Loading...
Komfyr

Cylinda S6162KV

  • Keramisk komfyr
  • Konveksjonsovn
  • 65 liter
Full produktbeskrivelse
7990 ,-

Gratis hjemlevering for Elon Club medlemmer. Ønsker du å få varen installert? Snakk med en av våre butikker så fikser de det!

Cylinda logo

Keramisk komfyr med stor konveksjonsovn
Cylinda S6162KV er en komfyr med konveksjonsovn og keramisk kokeplate. Den har en veldig diskret design som passer inn i de fleste kjøkken.

Koketoppen
Komfyren har en keramisk kokeplate med fire kokesoner. Du regulerer varmen med de fleksible knottene. Sonene har restvarmeindikasjon slik at du ikke risikerer å brenne deg selv. Du kan bruke restvarmen til å holde deg varm.

Stekeovn til pizzaelskeren
Ovnen har en konveksjonsovn som rommer 65 liter. Ovnen har en intensiv grill, varm luft, topp- / bunnvarme og en spesiell pizza / paj-modus. Viktige funksjoner som er gode hvis du liker god mat.

Oppbevaringsboks
Under ovnen finner du en oppbevaringsboks. Her kan du blant annet lagre platene og andre ting du vil ha tilgjengelig. Inkluderer grillgrill, to emaljerte stekebrett og en emaljert stekepanne.
Boksen har et stopp som betyr at den ikke kan trekkes ut for langt ved en feiltakelse. Imidlertid kan den fjernes for rengjøring.

Damp rengjøring
Uansett hvor forsiktig du er i matlagingen, blir komfyren og ovnen til slutt skitne. Rengjøring er aldri en morsom oppgave, men det kan gjøres lettere ved å bruke damp - Steam Clean.
Ovnstigene kan fjernes for å forenkle rengjøringen ytterligere, og ovnsdøren kan også fjernes slik at du får tilgang til dem godt.

Sikkerhet
Cylinda har tenkt på sikkerhet da de utviklet denne komfyren. Ovnen har en kul front takket være en ekstra kjølevifte og ovnsdør med tre glass. Døren er barnesikker og komfyren er utstyrt med tippesikring. Fjellbeskyttelse er tilgjengelig som tilbehør, og sonene har barnesikring. Ovnen må være koblet til 230 volt.

Merkenavn Cylinda
EAN 7392186302355
Type platetopp Keramikhäll
Varmluft Ja
Farge Hvit
Type rensing Ånga
Hybelkomfyr Ja
Anger hur många kokplattor/kokzoner hällen har Antall kokeplater/soner 4 st
Dobbel stekeovn Nei
Anger om produkten har en display. Display Nei
Grill Funksjon Ja
Pizza Crisp funksjon Ja
Barnesikring Ja
Teleskopskinner Nei
Apparater som drivs med el har en effekt i Watt (W) – apparatens ”styrka”. Den energi som går åt när du använder apparaten, dvs elen du förbrukar, mäts i Wattimmar (Wh). En apparat med effekten 1 000 W som används i en timme, förbrukar då 1 000 Wattimmar, vilket är samma sak som 1 kilowattimme (1 kWh). Energiforbruk 0.99 kWh
Kontrollera noga innan så att du köper rätt volt på din spis. 230 V-spisar har stickkontakt för vanligt jordat eluttag. 400 V-spisar är för trefasuttag som har fem hål istället för två. Är du osäker – kontakta din närmaste Elon-butik för hjälp. Volt 230 V
Anger hur många bakplåtar som medföljer. Antall bakeplater 2 st
Anger hur många långpannor som medföljer. Antall langpanner 1 st
Anger hur många grillgaller som medföljer. Antall ovnsrister 1 st
Matlagingstermometer Nei
Mikro Nei
Timer Shutdown Nei
Energiforbruk varmluft 0.87
Type varmekilde El
Produktens vikt i kg. Vekt 41 kg
Antall ovnsrom 1
Energieffektivitetsindeks 95.1
Anger produktens bredd i mm. Bredde 595 mm
Anger produktens djup i mm. Dybde 600 mm
Anger produktens höjd i mm. Høyde 900 mm
Anger ugnens nettovolym i liter. Volum ovn 65 liter
Ovnsstørrelse stor: 65 < liter
Ugnstorlek Middels
Möjlighet att styra kompatibel fläkt trådlöst via hällen. Trådløs tilkobling mellom platetopp og vifte Nei
Energiklasse
Artikkelnummeret vårt: 114584

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.