Mobiltelefon

Samsung Galaxy S22 128GB Black

  • 50 MP kamera
  • Nightography mode - bra bilder of film uansett lys
  • 120 hz skjerm
Full produktbeskrivelse
9 490 ,-

Galaxy Buds2 på kjøpet

Ved kjøp av Samsung Galaxy S22, S22+, S22 Ultra eller S21 FE i løpet av kampanjeperioden får du et par
Galaxy Buds2 Black (SM-R177NZKAEUB, verdi ca. 1 690 kr) med på kjøpet.

Følg disse trinnene for å benytte tilbudet.

Levering av Galaxy Buds2 kan ta omtrent 4 uker. Kan ikke kombineres med andre tilbud og kan kun brukes én gang per enhet mot fremvisning av kvittering og kun ved kjøp i kampanjeperioden. Kun levering innen Norden. Samsung har rett til å kreve tilbake det leverte tilleggsproduktet innen 30 dager hvis en kjøper velger å returnere det kjøpte hovedproduktet. Se fullstendige vilkår og betingelser her.

Samsung logo

Nightography henger med til lenge etter stengetid

 Inspirasjonen venter ikke på det perfekte lyset – det trenger heller ikke du å gjøre. Automatisk bildehastighet som matcher bildehastigheten per sekund og omgivelsene, kombinert med Super Night Solution som renser opp støy i hver bilderute, leverer levende klipp av høy kvalitet enten du befinner deg under stjernene eller solen. Det hittil største steget i  i vår videoteknologi. 

Si farvel til refleksjoner

Solskinn, hils på de lyssterke skjermene til Galaxy S22 og S22+. Den imponerende 120 Hz Infinity-0 skjermen er utviklet med Dynamic AMOLED 2X og Vision Booster-teknologi for god synlighet utendørs både midt på dagen og om natten.

BOOM! Mobilen er på PC-en

Det er enklere enn du tror – få tilgang til programmene dine direkte på PC-en. Bruk appene som nylig har vært i bruk for å hente frem de tre sist brukte programmene for rask tilgang på skrivebordet. 

Den hittil raskeste prosessoren i en Samsung Galaxy

Enten du oppdaterer vlogen din, spiller hele natten eller blar gjennom sosiale medier, sørger prosessoren på 4nm at alt flyter jevnt og greit.  

Gå ut uten å koble til

Livet bremser ikke ned, og det å ta en pause for å lade kan lett forårsake FOMO (Fear of Missing Out). Batteriet tilpasser seg på en intelligent måte etter hvordan du bruker mobilen, og holder i mer enn 24 timer. 

Lynrask. Hurtiglading som holder ved å bruke 25 W Power Adapter med Galaxy S22 og 45 W med Galaxy S22+.

Tåler til det meste

Bekymre deg mindre når du tar opp en mistet mobil med Corning® Gorilla® Glass Victus®+ på for- og baksiden. Mobilen er omgitt av polert og beskyttende Armor Aluminium, og IP68-klassifiseringen gjør at den også tåler vannsprut.

Hente i butik

Beregnet leveringstid: Tilgjengelig innen 2-5 arbeidsdager etter kjøp

Merkenavn Samsung
EAN 8806092878624
Display Name Samsung Galaxy S22 128GB Black
Artikkelnummeret vårt: 8282_47904

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris