Mobiltelefon Nokia VMA751V9FI1AL0 8282_53345
Mobiltelefon Nokia VMA751V9FI1AL0 8282_53345
Mobiltelefon Nokia VMA751V9FI1AL0 8282_53345
Mobiltelefon

Nokia X30 5G 6/128 Blue

  • 8 GB RAM
  • 5G
  • 128 GB intern lagring
  • Dual SIM
  • Blå
Full produktbeskrivelse
Produktet er ikke tilgjengelig på nett

Den beste PureView-fotoopplevelsen hittil

Capture Fusion bringer kraften til hovedkameraet til dine ultravidvinkelbilder for virkelig fantastiske landskap. Dark Vision og Night Selfie gir skarpe bilder og selfies lenge etter solnedgang. Kameraet er beskyttet av ripebestandig Corning® Gorilla® Glass med DX+ som lar 98 % av alt lys nå objektivet.

Nattmodus 2.0

Avansert nattmodus for å fange et rent, naturlig og balansert nattbilde med fantastiske detaljer.

Stativmodus

Aktiveres automatisk når enheten står fast eller montert på et stativ, for å fange lang eksponering og beste nattbilde.

Visning i mørke

Automatisk aktivering i ekstremt mørke omgivelser for å fange fantastiske detaljer når menneskeøyne knapt kan se.

AI-portrett

Forbedre ansiktsdetaljer med AI-teknologi.

Skjerm

Vår beste skjerm, i perfekt størrelse

Det betyr bedre farger, lysere skjerm og jevnere visning – ideelt for scrolling, streaming eller surfing. En smarttelefon som er dimensjonert for å passe perfekt i hånden og lommen, beskyttet av den tøffeste Corning® Gorilla® Glass Victus®.

Nokia-enheter inkluderer nå GoPro Quik-appen.

Gjør deg klar til å låse opp kreativiteten din fra hvor som helst. Nå kan du ta bilder, redigere og dele på utvalgte Nokia-telefoner med GoPro Quik-appen.

Nokias mest bærekraftige smarttelefon hittil – utstyrt med den beste PureView-fotoopplevelse til dags dato. Kabinettet er laget av 100% resirkulert aluminium og 65% resirkulert plast. Med 3 OS-oppgraderinger og 3 år med månedlige sikkerhetsoppdateringer, er Nokia X30 5G bygget for å bryte grensene for forventet levetid. IP67-beskyttelse sikrer at den er vanntett.

Ta fantastiske bilder med ultravidvinkel og livlige nattbilder og beundre dem på vår hittil beste 6,43" 90 Hz PureDisplay med lyse farger og jevn visning.

PureView OIS-kameraet på 50 MP er fullpakket med AI-innovasjoner. Capture Fusion bringer kraften fra hovedkameraet til vidvinkelbildene dine så du kan fange slående landskap. Dark Vision og Night Selfie leverer skarpe bilder og selfies selv etter solnedgang. Kameraet er beskyttet av ripesikkert Corning® Gorilla® Glass med DX+, som slipper 98 prosent av alt lys gjennom linsen.

Den reduserte emballasjestørrelsen sparer utslipp ved transport, og er laget av 100 prosent FSC-sertifisert papir som er 70 prosent resirkulert.

Bygget for å gjøre det bedre, på så mange måter

Laget med 100 % resirkulert aluminium og 65 % resirkulert plast, leverer X30 5G Nokias hittil minste øko-fotavtrykk og har førsteklasses funksjoner – som Nokias beste PureView-fotograferingsopplevelse noensinne.

Sikker, på innsiden og utsiden

Vi setter pris på at smarttelefoner ofte lagrer vår mest private informasjon og er uunnværlige verktøy for hverdagen vår. Det er derfor Nokia X30 5G kommer med 3 år med månedlige sikkerhetsoppdateringer – slik at du kan nyte alle de nyeste funksjonene med ro i sinnet

I tillegg blir aktiveringsdata og ytelsesdata lagret på våre servere i Finland, der de blir beskyttet av strenge europeiske datalagringslover.

 

Designet for å vare lenge

Nokia X30 5G er bygget for å flytte grensene for forventet levetid til en smarttelefon. Dener designet for hverdagen, med en robust metallramme og en tøff skjerm, og det kommer 3 OS-oppgraderinger.

Merkenavn Nokia
EAN 6438409079909
Display Name Nokia X30 5G 6/128 Blue
Artikkelnummeret vårt: 8282_53345

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris