Element Meaco 10750 8272_10750
Element Meaco 10750 8272_10750
Element Meaco 10750 8272_10750
Element Meaco 10750 8272_10750
Element Meaco 10750 8272_10750
Element Meaco 10750 8272_10750
Element Meaco 10750 8272_10750
Element Meaco 10750 8272_10750
Avfukter

Meaco 10750

  • Stillegående
  • Lavt stømforbruk
  • Kombinert avfukter og luftrenser. 25L/ døgn
Full produktbeskrivelse
Pris
5 990 ,-

Meaco Arete One 25L Luftavfukter

Spesielt utviklet for Norge

Bedre Inneklima AS og norske kunder har kommentert hvordan de ønsker seg neste generasjon av luftavfukter. Veldig mye av dette finner vi igjen i denne nye hybride avfukteren luftrenseren. La oss gi deg et eksempel: I Asia, der de fleste avfuktere kommer fra er det vanlig å sette avfukteren "midt" i rommet. Hvis man setter en sånn avfukter inntil veggen, slik vi gjør her i Norge, så får den ikke nok luft inn gjennom luftfilteret, eller den må snus for å komme til vanntanken. Slik er det ikke med Arete, her kan du sette den helt inntil veggen, siden luftinntaket er på sidene. Vanntanken betjenes fra forsiden, og selv vektbalansen i vanntanken har de regnet på, så det er en drøm å tømme tanken.

Alle avfuktere fungerer bra i 30 graders varme. Det norske kunder har etterlyst er en avfukter med pålitelighet og strømforbruk som en kompressoravfukter har, men også med gode ytelser i lav temperatur. Meaco Arete One 20L og 25L kan brukes ned til 5 grader, og har gode ytelser helt ned til 10 grader.  Det er så gode ytelser i lave temperaturer at vi ikke er flaue over å vise deg disse tallene.

Meaco har utviklet Arete for å passe til oss i Norden!

Smart klestørk
Arete tørker klær. En enkelt knapp slår på maksimal ytelse i seks timer, og Arete overvåker energiforbruket og slår kompressoren av når den relative fuktigheten når 35% RH for å spare strøm. Den kraftige viften holder på hele tiden for å sikre at klærne dine tørkes raskt og effektivt.

Smart fuktighet
For å få mest mulig ut av Arete er alt du trenger å gjøre å trykke på en enkelt knapp. Arete tar seg av resten - bestemmer seg for riktig viftehastighet og bytter ytelse opp eller ned etter behov.

Nattmodus
Arete er så stille at du kan bruke den i eller nær soverommet ditt uten at den forstyrrer nattesøvnen. Bare trykk på nattmodusknappen for å slå av alle lys og pipelyder. Maskinen går i stille modus.


Den mest stillegående avfukter noensinne

Det har tatt Meaco fem år å utvikle denne nye kombinerte luftavfukteren og luftrenseren. De siste to årene har Meaco jobbet med å gjøre den til den mest lydløse luftavfukteren på markedet fordi Meaco vet hvor viktig lavt støynivå er.

De utrolig lave lydnivåene er:

  • MeacoDry Arete One 20 Liter: 40dB
  • MeacoDry Arete One 25 Liter: 42dB

Dette er utrolig stille! Sammenlign gjerne med andre avfuktere i klassen for 20-25 liter kapasitet. 

Veldig lavt strømforbruk
Meaco vet hvor viktig det er med lavt strømforbruk. Som regel er det sånn at når man forsøker å få lydnivået ned, så øker strømforbruket. Med Arete har Meaco klart å endre på dette. Meaco Arete kan klare svært effektive driftskostnader, fortsatt kombinert med høy tørkekapasitet og de laveste støynivåene noensinne. Meaco er også flinke til å gi deg alle data, så du selv kan sammenligne.

Utrolig enkel i bruk
Meaco Arete One er utviklet for å være enkel å bruke og enkel å forstå. Her er det ingen menyer du skal sette deg inn i. Her er de viktige knappene du bruker ofte store, mens de du sjeldent skal justere på er små.


Og alle de små detaljene

  • Sett avfukteren helt inntil veggen. Luftinntaket er på sidene.
  • Den har hjul så den enkelt kan flyttes, men du ser ikke hjulene da de er skjult bak maskinens "føtter".
  • Arete har bærehåndtak, men du bruker det ikke ofte, så det er diskret skjult i toppen.
  • Ledningen er lang nok for de fleste, men for lang for andre. Derfor kan du pent snurre opp overskytende ledning så du har det rent og ryddig.
  • For alle luftavfuktere er det viktig å rense luftfilteret. Dette kan du enkelt dra ut til siden uten at du behøver å flytte på avfukteren.


Det er tanken som teller! Hvorfor er tanken så viktig?
Du vil sannsynligvis bare bruke kontrollpanelet i noen sekunder hver dag. Men du vil tømme tanken og håndtere vannet med jevne mellomrom. Derfor har Meaco brukt mye tid og oppmerksomhet på å få vanntanken så god som mulig.

  • Tanken har et deksel og et bærehåndtak slik at du ikke søler en dråpe.
  • Du kan helle fra både venstre og høyre side, noe som gjør livet enkelt.
  • Tanken er ekstra stor (4,8 liter), slik at du ikke trenger å tømme den så ofte. Og når du gjør det, er det enkelt.
  • Hvis du vil montere en slange for kontinuerlig drenering, så følger det med en adapter. Da kan du bruke en standard hageslange. Du slipper å kjøpe en egen slange til dette.
  • Før “tank full” -lampen tennes, har maskinen ventet litt slik at siste dråpe har kommet ut. Da skal det ikke dryppe vann fra maskinen når du tar ut tanken.
  • Tanken er designet slik at den er lett å gripe, trekke ut og sette på plass igjen.


Tilbehør for dem som vil ha mer

  • Avfukteren Meaco Arete One er forberedt for dreneringspumpe. Det er strømuttak i selve avfukteren, og du kan få en egen Aretepumpe som er tilpasset denne avfukteren.
  • Ekstern hygrostat. Vil du måle fuktigheten et annet sted enn akkurat der avfukteren står? Du kan kjøpe en ekstern hygrostat som snakker med avfukteren via Bluetooth.
  • HEPA-filter. Vil du at avfukteren din skal bli en skikkelig luftrenser? Det følger med et HEPA-filter i klasse H13, og du kan kjøpe flere etterhvert. Dette er samme klasse som de beste luftrensere leveres med. Fjerner 99,75% av partikler ned til 0,3 micron. Med et så effektivt filter er det viktig å ha stor overflate for å slippe nok luft gjennom.
Merkenavn Meaco
EAN 5060409601777

Generelt
Garanti (måneder) 24
Produkttype Luftavfukter/purifikator
Formfaktor Frittstående
Funksjoner Avfukting, rensende
Filtertype Støvfilter
Luftstrøm 175 kubikkmeter/t
Maks avfuktingskapasitet 25.67 L/24 timer
Tankkapasitet 4.8 liter
Kjølemiddel R290
Spesielle funksjoner Justerbar humidistat, nattmodus, laundry mode
EAN 5060409601777
Innstillinger, kontroller og indikatorer
Kontrolltype Berøringsfølsomme
Type Digital
Antall viftehastighetsinnstillinger 2
Støynivådetaljer
Lydtrykknivå (SPL) 42 dB(A)
Strømforsyning
Strømforbruk 365 W
Spenning 220 - 240 V / 50 Hz
Størrelser og vekt
Bredde 37.6 cm
Dybde 23.2 cm
Høyde 56.2 cm
Vekt 16 kg
Størrelser og vekt (forsendelse)
Bredde (forsendelse) 42.4 cm
Dybde (forsendelse) 32.8 cm
Høyde (forsendelse) 66.2 cm
Vekt (forsendelse) 17.4 kg
Artikkelnummeret vårt: 8272_10750

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris