TV

LG 50" Nanocell 4K TV 50NANO75

  • 4K
  • 50" Nanocell
  • Web OS
Full produktbeskrivelse
Produktet er ikke tilgjengelig på nett
LG logo
Åtte millioner piksler. Bildekvalitet i særklasse.
Rene farger gir fantastiske bilder på NanoCell TV-er med ekte 4K. Med rundt åtte millioner piksler leverer ekte 4K-TV-er et bilde som er merkbart skarpere og mer detaljert enn en standard HD-TV. I en NanoCell TV forsterkes ekte 4K-oppløsning med NanoCell-teknologi for å gi en 4K-opplevelse som overgår internasjonale standarder.
 
Forbedre alt du ser og hører.
Prosessoren fjerner videostøy og gir mer levende farge og kontrast. Bilder med lav oppløsning blir oppskalert og reprodusert i nær 4K-kvalitet. Den vet også når, hvor og hvordan den kan forbedre lyden, og skaper en virtuell omgivelseslyd for en mer omsluttende og filmaktig opplevelse.
 
Funksjoner
 
Stedet for alle favorittene dine
Få tilgang til Apple TV-appen, Disney+ og Netflix. Velg fra de nyeste filmene, TV-seriene, dokumentarene og direktesendt sport, alt på samme sted.
 
 
Filmregissørens visjon satt ut i livet
FILMMAKER MODE™ slår av bevegelsesutjevning, men bevarer opprinnelige sideforhold, farger og bildefrekvenser. Dette sørger for at filmregissørens originale visjon blir levert nøyaktig, slik at du opplever filmen slik det var tenkt.
Få full underholdning
LGs egen teknologi for dynamisk område, HDR 10 Pro, justerer lysstyrken for å forsterke farge, avsløre hver eneste lille detalj og gi ethvert bilde naturtro klarhet. Den intensiverer også vanlig HDR-innhold. Nå blir alle favorittfilmene og programmene mer levende fra start til slutt.
 
 
 
Utrolig nivå av kontroll.
Alle spillene dine på et høyere nivå. Game Optimizer justerer automatisk bildeinnstillingene dine, og optimaliserer grafikk og synlighet, for å gi en bedre spillopplevelse uansett hvilket spill du spiller.
 
 
 
Ta spillingen din til den høyeste standarden.
Få et forsprang på motstanderne. ALLM, og eARC oppfyller de siste HDMI 2.1-spesifikasjonene som tillater hurtig innhold i høyere oppløsning og jevn, synkronisert grafikk.
 
 
 
En uslåelig kombinasjon.
Frihet til å spille. LGs partnerskap med Xbox garanterer at du er klar for neste generasjons gaming. Få mest mulig ut av Xboxen din takket være fantastisk bildekvalitet og ultraraske responstider.
 
 
 
Gå aldri glipp av kampene til laget ditt.
Sportsvarsel vil varsle deg før, under og etter kamper. Du trenger ikke lenger å bekymre deg for å gå glipp av de viktigste kampene til favorittlagene dine, selv når du er opptatt med å se på noe annet.
 
 
 
En klar hjemmebanefordel.
 
Koble enkelt til Bluetooth-høyttalere for en ekte trådløs surroundlydopplevelse. Fyldigere og mer realistisk action bringer storkampatmosfæren inn i stuen din.

Se alt i 4K.
LGs NanoCell-TV forvandler 2K-innhold til det mest naturtro 4K-bildet ved å forbedre detaljer, definisjon og farger. Nyt skarpere tekst og bilder med redusert støy og forbedret skarphet.
 
En lys idé for bedre TV.
En lyssensor måler først lysnivået i omgivelsene dine, deretter foretar prosessoren en finjustert tonekartlegging for optimal skjermlyshet. Smart dimmekontroll og en pikselkompensasjonsalgoritme forbedrer kontrast for bedre mørke bilder. Og HDR-innhold blir raffinert gjennom justeringer av lysstyrken som forvandler mørke scener til scener med forbløffende kontrast, detaljnivå og fargedybde.
 
Lyd som enhver sjanger fortjener.
Med lærdom hentet fra over 17 millioner punkter med lyddata, kan prosessoren identifisere stemmer, effekter og frekvenser for å optimalisere lyden etter sjanger og gi en mer komplett opplevelse.
 
 
Velkommen til ditt nye hjem.
Den nydesignede startskjermen viser tilpassede innholdsforslag, gir deg enklere tilgang til favoritter og lar deg kontrollere tilkoblede enheter på ett sted.
 
 
Som en ekte tryllestav.
Den omkonstruerte Magic Remote har en ergonomisk design som gjør den enkel å holde i, og pek-og-bla-systemet gir raskere søk. Innebygd AI gir enkel tilgang til tjenester, mens hurtigtaster for hovedinnholdsleverandører gir deg snarveier til alle favorittene. I tillegg til alt dette har du nå Magic Tap, et nytt og smart triks som kobler telefonen til TV-en.
 
En sentral hub som gjør livet ditt enklere.
LG ThinQ tilrettelegger for enkel kontroll av IoT-økosystemet i hjemmet ditt ved hjelp av naturlig talegjenkjenning.
 
 
*Rene farger refererer til farger som er forbedret med LG NanoCell-teknologi.
 
Hver eneste farge er krystallklar.
LG NanoCell TV bruker nanopartikler, vår helt egne nanoteknologi, for å filtrere og raffinere farger, som fjerner urenheter fra RGB-bølgelengder. Dette betyr at bare rene, nøyaktige farger vises på skjermen. Resultatet er et mer levende, realistisk bilde som gir liv til innholdet ditt.
 
 
*«Konvensjonell» refererer til LGs UHD-TV-er uten NanoCell-teknologi.
 
Nano Cinema.
Ytelse som er verdig den store skjermen.
Rene farger og en rekke av de nyeste skjermteknologiene gjør at LG NanoCell lar deg ta med kinoen hjem. Vår forbedrede HDR, Dolbys oppgraderte teknologier og en filmmodus som kommer rett fra studioet, gir en ekte filmopplevelse.
 
Nano Sport.
Kampvinnende ytelse.
LG NanoCell TV leverer en enestående opplevelse av kampdagen. Bluetooth Surround Sound bringer hele stadionatmosfæren hjem til deg, mens Sportsvarsel holder deg oppdatert med de siste nyhetene fra favorittlagene dine.
 
Trodde du at du visste smart?
Tenk om igjen.
LG ThinQ er her for å maksimere TV-opplevelsen. Velg taleassistent og kontroller TV-en med stemmen med en splitter ny og mer praktisk startskjerm som gir mer kontroll.
 
 
*Dette produktet inkluderer ikke antenne, antennekabel eller kabler til å koble eksterne enheter.
Artikkelnummeret vårt: 8272_50NANO756PR.AEU
Energi informasjon
Energiklasse i SDR-modus G
Energiforbruk i SDR-modus 79 kWh per 1000h
Energiklasse i HDR- modus G
Energiforbruk i HDR-modus 102 kWh per 1000h
Skjermstørrelse diagonalt i cm 126 cm
Horisontal oppløsning 3840 px
Vertikal oppløsning 2160 px
Skjermstørrelse diagonalt i tommer 50 tum
Merkenavn LG
EAN 8806091217387
Display Name LG 50" Nanocell 4K TV 50NANO75
Skjermstørrelse diagonalt i tommer 50 tum
Dimensjoner
Anger produktens bredd i mm. Bredde 775 mm
Anger produktens djup i mm. Dybde 1200 mm
Anger produktens höjd i mm. Høyde 150 mm
Energiklasse
Artikkelnummeret vårt: 8272_50NANO756PR.AEU

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris