Innbyggingspakke ovn & platetopp

Her er vårt sortiment av innbyggingspakke med ovn og platetopp. Perfekt når du skal investere i nytt kjøkken. Hvilken innbyggingsov... Les mer

Vi kan ikke finne produkter som svarer til valgene.

Her er vårt sortiment av innbyggingspakke med ovn og platetopp. Perfekt når du skal investere i nytt kjøkken.

Hvilken innbyggingsovn er rett for deg?

Når det kommer til integrert stekeovn så kan du la dine matlagingsambisjoner veilede deg i ditt valg. Om du like å bake så skal du kanskje fokusere på ovner med varmluftsfunksjon ettersom at brødet da stekes helt jevnt. En del av disse ovnene har også et spesielt program akkurat for dette. Om du er en hjemmekokk av det litt mer entusiastiske slaget, som ikke aksepterer noe annet enn perfeksjon hver gang, så anbefaler vi at du ser etter ovner med integrert termometer,

Det finnes også integrerte stekeovner med mikrobølgefunksjon. Dette gjør ikke bare ovnen allsidig – det tillater deg å spare ordentlig med plass ettersom at du ikke trenger en separat mikrobølgeovn. Flere av innbyggingsovnene i vårt sortiment er enkle å rengjøre takket være pyrolyse, katalyse eller damprengjøring.

Å velge mellom keramisk- eller induksjonstopp

Ved valget av platetopp så kommer du først til å måtte ta stilling til om du vil ha en keramisk topp eller en med induksjon. En keramisk topp er med langsom, men avgir samtidig restvare når den skrues av. Noe du kan utnytte for å spare energi.

Induksjonstopper reagerer lynraskt – både når det kommer til å få opp varme og når det kommer til nedkjøling. De er ofte utrustet med for eksempel booster-funksjon – for superrask oppkoking, eller variable kokesoner der platetoppen tilpasser varmesonen etter pannen eller kjelen du bruker. Denne funksjonen sparer energi samtidig som du ikke risikerer å brenne deg ettersom at varmen avgrenses til overflaten der den trengs.

Verdt å tenke på av energi- & sikkerhetssynpunkt

Energimerkingen er tydelig vist på alle våre pakker, så du vet hva du kan vente deg i form av energieffektivitet. Om du ofte lager mat med små barn rundt deg så er en integrert stekeovn med lukkesperre å anbefale. Kanskje en som dessuten har en varmebeskyttet dør, som holder seg kjølig på utsiden.

Ettersom vi ønsker at du skal føle deg trygg på ditt kjøp, tilbyr vi 5 års garanti på flere av våre innbyggingspakker med ovn og platetopp. Holde derfor utkikk etter symbolet for 5 års garanti.