamiske oppdateringen tilpasses automatisk, noe som gir lavere strømforbruk og lengre spilletid.

Rask og kraftfull 

Klar for 5G-hastigheter³. Et kraftfullt dobbeltbatteri på 4400 mAh. Og den veldig raske prosessoren Snapdragon 8. Galaxy Z Fold4 er klar for alt du vil gjøre og oppleve, hele dagen.

 

Maksimal kraft

 

Z Fold4 har vår aller raskeste prosessor med den raskeste brikken på 4 nm og Snapdragon 8. Mer kraft, klar for alt du vil og må gjøre.

 

Skjult kamera

 

Det innvendige kameraet er plassert under selve skjermen og er nærmest usynlig. Slik at ingenting skal forstyrre opplevelsen for deg.

 

Optimaliserte apper

 

For at du skal kunne utnytte den store flaten maksimalt, er flere populære apper optimalisert for Galaxy Z Fold4. Et smart grensesnitt og enkle funksjoner gir en enda bedre opplevelse, og siden Z Fold4 har Googles operativsystem er blant annet flere av de vanligste jobbrelaterte appene klare for den store skjermen.

 

Forhåndsvisning fra to vinkler

 

Nå kan du og den du tar bilde av se resultatet – samtidig. Når mobilen er åpen og du tar bilde eller filmer med de utvendige hovedkameraene, speiler frontskjermen den innvendige. Og det fungerer naturligvis like bra hvis du vil ta en selfie.

 

Enda mer slitesterk

 

En sikker oppgradering: Både skjermen og utsiden til Galaxy Z Fold4 er blitt forsterket. Den innvendige skjermen er 10 % mer slitesterk enn tidligere, mens Gorilla Glass Victus+ og Armor Aluminium gjør utsiden hele 12 % mer slitesterk. Og Samsung er fremdeles den eneste leverandøren med IPX8- klassifisering¹ av brettbare mobiler på markedet.

 

Kamera i absolutt toppklasse

 

Galaxy Z Fold4 har gjennomgått en ekstrem kameraforbedring, der hovedkameraet har gått fra 12 til 50 MP. For at du skal kunne ta bedre, skarpere og mer detaljrike bilder. Hvor som helst, når som helst. Nightography- teknologien sørger for at både bilder og filmer blir bedre også i svakt lys. Og hvis du vil komme nærmere motivet, har du både 3x optisk zoom og 30x Space Zoom til disposisjon. Z Fold4 har også et 12 MP ultravidvinkelkamera på 122° og et telekamera på 12 MP. I tillegg er ytterligere to kameraer plassert på hver sin skjerm, slik at det skal bli enkelt å ha videosamtaler og ta bilder enten mobilen er åpen eller lukket.

 

Flex Mode – en unik stilling

 

Ha Galaxy Z Fold4 åpen, lukket – eller halvåpen. I oppslått stilling er det enkelt å finne den perfekte vinkelen mellom 70 og 110° og plassere mobilen hvor du måtte ønske. Fleksibel frihet, enten du vil ha et videomøte eller se på en serie. Mobilen går dessuten automatisk over til Flex Mode-stilling, som tilbyr enkel appbruk, spesialutviklet for Z Fold4s grensesnitt. Har du S Pen², kan du også bruke den nedre delen av skjermen som notatblokk, for eksempel under et videomøte. Intuitivt, smart og enkelt.

 

Skift sømløst mellom skjermene

 

Maksimal flate eller enkel enhåndsbruk? Den utvendige og innvendige skjermen samarbeider: Du kan skifte fra den ene skjermen til den andre når du vil, og innholdet som er åpent, følger med.

 

Enkelt samarbeid

 

Den store skjermen egner seg ypperlig for alt du vil dele – enten det gjelder en presentasjon eller du samarbeider i et delt prosjekt.

Merkenavn Samsung
EAN 8806094504828
Display Name Samsung Galaxy Z Fold 4 Beige 256 GB
Annet
Operativsystem Android
Type telefon Smarttelefon
Artikkelnummeret vårt: 8282_51148

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris