TV

LG 55" OLED 4K TV OLED55C15

  • Ultratynn OLED
  • WebOS
  • 4K 120 Hz Gaming TV
  • 55" OLED 4K TV
Full produktbeskrivelse
10 990 ,-
LG logo

LYS OPP TILVÆRELSEN med SELVLYSENDE PIKSLER

LGs OLED-TV er ren nytelse for øynene. Selvlysende piksler gir spektakulær bildekvalitet, en hel verden av designmuligheter, og de nyeste og mest avanserte teknologiene bidrar til uovertrufne opplevelser. Dette er alt du liker med TV, opphøyd på alle måter.

Hva gjør OLED unikt?

Svaret er selvlysende piksler. En selvlysende skjermteknologi som utgjør hele forskjellen for bildeopplevelsen. I motsetning til LED-TV-er som begrenses av bakbelysningsteknologi, gir LGs OLED-TV-er ekstrem realisme og unike designer.

OLED stiller LED i skyggen.

Kort sagt har OLED millioner av selvlysende piksler som kan slå seg på og av for å oppnå perfekt svart og uendelig kontrast. Det svarte er bedre enn på både mini-LED og LED-TV-er, så det spiller ingen rolle hvor mange tusen bakgrunnslys de har, LED-TV-er vil fremdeles befinne seg i skyggen av OLED.
 

OLED består med glans.

Det globale testbyrået Intertek har bekreftet at LGs OLED-skjermer har 100 % naturtro fargegjengivelse. Det betyr at fargene du ser på skjermen, er svært like fargene på det opprinnelige bildet. Så alt du ser på, ser ut slik som skaperen hadde tenkt.

En fargesprakende visning.

LG OLED TV-er oppnår fullt fargevolum takket være den førsteklasses teknologien for fargegjengivelse i LG TV-er. Med 100 % fargevolum kan LG OLED uttrykke 100 % av DCI-P3-spekteret i et 3D-fargeområde som dekker hele luminansområdet til TV-en. Dette betyr at fargen forblir levende og naturtro med full metning, uansett hvor lyst eller mørkt bildet er.
 

LG OLED-TV.
Et unikt syn.

Hvis du er ute etter en helt unik TV, trenger du ikke lete lenger. LGs OLED-TV er et kunstverk, kino på storskjerm, en portal til spillverdener og sete på første rad til de største idrettsarrangementene. Den er alt du ønsker at en TV skal være.
 

OLED Cinema.
Og prisen for beste bilde går til ...

Det utrolig skarpe bildet på LGs OLED-TV gir en prisverdig opplevelse hver gang du ser på den. Og med perfekt svart og 100 % naturtro fargegjengivelse kan du se på filmer på den måten de er ment å bli sett på.
 

Flere størrelser, flere farger,
mer wow.

Den kunstneriske utfoldelsen fra LG OLED TV C1 er tilgjengelig i fem størrelser, fra 48 tommer til enorme 83 tommer. Du kan også nå få dem i Meteor Titan eller Vanilla White.
 

Hjerner som gir deg bakoversveis.

I kjernen av hver eneste LG OLED-TV er det en fjerde generasjons 4K α9-prosessor med AI, en banebrytende brikke som bruker dyplæringsalgoritmer til å analysere og optimere innhold. Alle justeringer av bilde og lyd skjer automatisk, så alt du ser på blir spektakulært.
 

Mer behagelig titting i en lengre periode

Hvis du er bekymret for dine og familiens øyne, sørger LG OLED TV-er for en mer behagelig måte å se på i lengre perioder. De har blitt sertifisert som skjermer med lite blått lys, uten flimring og uten reflekser av de internasjonale byråene TÜV Rheinland (TUV) og Underwriter Laboratories (UL). LG OLED TV-er også de første panelene av noe slag til å motta Eyesafe®-sertifiseringen utviklet av TUV-Eyesafe®.
 

Omsorg ligger i blodet.

LG OLED TVer er offisielt snillere mot planeten. Sammenlignet med LED-TV-er er de tryggere fordi de ikke bruker bakbelysning, de er laget av mindre plast, de bruker færre farlige materialer og de har lavere risiko for å produsere innendørs luftforurensning.
 

Tror du at du kan smart?
Tenk om igjen.

LG ThinQ er her for å maksimere TV-opplevelsen. Velg taleassistent etter eget ønske og kontroller TV-en med stemmen med en splitter ny og mer praktisk startskjerm som gir mer kontroll.
 

Funksjoner

Stedet for alle favorittene dine.

Få tilgang til Apple TV-appen, Disney+, Netflix. Velg fra de nyeste filmene, TV-seriene, dokumentarene og direktesendt sport, alt på samme sted.
 

En forvandlende TV-opplevelse.

Dolby Vision IQ justerer bildeinnstillingene basert på innholdssjanger og omgivelser, mens Dolby Atmos gir flerdimensjonal surroundlyd. En kraftig kombinasjon som gir betagende kinolignende resultater.
 

Filmregissørens visjon satt ut i livet.

FILMMAKER MODE™ slår av bevegelsesutjevning, men bevarer opprinnelige sideforhold, farger og bildefrekvenser. Denne nøyaktigheten gir deg filmregissørens originale visjon, slik at du opplever filmen på den måten de hadde tenkt.
 

Få full underholdning.

LGs egen teknologi for dynamisk område, HDR 10 Pro, justerer lysstyrken for å forsterke farge, avsløre hver eneste lille detalj og gi ethvert bilde naturtro klarhet. Den intensiverer også vanlig HDR-innhold. Nå blir alle favorittfilmene og programmene mer levende fra start til slutt.
 

En uslåelig kombinasjon.

LG fortsetter å samarbeide med bransjeledende selskaper for å sikre at du får den best mulige spillopplevelsen. Vi samarbeidet med NVIDIA og AMD for å gjøre LGs OLED-TV til den eneste G-SYNC- og AMD FreeSync™ Premium-sertifiserte TV-en. Vi har også slått oss sammen med AMD FreeSync. Ikke nok med det, vi slo oss sammen med Xbox for å slippe løs hele potensialet til neste generasjon gaming, og er den offisielle TV-partneren til Xbox Series X-konsollen. Kombiner alt dette med enestående bildekvalitet og superrask responstid i OLED, og du får garantert mest mulig ut av gamingen hver gang du spiller.
 

Spill på høyeste standard.

LGs OLED-TV-er har en responstid på 1 ms, mens støtte for VRR, ALLM og eARC oppfyller de nyeste HDMI 2.1-spesifikasjonene. Disse funksjonene gjør det mulig å vise raske bevegelser på skjermen i høyere oppløsning og jevn, synkronisert grafikk, slik at du får en mer naturtro spillopplevelse og forbedrer vinnersjansene dine. I tillegg er OLED C1 og G1 verdens første TV-er som støtter krevende Dolby Vision® HDR i 4K 120 Hz under gaming, som løfter spillopplevelsen til tidligere usette nivåer.
 

Fullstendig kontroll av innstillinger rettet mot gaming.

Game Optimizer optimaliserer innstillingene for ulike spillsjangre, inkludert FPS, RPG og RTS. Du har tilgang til alt på ett sted, slik at du får større kontroll over bilde og lyd. Du kan også veksle mellom teknologiene VRR, NVIDIA G-SYNC og AMD FreeSync™. Det nye instrumentbordet for gaming er en forenklet meny som raskt lar deg kontrollere eller foreta justeringer av bestemte gaminginnstillinger direkte – selv mens du spiller! Når instrumentbordet er åpent, kan du gå tilbake til optimalisereren for å få tilgang til flere innstillinger, eller endre fargen på head up-displayet som vises.
 

Du har aldri sett bevegelse som dette

Avansert teknologi for bevegelseshåndtering reduserer bevegelsesvibrering for å gi jevnere action og en klarere bildeopplevelse. Få med deg hver eneste kjappe og finurlige detalj i alle kamper, selv ved hurtiggående idretter.
 

Gå aldri glipp av kampene til laget ditt.

Sportsvarsel vil varsle deg før, under og etter kampene. Du trenger ikke lenger å bekymre deg for å gå glipp av de viktigste kampene til favorittlagene dine, selv når du er opptatt med å se på noe annet.
 

En klar hjemmebanefordel

Koble enkelt til Bluetooth-høyttalere for en sann trådløs surroundlydopplevelse. Alt virker fyldigere og mer realistisk og bringer storkampatmosfæren inn i stua.
 

Sånn ser pro ut.

Med en enorm database med over én million punkter med bildedata kan dyplæringsalgoritmer gjenkjenne innhold, fjerne støy og optimalisere bildekvalitet. Og den nye funksjonen Scene Detection kan nå analysere hvilken type scene som vises, og forbedre bildet i henhold til det.
 

Lyd på et helt nytt nivå.

Med lærdommer hentet fra over 17 millioner punkter med lyddata, kan prosessoren identifisere stemmer, effekter og frekvenser for å optimalisere lyden etter sjanger og gi en mer komplett opplevelse. Og den nye funksjonen Auto Volume Leveling opprettholder samme stemmenivå over forskjellige typer innhold.
 

Velkommen til ditt nye hjem.

Nå trenger du ikke lenger bruke mye tid på å lete etter nytt innhold eller gamle favoritter. Startskjermen har blitt redesignet for å vise deg alt som er verdt å se på, på ett sted. Gled deg over personlige anbefaler basert på det du har sett på tidligere, rask tilgang til et stort utvalg innhold og enklere kontroll over tilkoblede enheter.
 

Mer som en tryllestav.

Den omkonstruerte magiske fjernkontrollen har en ergonomisk design som gjør den enkel å holde i, og pek-og-rull-systemet gir raskere søk. Innebygd AI gir enkel tilgang til tjenester, mens hurtigtaster for hovedinnholdsleverandører gir deg snarveier til alle favorittene. I tillegg til alt dette har du nå Magic Tap, et nytt og smart triks som kobler telefonen til TV-en.
 

Et sentralt nav som gjør livet ditt enklere

LG ThinQ tilrettelegger for enkel kontroll av IoT-økosystemet i hjemmet ditt ved hjelp av naturlig talegjenkjenning.
 
 
*CES Innovation Awards er basert på beskrivende materialer som er blitt innsendt til dommerne. CTA har ikke verifisert nøyaktigheten til innsendelsene eller eventuelle påstander om en artikkel, og har ikke testet artikkelen som ble tildelt prisen.
 
 
*Skjermens fargevolumområde (CGV) er tilsvarende eller overgår fargevolumområdet til DCI-P3-fargeområdet som er bekreftet uavhengig av Intertek.
**70 % fargevolum henviser til LGs UHD TV-er.
***Bildene er simulerte for å forbedre funksjonsforståelsen.
 
 
*Skjermbildene er simulerte.
 
 
*GT TV og Audio AR Experience er tilgjengelig for nedlasting fra App Store og Google Play.
 
 
*Dette produktet inkluderer ikke antenne, antennekabel eller kabler til å koble eksterne enheter.

Ved å angi postnummer i kassen så vil man se hvilke leveringsalternativer som er tilgjengelig.

Husk at man alltid kan velge å hente varen kostnadsfritt i din nærmeste Elon butikk.

 

Lykke til med kjøpet!

Merkenavn LG
EAN 8806091154149
Display Name LG 55" OLED 4K TV OLED55C15
Skjermstørrelse diagonalt i tommer 55 tum
Energiklasse i SDR-modus G
Anger produktens bredd i mm. Bredde 805 mm
Anger produktens djup i mm. Dybde 1335 mm
Anger produktens höjd i mm. Høyde 200 mm
Energiforbruk i SDR-modus 106 kWh per 1000h
Energiklasse i HDR- modus G
Energiforbruk i HDR-modus 171 kWh per 1000h
Skjermstørrelse diagonalt i cm 139 cm
Horisontal oppløsning 3840 px
Vertikal oppløsning 2160 px
Skjermstørrelse diagonalt i tommer 55 tum

Generelt
Garanti (måneder) 24
Produkttype OLED TV - Smart TV
Energiklasse Klasse G
Energiklasse (HDR) Klasse G
Strømforbruk (på-modus) 106 W
Strømforbruk SDR (på-modus) 106 kWh/1000t
Strømforbruk HDR (på-modus) 171 kWh/1000t
Diagonalklasse 55"
Serier C1 Series
Plattform webOS, LG ThinQ AI
HDR-mulighet Ja
HDR-format HLG10
HDR-teknologi HDR 10 Pro, Dolby Vision IQ
Video Processor ?9 Gen 4 AI 4K
TV-kanalvelger 1x analog, 1x digital
TV-kanalvelgerforekomst Ja
Sensorer Grønn illuminanssensor
Videogrensesnitt HDMI
HDMI-portantall 4 porter
Moduser Auto Low Latency Mode (ALLM), Filmmaker Mode, HGIG Mode
Bildeforbedringer 4K Upscaling, Autokalibrering, Infinite Contrast, Perfect Black, Pixel Dimming, HDR Dynamic Tone Mapping Pro, AI Picture Pro, Image Enhancing on SQM, Game Optimizer
Skjerm
Oppløsning 3840 x 2160
Skjermformat 4K UHD (2160p)
Bildets sideforhold 16:9
Bildehastighets- og forbedringsteknologi 120 Hz Refresh Rate, OLED Motion Pro, Variable Refresh Rate (VRR)
Skjermens menyspråk Multilingual
Egenskaper Audio Description (AD), 10-bitsstøtte, Virtual Reality (360 VR) funksjon, STT (Speech To Text), Time Machine, Ultra Luminance Pro, Freesync, 4K High Frame Rate (HFR), 2K High Frame Rate (HFR), støtte for Apple AirPlay 2, AI Upscaling, G-SYNC Compatible, Auto Genre Selection, AI Brightness Control, Eye Comfort Display
Stativer og monteringer
Stativ Inkludert
Stativdesign Tabletop
TV-kanalvelger
Betinget adgang Common Interface Plus (CI+)-spor
Digital TV-kanalvelger
Digital-TV-kanalvelger DVB-C, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2
HDTV-kanalvelger Ja
Videofunksjoner
Teletekst Ja
Teletekstminne 2000 pages
Skjermprogramveileder 8-dagers EPG
Mediespiller
Støttede videoformater HEVC, VP9, AV1
Støttede lydformater MP3, WMA, PCM, AC3, AAC, HE-AAC, E-AC3, MP2, AC4
USB-port Ja
USB-portantall 3
Konfigurasjon Quad-Core
Fjernkontroll
Type Smart fjernkontroll
Fjernkontrollsmodell LG MR21N
Batteriformfaktor AA-type
Batteri inkludert Ja
Antall batterier inkludert 2
Egenskaper Stemmekontroll, Magic-fjernkontroll
Lydsystem
Surround-modus Ja
Lydeffekter OLED Surround, Dolby Atmos
Høyttalersystem 2,2-kanals
Utgangseffekt 40 watt
Andre egenskaper Fronthøyttaler(e), tekst-til-tale-funksjon, apt-X teknologi, Simultaneous Audio, hotellmodus, LG Sound Sync, Enhanced Audio Return Channel (eARC), AI Sound Pro, Bluetooth Surround klar, Clear Voice Pro-teknologi, AI Home
Nettverk & internettmultimediaer
Funksjonalitet WEB-lesing, Internettvideoavspilling
Konnektivitet Wi-Fi, LAN, Bluetooth
Wi-Fi-protokoll 802.11ac
Bluetooth-versjon Bluetooth 5.0
Koble og dele Screen Share, Sound Share, Network File Browser
Internet Streaming Services Voice Search, LG Store, Sports Alert, LG Channels
Supported Consumer Electronics Control (CEC) Simplink
Tilkoblinger
Kontakttype 3 x HDMI - side
HDMI - bak
USB - side
Nettverk - bak
Digital lydutgang (optisk) - bak
Lydutlinje / hodetelefoner - bak
2 x USB - bak
Internet of Things (IoT)
Kompatibel med Internet of Things (IoT) Ja
Plattform Apple HomeKit, Google Home
Intelligent assistent Google Assistant, Alexa (ikke tilgjengellig for noen språk og land)
Diverse
Tilpassede standarder UL, TUV Rheinland, HGiG
Strømforsyning
Strømenhet Strømforsyning
Inngangsspenning AC 120/230 V (50/60 Hz)
Strømforbruk i standby 0.5 watt
Energiklasse
Artikkelnummeret vårt: 8272_OLED55C15LA.AEU

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris