Kaffebryggare Wilfa WSPL-3B Svart 115589
Kaffebryggare Wilfa WSPL-3B Svart 115589
Kaffebryggare Wilfa WSPL-3B Svart 115589
Kaffebryggare Wilfa WSPL-3B Svart 115589
Kaffebryggare Wilfa WSPL-3B Svart 115589
Kaffebryggare Wilfa WSPL-3B Svart 115589
Kaffebryggare Wilfa WSPL-3B Svart 115589
Kaffebryggare Wilfa WSPL-3B Svart 115589
Kaffebryggare Wilfa WSPL-3B Svart 115589
Kaffetrakter

Wilfa WSPL-3B

  • Godkjent av European Coffee Brewing Center
  • 1,25 liters avtagbar vannbeholder - alltid rent vann
  • Kapasitet: 12 kopper
  • Best i test hos TEK.no okt.2022
Full produktbeskrivelse
Pris
2 690 ,-
Wilfa logo

PERFORMANCE KAFFETRAKTER

Performance er ikke bare en ny kaffetrakter – det er kaffetrakteren som er utviklet i Norge, i samarbeid med Tim Wendelboe.

Perfekt temperatur

Kaffetrakteren blir brygget med de mest optimale vanntemperaturer for best kaffesmak. Perfekt temperatur gjennom hele prosessen. Det er flere suksessfaktorer som må til for å brygge perfekt kaffe, og riktig temperatur er én av dem. I motsetning til de fleste andre kaffetraktere holder Performance mellom 92 og 96 grader fra første til siste dråpe.

Unik teknologi

Pumpen tømmer trakteren helt for vann ved hver trakting, derfor vil det alltid være friskt rent vann ved trakting.

Avtagbar vanntank - alltid rent vann

Vannbeholderen på kaffetrakteren er avtagbar. Det gjør det enkelt for deg å fylle på frisk vann når du skal lage kaffe, samtidig som vannet alltid vil være rent. På vanntanken er det måleindikator, hvor det står markert hvor mye vann som trengs i forhold til gram kaffe. Disse funksjonene skiller vår kaffetrakter fra de tradisjonelle kaffetrakterene, hvor det er praktisk å bruke den tomme kolben som mål for vannmengde når ny kaffe skal brygges. Ved å gjøre det, vil den nye kaffen få med seg gamle kafferester, og kaffen kan smake gammel. For hver mikroskopiske kafferest som er igjen etter forrige gangs bruk (det er fettet fra kaffe som blir sittende fast i kolben) vil trakteren bli litt smaksatt av gammel kaffe. Etter en stund vil den nye kaffen smake gammel kaffe. Nettopp derfor har Perfromance en avtagbar vannbeholder du kan fylle vann rett inn i. Du trakter aldri med annet enn vannet du nettopp fikk fra springen.

Godkjent av Norsk Kaffeinformasjon

Performance er godkjent av Norsk Kaffeinformasjon, som stiller krav til blant annet vanntemperatur og kontakttid med vannet. For å få maksimale smaker og aromaer fra kaffen, er det helt nødvendig at kaffetrakteren jobber med riktig vanntemperatur helt fra begynnelsen og gjennom hele bryggetiden. Samtidig er det viktig at vannet ikke tar for kort eller for lang tid å strømme gjennom kaffepulveret. Små avvik gjør at du kan ende opp med enten sur eller bitter kaffe.

Stillegående

Trakteren er stillegående.

Drypp – stopp (flow control)

Med justerbar drypp-stopp, stiller du inn hvor mye kaffe du brygger, og gir deg perfekt kaffe uansett mengde. Filterholderene på Wilfa Performance har justerbar åpning på undersiden, en såkalt flow control. Flow control lar deg kontrollere vannhastigheten og dermed ekstraksjonen av kaffen, slik at du kan brygge like god kaffe hver gang, om det så er én eller ti kopper.

Tim Wendelboe

Utviklet med Tim Wendelboe – Baristaverdensmester (verdensmester i kaffe).

Smaksstoffer

Alle smaksstoffene fra din kaffe vil bli fullt utnyttet med det unike spredningshodet som sprer vannet jevnt utover kaffen.

Tips!

God kaffe er ikke forbeholdt noen få. God kaffe er forholdet mellom gode råvarer og nøyaktig brygging. Husk derfor å veie opp nykvernet kaffe og bruk alltid friskt vann.

 

Energi informasjon
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt 1800 W
Merkenavn Wilfa
EAN 7044876022639
Anger hur lång garanti produkten har. Warranty Code 5 år
Generell informasjon
Farge Svart
Antall kopper 12 st
Melkeskummer Nei
Dimensjoner
Anger produktens bredd i mm. Bredde 470 mm
Anger produktens djup i mm. Dybde 215 mm
Anger produktens höjd i mm. Høyde 390 mm
Så mycket rymmer produkten i liter. Volum 1.25 liter
Produktens vikt i kg. Vekt 3.59 kg
Artikkelnummeret vårt: 115589

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris