Smartwatch Apple MGDX3QN/A 8282_29460
Smartwatch Apple MGDX3QN/A 8282_29460
Smartwatch Apple MGDX3QN/A 8282_29460
Smartwatch Apple MGDX3QN/A 8282_29460
Smartwatch Apple MGDX3QN/A 8282_29460
Smartwatch Apple MGDX3QN/A 8282_29460
Smartwatch Apple MGDX3QN/A 8282_29460
Mobiltelefon

Apple iPhone 12 Mini 64GB Black

  • 64GB
  • 5G
  • A14 Bionic
  • OLED-helskjerm
  • Nattmodus
  • 5,5" Super Retina XDR-skjerm
  • Ultravidvinkel
Full produktbeskrivelse
Produktet er ikke tilgjengelig på nett

5G-fart. A14 Bionic, den raskeste chipen i en smarttelefon. OLED-helskjerm. Ceramic Shield som gir fire ganger bedre beskyttelse ved fall. Og Nattmodus på alle kameraene.

5G-fart

OMGGGGG.

5G på iPhone er superraskt. Du kan laste ned filmer på farten. Strømme video i enda bedre kvalitet. Eller snakke med andre på FaceTime i HD-kvalitet over mobilnettverk med mye mindre hakking. Og du kan gjøre det på enda flere steder, siden iPhone 12 har den bredeste 5G-dekningen over hele verden.4

A14 Bionic er den raskeste chipen i en smarttelefon. Den gjør det umulige mulig. Som å ta seg av mange billioner instruksjoner med Neural Engine. Eller filme i Dolby Vision - noe ikke engang profesjonell videokameraer er jeg står til å gjøre. Chipen er ekstremt effektiv, som gir telefonen overlegen batteritid. Den er forut for sin tid - klar for stort sett alt som måtte komme.

Mye bedre kontrast. Helt utrolig fargegjengivelse. En enorm forbedring av pikseltettheten.5 Med OLED blir lyst lysere og mørkt mørkere - og alt vises i høyere oppløsning. Dette er den beste iPhone-skjermen vi har laget noensinne - og den går fra kant til kant.

Nå har kameraene med vidvinkel og ultravidvinkel Nattmodus - slik at du kan ta enda bedre bilder i dårlig lys. Det nye vidvinkelkameraet fanger 27 prosent mer lys. Så uansett om du tar bilder om dager eller i månelyset, kan du heretter fange detaljer og farger som ikke har vært muligens tidligere.

Nattmodus registrerer når det er dårlige lysforhold og aktiveres automatisk, slik at bildene blir ekstremt klare og fargene blir utrolig naturtro. Du trenger bare å ta bildet.

Hvordan gjør man den beste videokvaliteten på en smarttelefon noensinne enda bedre? Man gjør det ved å optimalisere kvaliteten i dårlig lys - med hele 27 prosent. Fra nå av kan du ta opp enda bedre og mer detaljert video døgnet rundt, og du kan også ta opp tidsforløp i Nattmodus. Bare plasser iPhonen stødig og la nattens lysspor komme.

Lag på lag,

passer perfekt.

Smekk på et nytt MagSafe-deksel, en lommebok – eller begge deler. (Ta det med ro, lommeboken skader ikke kortene dine.)

Lading i turbofart.

Magnetene plasserer seg perfekt hver eneste gang, slik at du kan lade enda raskere trådløst.

iPhone er utviklet for å ivareta personvernet ditt. Data fra Face ID forlater aldri iPhonen din, og lagres aldri på iCloud eller noe annet sted. iOS viser appens retningslinjer for personvern – før du laster den ned. Når du bruker Apple Pay, deles ikke kortnummeret ditt med butikken. Bare for å nevne noe.

iPhone 12 er kompatibel med eksisterende ladere, EarPods og USB-A-til-Lightning-kabler. Fordi det finnes milliarder av dem allerede, blir nye ofte liggende ubrukt. Vi har derfor fjernet dem fra eskene til alle produktene i iPhone-serien. Dette reduserer karbonutslippet og fjerner behovet for å utvinne og bruke mer av verdifulle materialer. Vi sparer også plass i esken, og flere esker per forsendelse gir færre forsendelser. I tillegg går produksjonspartnerne våre over til å bruke fornybar energi. Til sammen reduserer dette det årlige karbon­utslippet med mer enn to millioner tonn.

Når du skal lade den nye iPhonen, kan du fortsette å bruke USB-A-til-Lightning-kabelen du har fra før. Eller du kan hurtiglade med USB-C-til-Lightning-kabelen som følger med i esken. Den er kompatibel med eksisterende USB-C-strømforsyningsenheter og datamaskinporter.

Årlig reduksjon av CO2-utslipp tilsvarende 450 000 færre biler på veiene.

Merkenavn Apple
EAN 194252013120
Display Name Apple iPhone 12 Mini 64GB Black

Andre bakkamera

12 megapiksler - ultrabredvinkellinse - f/2.4

Bakkamera

12 megapiksler - bredvinkellinse - 2optisk x-zoom - f/1.6 - fokus: automatisk

Beskyttelse

Støvfri, sprutsikker, vanntett

Dimensjoner (BxDxH)

64.2 mm x 7.4 mm x 131.5 mm

Fabrikantgaranti

1-årsgaranti

Fabrikantmodellnummer

A2399

Farge

Svart

Frontkamera

12 megapiksler f/2.2

Kontakter

Lightning

Minne

64 GB

Operativsystem

iOS 14

Produktbeskrivelse

Apple iPhone 12 mini - svart - 5G - 64 GB - CDMA / GSM - smartphone

Produkttype

Smartphone 5G

Prosessor

Apple A14 Bionic (6-kjernet)

SAR

0,99 W/kg (kropp), 0,99 W/kg (hode), 3,85 W/kg (lem)

Serviceleverandør

Ikke-spesifisert

Sikkerhetsenheter

Ansiktsgjenkjenning

SIM-kort

Dobbelt-SIM - nano-SIM, Electronisk SIM-kort (e-SIM)

Skjerm

OLED-skjerm - 2340 x 1080 piksler - 5,4 "- 476 ppi - Super Retina XDR-skjerm - HDR - fingeravtrykksbestandig oleofobisk belegg, Ceramic Shield

Standarder for trådløs lading

Qi

Trådløst grensesnitt

NFC, Bluetooth, Wi-Fi 6, UWB

Vekt

133 g

Artikkelnummeret vårt: 8282_29460

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris