Loading...
Integrert oppvaskmaskin

Bosch SMV4HVX33E

  • Helintegrert oppvaskmaskin
  • AquaStop
  • Bestikkskuff
  • 14 kuverter
Full produktbeskrivelse
7999 ,-
Bosch logo

VarioFlex-kurver og VarioDrawer: VarioFlex-kurvsystemet gir høy fleksibilitet og bekvemmelighet når du håndterer kurvene. Dette sikres av åtte bevegelige elementer i den øvre kurven (glassstativ, sammenleggbare stativer og hyller). Med hjelp av de røde berøringspunktene kan du alltid se hvor og hvordan du kan tilpasse kurvene fleksibelt til den oppvasken som skal inn i maskinen. Den nederste kurven har til og med ni bevegelige elementer. De sammenleggbare stativene gir ekstra beskyttelse og stabilitet gjennom sine avrundede ender. Og takket være rustfrie stålhåndtakene er alt praktisk og raskt tilgjengelig.

Kjøkkenutstyr av plast er ofte vått etter oppvask. Derfor har Bosch-oppvaskmaskiner programmet ExtraDry. Det øker temperaturen på siste skylling og utvider tørketiden. Dermed blir selv plast-ting som tåteflasker eller matbokser helt rene og tørre.

Denne innovative oppvaskteknologien gir maksimal effekt med miljøvennlig og skinnende ren oppvask. Målrettet vannfordeling sparer vann og energi. Optimalisert filterteknologi, rask oppvarming og en kraftig pumpe gjør at vannsirkulasjonen øker.

Glassbeskyttelse for skånsom håndtering av glassene dine og skjørt servise. Siden mykt vann forårsaker glasskorrosjon, regulator Bosch-oppvaskmaskiner med glassbeskyttelse hardhetsgraden på vannet. Slik optimaliserer vi beskyttelsen av verdifulle glass og skjørt poserer med spesielle krav til håndtering.

Å holde huset leie kan være vanskelig. Å holde det stille kan noen ganger føle umulig. Våre oppvaskmaskiner med EcoSilence Drive leverer høy ytelse med lavt støynivå. Utstyrt med en børsteløs, energibesparende motor som reduserer friksjonsstøy optimalt, gjør EcoSilence Drive en mye jevnere og roligere drift. Nå kan du nyte et hjem som er så stille som det er rent.

Vi har utviklet en spesiell behandling av overflater og produksjonsprosesser er tilpasset materialene som blir brukt på innsiden av oppvaskmaskinene våre. Som et resultat av dette, har vi en 10-års rustfri garanti som kan bli tilbudt med alle våre oppvaskmaskiner. Garantien gjelder for oppvaskmaskiner som er kjøpt etter 01.01.2012.

DoseringsAssistenten gjør oppvasken renere og mer stillegående. Oppvaskmiddelet flyttes over fra oppvaskmiddelkammeret til en spesiell beholder i den øvre kurven der den alltid løses helt opp takket være spylearmen.

Sørger for optimal rengjøring automatisk. Vannforbruk, vanntemperatur og skylletid tilpasses nøyaktig til nivået av tilsmussing, og gir de beste resultatene samtidig som en sparer vann og strøm.

Silence programmet er den mest stillegående bruk å kjøre oppvaskmaskinen på. Ved å aktivere den, reduserer du automatisk lyden på oppvaskmaskinen til det laveste nivået. Dette oppnås med et spesielt tilpasset Eco 50 ° C-program, redusert spyletrykk og utvidet rengjøringsfase.

Av og til får du ikke plass til alt i oppvaskmaskinen. Den uttrekkbare VarioDrawer-toppkurven gir et tredje lastenivå - det gjør ActiveWater-oppvaskmaskinen enda mer praktisk å bruke. Den er perfekt for bestikk og små kjøkkenredskaper, for eksempel visper og sleiver. Til og med espressokopper får plass. Lastingen blir mer fleksibel, og det skapes mer plass innvendig. VarioDrawer erstatter bestikkurven i underkurven, og i stedet skapes det plass til 14 kuverter i en 60 cm oppvaskmaskin og 10 kuverter i en 45 cm oppvaskmaskin - for mer fleksibilitet og optimal bruk av plass.

Easy Start anbefaler det programmet som er best egnet for din oppvask. Det eneste du trenger å gjøre er å oppgi type kjørler eller bestikk, hvor mye det er og hvor skittent det er. Du slipper å velge programmet selv.

Å vente på at oppvaskmaskinen skal bli ferdig er bortkastet tid. Spesielt for de med travle timeplaner. Home Connect hjelper deg å bruke tiden din på en bedre måte. Hvis du ønsker det, kan du sende varslinger fra oppvaskmaskinen direkte til din mobile enhet, slik at du får vite nåværende programstatus av oppvaskmaskinen, samt annen nyttig informasjon. Multitasking inn og ut av hjemmet ble bare litt lettere.

Et rødt punkt på gulvet foran maskinen angir om den helintegrerte oppvaskmaskinen fortsatt er i gang eller om den er ferdig.

Takket være trippel Rackmatic-systemet kan høyden på toppkurven enkelt justeres opptil 5 cm. Og du kan til og med gjøre det når den er fullastet. Det betyr enda flere justeringsalternativer og maksimal fleksibilitet.

Vi på Bosch tenker både på klesvasken din og sikkerheten i hjemmet. Aquastop-systemet består av en innløpsslange med doble vegger, en mekanisk ventil i innløpsslangen og et visuelt display. Vannet som renner ut samler seg i foringsrøret til slangen og får en svamp til å svelle opp som neste stopper vannstrømmen mekanisk. Bosch tilbyr beskyttelse mot vannskade, vask etter vask.

Gjennom samarbeidet med Amazon Alexa kan oppvaskmaskinen også styres av stemmer. Vennligst finn ut om den aktuelle "Home Connect" -funksjonaliten i Alexa-appen er tilgjengelig for ditt land og språk. Aktiver de respektive funksjonene for å etablere forbindelser mellom Amazon Alexa og ditt hjem.

Å gå tom for oppvaskmaskin tabletter er det siste du behøver når du trenger rene tallerkener. Tab-telleren på Home Connect-app sporer forbruker ditt og informerer deg via pushvarsel når du er nede på de fem siste oppvasktabletter. Endelig en oppvaskmaskin som passer på seg selv.

Få mest mulig ut av din tilkoblede oppvaskmaskin og gjør det enklere i hverdagen. Med favorittfunksjoner kan du ganske enkelt sette opp de fleste brukte programmerere og alternativer som favorittkombinasjon. Programmøren innstillingen kan starte via Home Connect-appen eller direkte på displayet. Kombiner for eksempel Extra Dry-alternativet til Eco 50 ° -programmet, og start oppvaskmaskinen med bare ett trykk. Personaliserte innstillinger som får oppvasken unna med bare en berøring.

  • ExtraDry: ekstra grunnig tørking av oppvask som er vanskelig å tørke.
  • VarioFlex -kurvsystem og VarioDrawer-toppkurv lar deg justere høyden på kurvene for ekstra fleksibilitet og optimal plassering.
  • Home Connect: styr ditt apparat enkelt og trådløst fra mobilen eller nettbrettet, fra stua eller fra underveis.
  • Favorittfunksjon: personalisert funksjon ved et tastetrykk, også for nedlastet programmerer.
  • InfoLight: et rødt lyspunkt på gulvet indikator om maskinen er i gang.

Ved å angi postnummer i kassen så vil man se hvilke leveringsalternativer som er tilgjengelig.

Husk at man alltid kan velge å hente varen kostnadsfritt i din nærmeste Elon butikk.

 

Lykke til med kjøpet!

Merkenavn Bosch
EAN 4242005175857
Anger hur lång garanti produkten har. Warranty Code 5 år
Diskmaskiner finns i olika typer. Standarddiskmaskiner är 45-60 cm breda och installeras under köksbänken eller inuti bänk- eller högskåp (endast 45 cm bredd). Helintegrerade diskmaskiner kompletteras med en front som är likadan som dina övriga köksluckor. Bänkdiskmaskiner är utformade för att ställas på diskbänken. De är max 50 cm höga för att rymmas mellan bänken och överskåpen. Type oppvaskmaskin Helintegrert
Du behöver se till att din maskin har någon slags skydd mot vattenläckage och översvämning. Många maskiner har gedigna elektroniska skyddssystem för detta. Här anges huruvida maskinen har översvämningsskydd eller ej. Använd också ett underlägg under maskinen så att du upptäcker ett eventuellt läckage innan stor skada uppstår. Aquastop Ja
Vissa diskmaskinsmodeller har höj- och sänkbar överkorg som gör att du kan anpassa varje diskomgång efter behov. På så vis kan du justera höjden för att få plats med exempelvis stora bunkar eller grytor. Justerbar overkurv Ja
Med funktionen tidsinställd start kan du själv välja när maskinen ska starta det valda programmet. En slags timer kan man också kalla det. På så vis kan du se till att maskinen är klar när det passar in i ditt schema och kanske när du kan utnyttja rätt eltaxa. Tidsbestemt start Ja
Ett kuvert innebär dukning för en person – en tallrik, ett glas och bestick. Diskmaskin med plats för 4-6 kuvert är lagom för 1-2 personer. 8-9 kuvert passar till normalstort hushåll. 12-15 kuvert lämpar sig för större hushåll. Antall kuverter 13 st
Anger om maskinen kan visa hur lång tid av det aktuella programmet som återstår. Resttidsvisning Ja
Automatisk programvalg Ja
Produktens vikt i kg. Vekt 40.204 kg
Anger om diskmaskinen har en separat toppkorg för bestick. Besticklådan sitter då överst i diskmaskinen och häri lägger du bestick, slevar, decilitermått etc. Eftersom denna ersätter bestickkorgen, som annars brukar stå i den undre korgen, får du också mer plats längst ner för grytor och tallrikar. Toppkurv for bestikk Ja
Hurtigprogram Ja
Anger hur mycket energi som förbrukas när maskinen är påslagen men inte har något program i gång. Strømforbruk hvilemodus 0.5 W
När produkten har WiFi kan du koppla ihop din smartphone eller surfplatta till den via en app. Härigenom kan du bekvämt styra och kontrollera produkten på distans. WiFi Ja
Anger om maskinen har möjlighet att torka disken. Tørkefunksjon Ja
Anger produktens bredd i mm. Bredde 598 mm
Anger produktens djup i mm. Dybde 550 mm
Anger produktens höjd i mm. Høyde 815 mm
Anger produktens ljudnivå. Som jämförelse ligger ett normalt samtal på ca 60 dBa och den genomsnittliga ljudnivån hemma på cirka 40 dBa. Lydnivå 46 dBa
Energieffektivitetsklass på en skala från A (låg förbrukning) till G (hög förbrukning) Energiklasse (A-G) D
Energiforbruk pr vaskeomgang (kWh) 0.84 kWh
Energiforbruk pr 100 vaskeomganger 84 kWh
Programtid pr vaskeomgang 5:20 tim:min
Innehåller fyra klasser: A, B, C och D. Klass A är bäst och D är sämst. Støyklasse C
Vattenförbrukning disk per cykel 9.5 liter
Farge Annet
Energiklasse
Artikkelnummeret vårt: 115299

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.