Mobiltelefon Samsung SM-F721BLVGEUB 8282_51159
Mobiltelefon Samsung SM-F721BLVGEUB 8282_51159
Mobiltelefon Samsung SM-F721BLVGEUB 8282_51159
Mobiltelefon Samsung SM-F721BLVGEUB 8282_51159
Mobiltelefon Samsung SM-F721BLVGEUB 8282_51159
Mobiltelefon Samsung SM-F721BLVGEUB 8282_51159
Mobiltelefon Samsung SM-F721BLVGEUB 8282_51159
Mobiltelefon Samsung SM-F721BLVGEUB 8282_51159
Mobiltelefon Samsung SM-F721BLVGEUB 8282_51159
Mobiltelefon

Samsung Galaxy z Flip 4 Bora Purple 128 GB

  • Handsfree Selfie
  • 120 hz skjerm
  • Flex Mode
Full produktbeskrivelse
Produktet er ikke tilgjengelig på nett
Samsung logo

Så liten – så episk

Galaxy Z Flip4 kjennetegnes av sine doble muligheter: Sammenbrettet er formen nærmest kvadratisk, med en høyde på bare 84,8 mm. I oppslått stilling har du imidlertid en 6,7"-skjerm til disposisjon. Du får altså det beste av to verdener.

 

Bedre batteri og hurtiglading

 

For at Galaxy Z Flip4 skal kunne holde tritt med deg hele dagen er batterikraften blitt økt og prosessoren optimalisert. Med et 10 % større batteri holder den opptil 3 timer lenger¹ enn forgjengeren. Z Flip4 har dessuten teknologi for 25 W hurtiglading, noe som gjør at du kan lade opptil 50 % på bare en halvtime.²

 

Nye kreative muligheter med FlexCam

 

Med Galaxy Z Flip4 er det som å ha et kamerastativ i lommen. FlexCam gjør det mulig å plassere mobilen hvor du vil – og løfte selfiene dine til et helt nytt nivå, der det er enkelt å finne den perfekte vinkelen. Du ser deg selv enten du velger det utvendige dobbeltkameraet eller selfiekameraet – på frontskjermen kan du forhåndsvise både filmer og bilder i miniatyr.

 

Oppdatert stilikon

 

Den ikoniske designen har vekket oppmerksomhet verden over. Og det er lett å forstå hvorfor. Med en smalere ramme og et nettere hengsel er Z Flip4 dessuten enda mindre og mer fleksibel enn sin forgjenger – skjermstørrelsen er imidlertid den samme.

 

Flex Mode – en unik stilling

Ha Galaxy Z Flip4 åpen, lukket – eller halvåpen. Med Flex Mode er det enkelt å justere vinkelen på skjermen mellom 70 og 110°, og deretter kan du plassere mobilen hvor du vil. Perfekt hvis du vil se et læreprogram, ha en videosamtale eller ta en handsfree-selfie. Z Flip4 skifter dessuten automatisk over til et spesialutviklet grensesnitt for Flex Mode, noe som gjør det enda enklere å bruke flere favorittfunksjoner og -apper.

 

Uttrykk din stil

 

Utsiden teller. Og du kan tilpasse den etter din stil: Både frontskjerm og hjemskjerm har en rekke temaer og bakgrunner å velge mellom. Dessuten er det mulig å få flere skreddersydde tilbehør som er både flotte å se på og praktiske.

 

Bilder og filmer i proffklasse

 

Med Galaxy Z Flip4 kan du uttrykke deg på nye, kreative måter. Og med doble kameraer på utsiden, med mulighet for både vid- og ultravidvinkel, kan du forevige alt som du er med på. Vidvinkelkameraet er hele 65 % mer lyssterkt enn forgjengerens, og programvaren er oppgradert med bedre AI – noe som gir høyere kvalitet og større detaljrikdom, dag som natt.

Velg mellom fire farger

Galaxy Z Flip4 finnes i fire forskjellige, matte farger – og alle vekker like stor eierlyst. Velger du den stilrent gråsvarte Composite Gray, luksuriøst gullfargede Iconic Gold eller en av de trendy fargerike nyansene Lavender eller New Blue?

 

Enda mer slitesterk

En sikker oppgradering: Både skjermen og utsiden til Galaxy Z Flip4 er blitt forsterket. Den innvendige skjermen er 10 % mer slitesterk enn tidligere, mens Gorilla Glass Victus+ og Armor Aluminium gjør utsiden hele 12 % mer slitesterk. Og Samsung er fremdeles den eneste leverandøren med IPX8-klassifisering³ av brettbare mobiler på markedet.

 

En frontskjerm med flere muligheter

 

Også når Galaxy Z Flip4 er brettet sammen, har du enkel tilgang til det viktigste på den 1,9” store frontskjermen. Du kan se meldingsvarsler, lese og besvare meldinger med voice to textfunksjonen og styre utvalgte funksjoner. Eller forhåndsvise bilder og videoopptak mens kameraet går.

 

Lynrask skjerm som revolusjonerer følelsen

 

Den dynamiske, ultraresponsive brettbare skjermen med 120 Hz revolusjonerer fingerspissfølelsen når du scroller.

 

Bilder med studiokvalitet

 

Nå trenger du ikke å passere noen filtre – Galaxy Z Flip4 tar bilder som er klare til å deles direkte. Vidvinkelkameraet er hele 65 % mer lyssterkt, og avansert AI sørger for at bildene blir enda mer levende: Kameraet registrerer hva slags miljø du befinner deg i og setter deg i fokus, med både studiolys og naturlig bokeh-effekt.

 

Handsfree-selfie

 

Si farvel til selfiestangen. Kamerautløseren til Galaxy Z Flip4 kan aktiveres helt håndfritt. Du trenger bare å vinke for å ta et bilde eller starte et videoopptak. Du kan dessuten velge om du vil bruke selfiekameraet eller hovedkameraene – selv om du velger de utvendige er det enkelt å finne riktig positur, siden du ser deg selv på frontskjermen.

 

Appkontinuitet

 

Utsiden og innsiden samarbeider enkelt med minimal forsinkelse: Alt som skjer i det lille notatvinduet, kan umiddelbart åpnes i fullformat på den innvendige skjermen.

 

Klar for 5G-hastigheter⁴

 

Nå slipper du å vente – Galaxy Z Flip4 er 5G-kompatibel. Det betyr at du kan laste ned tunge filer på null komma null, eller spille og streame med minimal forsinkelse. Neste generasjon mobilnett gir deg den høye hastigheten du trenger i ditt oppkoblede liv.

 

Øk volumet

 

Klar for en enda større lydopplevelse? Galaxy Z Flip4 har doble høyttalere og Dolby Atmos. Musikken styrer du dessuten enkelt fra frontskjermen.

 

Trygg med Samsung Knox

 

Galaxy Z Flip4 har Samsung Knox innebygd – formålet er å beskytte dine private og verdifulle minner: filmer, bilder, filer og data. Her er sikkerheten integrert i fire lag fra maskinvare til programvare for at ingen andre enn du skal få tilgang til det som er ditt.

 

I esken

 

Når du kjøper en Galaxy Z Flip4, får du en USB-ledning, bruksanvisning på norsk pluss en nål for å ta ut SIM-kortet.

Merkenavn Samsung
EAN 8806094537925
Display Name Samsung Galaxy z Flip 4 Bora Purple 128 GB
Artikkelnummeret vårt: 8282_51159

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris