Varmepumper

Varmepumpe minsker varmetapet og kan senke dine oppvarmingskostnader betydelig. De kan til og med forbedre innendørsmiljøet ved å ak... Les mer

Loading...
Vi kan ikke finne produkter som svarer til valgene.

Varmepumpe minsker varmetapet og kan senke dine oppvarmingskostnader betydelig. De kan til og med forbedre innendørsmiljøet ved å aktivt rense og avfukte luften. Hos oss på Elon finner du luftvarmepumper som passer alt fra villaen til hytten.

Tenk på at varmepumper må installeres av autoriserte installatører for at garantien til produsent skal gjelde. Ta kontakt med din Elon-butikk så hjelper vi deg med å finne en installatør.  

Det er verdt å bytte varmepumpe

Utviklingen av varmepumper går raskt fremover og det har skjedd mye de siste årene. Så om du bytter ut din eldre varmepumpe til en ny kan du forvente forbedringer, både ved effektivitet, pris og lydnivå.

Styr din varmepumpe fra mobilen

Vi har varmepumper med integrert wifi som standard, så du kan overvåke og styre din varmepumpe rett fra mobilen. På denne måten kan du har full kontroll på innetemperaturen, hvor enn du befinner deg. Veldig praktisk for at for eksempel hytten skal ha en behagelig temperatur til du ankommer.

Varmepumpe gir både kjøling og varming

Varmepumpe kan både kjøle og varme luften i ditt hus, så du kan passe på at du har akkurat riktig temperatur både på sommer- og vinterhalvåret.