catalog product image
catalog product image
catalog product image
catalog product image
catalog product image
Integrert stekeovn

Husqvarna QCK8070X

  • Kombinert innebygd stekeovn og mikrobølgeovn
  • Oppskriftshjelpfunksjon
  • Automatiske vektprogrammer
  • Kjølig stekeovnsdør
Full produktbeskrivelse
11495 ,-

Innebygd ovn QCK8070X Husqvarna

Innebygd ovn med mikrobølgeovn
QCK8070X har en integrert mikrobølgeovn i tillegg til varmluft og grillfunksjon. Mikroen har 1000 Watt effekt.

Full smak på halve tiden
En saftig grillet kylling, en kremet Dauphinoise eller en saftig kjøttgryte - alt går på bare halve tiden sammenlignet med en vanlig ovn. CombiQuick-ovnen er den raskeste måten å få eksepsjonelle smaker og spennende retter. Det er en kombinasjon av en konveksjonsovn og mikrobølgeovnens hastighet og gir appetittvekkende retter med teksturer som en vanlig ovn festet i et kompakt rom. Fra nå av trenger ikke god mat ta lang tid å lage.

Jevn matlaging
Den elektroniske termostaten sørger for at temperaturen i ovnen er jevn og nøyaktig. På denne måten kan du være sikker på at du alltid får et godt resultat - overalt i ovnen. Med denne ovnen betyr dette at når den brukes energieffektivt, blir maten også kokt effektivt. Takket være det nye varmluftsystemet sirkulerer den varme luften jevnt i ovnen. Ovnen varmes raskere opp og koketemperaturene kan reduseres med hele 20%, noe som sparer både tid og energi

Spar plass
Med denne kompakte mikrobølgeovnen kan du lage mat, grille, varme eller tine med samme høye ytelsesnivå som med større modeller. Dette lar deg få mest mulig ut av kjøkkenet ditt og tilberede mange forskjellige typer retter i et enkelt apparat.

En raskere måte å steke og bake i ovnen
Denne høyeffektive grillen tar kortere tid enn tradisjonelle ovner når den steker, baker og brunfarger rettene dine til perfeksjon.

Reseptfunksjon
Denne ovnen med en stor LCD-skjerm får frem gourmetkokken i deg hver gang du bruker oppskriftshjelpfunksjonen. Hvis du er usikker på tid og temperatur, er det en rekke ferdige oppskriftsprogrammer i denne ovnen. Ovnen foreslår en normal ovntemperatur for funksjonen du har valgt. Du kan enkelt endre innstillingen hvis du har andre ønsker. Ved å automatisk justere temperaturen og tiden for en rekke ingredienser, får du presis kontroll over matlagingen din, enten det er middag for to eller en fest for vennene dine.

Automatiske vektprogrammer
Du trenger bare å velge kjøtttype du skal lage  og deretter angi den faktiske vekten. De ferdige vektprogrammene tar seg av resten.

Stekeovn
QCK8070X har ovnfunksjonene Underoppheting, Tining, Grill, Over / Underoppheting, Gratinering, Varmluftsgrill, Mikrobølgeovner, Pizza / Pai, Varmluft, Overoppheting og Hurtigoppvarmingsfunksjon.

Sikkerhet
Takket være "Safe to touch Plus" -døren på utsiden blir aldri varm og garanterer at du ikke brenner deg selv hvis du berører den. Med den elektroniske låsen låser du ovnen for økt barnesikkerhet.

Ved å angi postnummer i kassen så vil man se hvilke leveringsalternativer som er tilgjengelig.

Husk at man alltid kan velge å hente varen kostnadsfritt i din nærmeste Elon butikk.

 

Lykke til med kjøpet!

Manufacturer info Merkenavn Husqvarna
Warranty Code 5
Farge Rostfri
Type rensing Standard
Varmluft Ja
Matlagingstermometer Nei
Display Ja
Grill Funksjon Ja
Barnesikring Ja
Timer Shutdown Ja
Teleskopskinner Nei
Type styring Touch
Type varmekilde El
Montasjemål bredde 560
Montasjemål høyde 450
Montasjemål dybde 550
Ovnsstørrelse medelstor: 35 < 64
Vekt 40.4
Ugnstorlek Middels
Antall ovnsrister 1
Antall ovnsrom 1
Kjølig ovnsdør Ja
Antall langpanner 1
Bredde 595
Dybde 567
Høyde 455
Volum ovn 43
  • Artikkelnummeret vårt: 113973
  • Husqvarna artikkelnummer: 944066735