Loading...
Vinkyl Dometic C125G Rostfri 115593
Vinkyl Dometic C125G Rostfri 115593
Vinkyl Dometic C125G Rostfri 115593
Vinkyl Dometic C125G Rostfri 115593
Vinskap

Dometic C125G

  • Plass til 125 vinflasker
  • Stabil temperatur
  • Klassisk design
Full produktbeskrivelse
16990 ,-

Ønsker du å få varen installert? Snakk med en av våre butikker så fikser de det!

KOMPRESSORVINSKAP MED GLASSDØR, 125 FLASKER

Lagre vin i serveringstemperatur på en profesjonell måte med dette vinkjøleskapet med én sone. Det har plass til 125 Bordeaux-flasker - som er attraktivt presentert bak en 3-lags glassdør, med en hvit LED-sidebelysning som strekker seg over hele skaphøyden. Det er egnet for innebygd eller frittstående bruk, og er et vakkert tillegg til enhver restaurant, bistro eller hotellbar.
 

ET IDEELT KLIMA FOR FINE VINER

Vinlagring av høy kvalitet krever et godt balansert, stabilt fuktighetsnivå. Verdier mellom 60 og 85 prosent anses som ideelle. Hvis fuktighetsnivåene er mindre lavere, fordamper fuktigheten gjennom korken. Korken tørker ut, blir utett og kan ikke lenger beskytte vinen fra gjennomtrengning av oksygen. Hvis fuktighetsnivået er for høyt, er det en risiko for at det dannes mugg på korken. Hvis du ønsker å lagre vinen for en lengre periode, må du passere på at den har et luktfritt miljø og tilstrekkelig ventilasjon. Gasser og lukt trenger inn i vinflasken gjennom porer i korken, og kan påvirke smaken og duften av vin. Dometics vinskap gir perfekte klimaforhold for oppbevaring og lagring av vin. Høykvalitets-vinskapene i Design-serien leverer som standard med et aktivt karbonfilter for å forhindre lukt, og en vanntank for å opprettholde et stabilt fuktighetsnivå. Modeller som mangler disse funksjonene kan oppgraderes om nødvendig.

TEMPERATURKONTROLL

Det er sjeldent at hoteller, restauranter og private husholdninger har muligheten til å eie en tradisjonell vinkjeller. Heldigvis kan de klimatiske forholdene gjenskapes ved hjelp av avansert teknologi. Dometics vinskap har en spesiell varme- og kjølefunksjon som raskt oppnår og opprettholder den perfekte lagringstemperaturen. Smart elektronikk justerer i henhold til ønsket temperatur og omgivelsestemperatur ved å automatisk varme eller kjøle luften.

KLASSISK DESIGN FOR EKSEPSJONELL VINLAGRING

I tillegg til utmerket vinlagring er Dometic C125G et attraktivt tillegg til enhver restaurant eller hotellbar. Det har et klassisk design, med et 3-lags, innrammet glassdør i rustfritt stål og et hvitt LED-lys som strekker seg over hele skaphøyden. Det gir profesjonelle oppbevarings- og lagringsforhold for 125 Bordeaux-flasker og praktisk tilgang med seks glidehyller i tre. Den velkonstruerte varme- og avkjølingsteknologien sikrer at valgt temperatur raskt oppnås og vedlikeholdes pålitelig. mens et effektivt luftsirkulasjonssystem, kombinert med en vanntank, skaper et perfekt klima slik at vinen din kan utvikle seg til sitt fulle potensial. Valgfrie tillegg inkluderer: en presentasjonshylle, glidehylle, serveringsskuff og etikettsett.

UV-FILTERET HOLDER VARME OG SOLLYS UTE

Det er ingen tilfeldighet at vin nesten alltid tappes i fargede glassflasker: vin er ekstremt sensitiv for lys. UV-stråler kan ha en betydelig påvirkning på lagringsprosessen av vin. De fører til kjemiske reaksjoner som gir et tap av aroma. Bare noen få uker i et godt opplyst rom kan påvirke både smaken og duften negativt i det som én gang var en fin vin. Direkte sollys er enda mer skadelig enn kunstig lys, da det i tillegg genererer varme. Dette forklarer hvorfor alle vinskap med glassdør fra Dometic utstyres med godt isolerte flerlags-spesialdører belagt med UV-filter for maksimal beskyttelse. For å øke den isolerende effekten injiseres dessuten argongass mellom glasslagene i døren. I tillegg bruker Dometic utelukkende LED-lys i vinskapene våre, fordi de genererer minst mulig varme.

EFFEKTIVT FRONTVENTILASJONSSYSTEM

Alle vinskap fra Dometic monteres fra fabrikk med et effektivt frontventilasjonssystem. Den varme luften fra kompressoren strømmer direkte til den fremre ventilasjonsgrillen der den glir ut - en unik fordel for innebygd bruk.

  • Lagrer 125 flasker vin i ideell drikketemperatur
  • Varme- og kjølefunksjonen oppnår raskt temperaturen, og opprettholder den på en pålitelig måte
  • Lavt energiforbruk - oppfyller nye ErP-krav (fra mars 2021)
  • Integrert luftsirkulasjonssystem for homogen temperaturdistribusjon
  • Karbonfilteret og vanntanken skaper et perfekt klima for oppbevaring og lagring av vin
  • Elegant 3-lags glassdør med UV-lysfilter og ramme i rustfritt stål
  • Oppgraderingsalternativer: presentasjonshylle, glidehylle, serveringsskuff, etikettsett
Merkenavn Dometic
Farge Rustfri
Dørhengsel Høyre
Kategori av kjøleskapet eller fryseren 2 Kyl- och svalskåp, svalar och vinkylskåp
Energiforbruk per år kjøleskap / fryser 141
Klimaklasse SN-ST
Vinkjøler Information
Produktens vikt i kg. Vekt 69.5 kg
Belysning Ja
Integrert Nei
Type belysning LED
Kjølemiddel R600a
WiFi Nei
Bredde 595 mm
Dybde 575 mm
Høyde 1768 mm
Lydnivå 42 dBa
Antall flasker av Bordeaux-typen 125
Energiklasse (A-G) G
Automatisk avriming Nei
Støyklasse C
Energiklasse
Artikkelnummeret vårt: 115593

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.