Kjøl & frys-pakke

Her finner du Elons utvalg av pakker med kjøleskap og fryseskap. Vi vil hjelpe deg å finne en kjøl- og fryspakke som passer dine beh... Les mer

Vi kan ikke finne produkter som svarer til valgene.

Her finner du Elons utvalg av pakker med kjøleskap og fryseskap. Vi vil hjelpe deg å finne en kjøl- og fryspakke som passer dine behov. Vi har energigjerrige pakker med automatisk avfrosting og dynamisk kjøling i hvitt eller rustfritt, integrert eller frittstående.

Er du ute etter både fryseskap og kjøleskap kan det være smart å kjøpe en pakke. Den store fordelen er at de begge er skapt for å fullføre hverandre, både utseendemessig, størrelsesmessig og funksjonsmessig.

Smart med automatisk avfrosting

De fleste fryseskap i dag har automatisk avfrosting, men det kan være greit å kontroller at fryseren i pakken du ser på har denne funksjonen.

Med mye plass til mat

Med en kjøl- og fryspakke får du plass til mye mat, både fryst og fersk mat. Om du pleier å fryse ned store mengder mat kan det være greit å se litt på hvordan innredningen og lyssettingen ser ut inni fryseskapet. Er det for eksempel gjennomsiktige skuffer får du raskt overblikk i fryseren uten å behøve å åpne eller dra ut skuffene.

Stil og design på kjøl- og fryspakke

Pass på å velge en stil som passer både deg og ditt kjøkken når du velger din kjøl- og fryspakke. I vårt sortiment finner du alt fra hvite til lekkert svarte alternativ og selvfølgelig finner du flere rustfrie alternativ å velge mellom også.

Energimerking og temperatur

Kontroller temperaturen i din fyser og kjøler for at de ikke skal dra unødvendig energi. Ved lagring skal fryseren holde en temperatur på -18 °C og når du fryser ned matvarer skal temperaturen ligge på -25 °C. I kjøleskapet bør temperaturen ligge på omkring -5 °C.

Sjekk energimerkingen når du skal kjøpe pakke med fryser og kjøleskap. I dag merkes hvitevarer med energiklasser fra A til G, der A er den mest energigjerrige. På Elon har vi kjøl- og fryspakker som er klassifiserte opptil A++. Jo flere pluss, desto mer energigjerrig er din fryser og kjøleskap.

Vi tilbyr ekstra trygghet

For at du skal føle deg ekstra trygg med ditt kjøp av kjøl- og fryspakke, tilbyr vi 5 års garanti på mange av pakkene. Hold utkikk for symbolet for 5 års garanti.