Loading...
Integrerad diskmaskin Asko DFI676GXXL/1 Annan 115462
Integrerad diskmaskin Asko DFI676GXXL/1 Annan 115462
Integrerad diskmaskin Asko DFI676GXXL/1 Annan 115462
Integrerad diskmaskin Asko DFI676GXXL/1 Annan 115462
Integrerad diskmaskin Asko DFI676GXXL/1 Annan 115462
Integrerad diskmaskin Asko DFI676GXXL/1 Annan 115462
Integrert oppvaskmaskin

Asko DFI676GXXL/1

  • 17 kuverter
  • 4 kurver
  • Size: XXL (860 mm høy)
  • Turbo Drying Express
  • Installasjonstype: Kan helintegreres
Full produktbeskrivelse
16490 ,-
Asko logo

Ekstra romslig oppvaskmaskin med plass til hele 17 kuverter. Eksklusiv - fleksibel kurv i stål med nedfellbare pinnerekker, nedfellbare vinrekker og Light Lock ™ til lette gjenstander. ASKO Flexiracks ™ av solid, nylonbelagt stål kan enkelt justeres i ulike høyder etter oppvasken. ASKOs oppvaskmaskiner har et selvrensende program som sørger for at alle de tidligere delene rengjøres. Bruk og anbefalt rengjøringsmiddel og dette programmet regelmessig for best mulig resultat.

Våre XXL-oppvaskmaskiner har en lastehøyde på 58 cm. Kombinert med det smarte systemet med skuffer i fire nivåer, er det plass til 40% mer oppvask, med utallige muligheter til å få plass til alt.

Når du trenger rene tallerkener i en fei, forteller du bare maskinen hvor skitne de er og hvor mye tid du har. Deretter justerer programmet vaskingen og skyllingen etter din behov.

Liker du ikke å la oppvaskmaskinen gå når du ikke er hjemme? AquaSafe ™ er et avansert sikkerhetssystem som sørger for lekkasjefri oppvaskmaskin - både dag og natt.

Bruk dette programmet når du vil spare vann og strøm. For normalt skitten oppvask, for eksempel tallerkener, serveringsfat, kopper, glass og så videre.

En børsteløs motor er mer stillegående og pålitelig. Den bruker også mindre energi. Du vil at oppvaskmaskinen skal fungere for alltid. Det vil vi også.

Det delbare og avtagbare toppbrettet for bestikk er bare 325 mm bredt, slik at du har god plass til høye vinglass i den øvre kurven, som også kan justeres i høyden.

Kombinasjonen av utvendige og innvendige LED-lys er designet for best mulig lysstyrke og holdbarhet. Den gir deg god oversikt over dørområdet og innsiden av oppvaskmaskinen.

Green mode sparer vann og strøm ved å senke temperaturen og forlenge vaskesyklusen. Men resultatet er likevel like godt som når du bruker normal-programmet. Ta bedre vare på miljøet!

Speed mode er praktisk når du skal vaske opp ting i en fei. Den bruker opptil 50 % kortere tid enn normalprogrammet ved å bruke mer vann og høyere varme.

Nattmodus reduserer støynivået med 2 dB ved å redusere trykket i spylearmen. Perfekt om natten eller i hus med åpen planløsning.

Når matrestene har tørket på tallerkenene eller i pannen, sørger Intensiv modus, med høyere trykk i spylearmen, for at det brukes mer vann og høyere temperatur, slik at oppvasken blir helt ren.

Av og til trenger du det samme kjøkkenutstyret igjen etter kort tid. Programmet Quick Pro Wash tar bare en halvtime – perfekt når du har gjester til middag eller når du baker.

Plastikk-programmet vasker og tørker plastutstyr helt perfekt. Hvis det er plass til det, kan du naturligvis vaske porselen og glass samtidig.

Hygieneprogrammet vasker og skyller ved 70 °C og passer perfekt til tåteflasker, skjærebrett og glass til det hjemmelagde syltetøyet.

Programmet for vask av nedre halvdel vasker bare den nederste halvdelen av maskinen, slik at du bruker mindre vann og strøm. En mer miljøvennlig måte å vaske tallerkener og bestikk på.

Vask skjøre gjenstander av krystall/glass, for eksempel krystallglass fra Orrefors, med det skånsomme oppvaskprogrammet for krystall.

Skyll & hold-programmet gjør at du slipper tørkede matrester mens du venter på at oppvaskmaskinen skal fylles helt. Spar tid og strøm.

Skyll oppvasken. Rengjør innsiden, inkludert filteret. Velg det beste programmet. Hvor mange trinn ble det? Ett – og vi kaller det super Cleaning System – eller vår beste oppfinnelse.

Aqua Level™-sensoren sørger for et optimalisert vannivå, selv om en bolle snur seg og fylles med vann. Den sørger også for at maskinen ikke kan startes hvis vanntilførselen er stengt.

Cutlery Spray™ er en spylesone med spesialdyse for bestikkurven som gir skinnende rent bestikk. Det er også en liknende dyse for knivkurven.

Turbo Drying Express™ bruker en ekstra vifte til å fjerne fuktig luft. Dette forkorter normal oppvask med opptil 30 minutter, og det kan også brukes til produkter av plast.

Alle våre helintegrerte oppvaskmaskiner har tilbakeslagsventil som sørger for at vannet ikke forlater maskinen. Dette er spesielt viktig hvis oppvaskmaskinen er plassert høyere enn gulvet.

Vår spesialholder for høye og smale gjenstander som tåteflasker, vaser og flasker, kombineres med en spesiell kraftsone, slik at du får et perfekt resultat.

Vår Jet Spray™-dyse for høye og smale gjenstander som tåteflasker, vaser og flasker, kombineres med en spesiell holder, slik at du får et perfekt resultat.

Wide Spray™ skaper en høytrykksstråle kombinert med et bredt munnstykke. Grytene og pannene blir rene, og du sparer tid.

Lette plastbokser og boller kan velte og fylles med vann. Det smarte Light Lock™-systemet holder dem på plass mens de vaskes.

Våre smarte knivholdere finner du i midtre, øvre og den øverste kurven. De er ekstra dype, slik at knivene holdes på plass. Tøff mot smusset – ikke mot fingrene.

Høydejusteringssystemet Instant Lift™ lar deg frigjøre mellom 40 og 58 mm i den øvre kurven. En enkel og fleksibel måte å få plass til alt på.

ASKOs spylesystem består av opptil ti effektive spylesoner som gir helt ren oppvask. I den nedre kurven er det tre kraftsoner som tar seg av de mest skitne delene.

Med ASKOs skinnesystem med fire nivåer kan du optimalisere oppvasken. Fjern, juster, brett og flytt stativene, holderne og bestikkurven etter dine behov.

De sammenleggbare holderne i den nedre skuffen gjør det enkelt å plassere forskjellige gryter og panner. Fleksibilitet på sitt beste.

Av og til trenger du plassen til den øvre kurven til andre ting enn glass. Da er det supert at holderne kan legges ned her også.

ASKO bruker teleskopskinner med kulelager som sikrer at skuffene glir jevnt og stille. Du kan også ta ut hele skuffen for enkel fylling og tømming.

Spylesonen Twin Tubes™ gjør den midtre skuffen perfekt for lett skitne glass og lignende. Fjernes enkelt hvis du trenger mer plass. Spyletrykket opprettholdes hvis kurven fjernes.

Teknikken med tre spylearmer når hvert hjørne, og med opptil ti svært effektive spylesoner kan ikke smusset unnslippe. Selv ikke det som sitter fast i lasagneformen.

Det ekstremt tynne og gjennomsiktige Touch Proof™-belegget beskytter oppvaskmaskinen mot flekker og fett. Det rengjøres enkelt, er ripebestandig og sørger for at oppvaskmaskinen ser ny ut år etter år.

Plass til 17 kuverter, store kjeler og tallerkener i den øvre skuffen. Vår ekstra store oppvaskmaskin har fire skuffer, inkludert: knivskuff, øvre skuff, midtre skuff, nedre skuff.

Porselensbeskyttelsen gir trygg rotasjon av den øverste spylearmen.

Våre ekstra store oppvaskmaskiner har plass til en 40 cm bred tallerken i den nedre kurven når den midtre kurven er fjernet og den øvre kurven er i øverste posisjon.

Kniver er følsomme, og det er fingrene dine også. Derfor har vi gjort alt vi kan for å beskytte begge deler. Knivholderen er ekstra dyp, slik at knivene holdes på plass gjennom vaskesyklusen. Det er knivholdere på tre nivåer: i den midterste kurven, i den øvre kurven og i toppkurven. Vi garanterer et finslipt resultat.

Glasstativet med flere posisjoner er et svært praktisk stativ som kan monteres i tre forskjellige posisjoner – etter dine behov.

Ved å angi postnummer i kassen så vil man se hvilke leveringsalternativer som er tilgjengelig.

Husk at man alltid kan velge å hente varen kostnadsfritt i din nærmeste Elon butikk.

 

Lykke til med kjøpet!

Merkenavn Asko
Warranty Code 5
Type oppvaskmaskin Helintegrert
Innbygget mykner for hardt vann Ja
Aquastop Ja
Justerbar overkurv Ja
Tidsbestemt start Ja
Antall kuverter 17
Apparater som drivs med el har en effekt i Watt (W) – apparatens ”styrka”. Den energi som går åt när du använder apparaten, dvs elen du förbrukar, mäts i Wattimmar (Wh). En apparat med effekten 1 000 W som används i en timme, förbrukar då 1 000 Wattimmar, vilket är samma sak som 1 kilowattimme (1 kWh). Energiforbruk 0.97 kWh
Tørkeeffektivitet klasse A
Anger om produkten har en display. Display Ja
Resttidsvisning Ja
Automatisk programvalg Ja
Bestikkurv Ja
Produktens vikt i kg. Vekt 51 kg
Toppkurv for bestikk Ja
Barnesikring Ja
Hurtigprogram Ja
Årlig energiforbruk oppvaskmaskin 276
Anger hur mycket energi som förbrukas när maskinen är frånslagen med de knappar eller brytare som är tillgängliga under normal användning. Energiforbruk modus 0.49 W
Anger hur mycket energi som förbrukas när maskinen är påslagen men inte har något program i gång. Strømforbruk hvilemodus 0.49 W
Vannforbruk per år 2772
Oppvaskprogrammet energiinformasjon er relatert til Standardprogram
Programtid for standard oppvasksyklus 325
Hvilemodus varighet 0
Minimum høyde 859
WiFi Nei
Innvendig lys Ja
Tørkefunksjon Ja
Maksimal høyde dør 800
Minimumhøyde dør 700
Profesjonell Nei
Oppvaskeffekt A
Bredde 596 mm
Dybde 550 mm
Høyde 909 mm
Lydnivå 38 dBa
Flexifit-funksjon Ja
Energiklasse (A-G) C
Energianvändning per cykel 0.77 kWh
Energiforbruk pr 100 vaskeomganger 77 kWh
Programtid pr vaskeomgang 3:59 tim:min
Støyklasse A
Vattenförbrukning disk per cykel 7.6 liter
Farge Annet
Innebygd Ja
Energiklasse
Artikkelnummeret vårt: 115462

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.