Varianter
Integrert stekeovn

Husqvarna QCE8250W

  • SteamBake-ovn
  • Steketermometer
  • Selvrensende med pyrolyse
  • Enkelt kontrollpanel
  • 71 liter ovnsvolum
Full produktbeskrivelse
Pris
Special Price 9 390 ,- Regular Price 12 990 ,-
Husqvarna logo

Innbyggingsovn QCE8250W

Husqvarna QCE8250W er en hvit, multifunksjonell ovn med varmluft. Den har en pop-in/pop out-knapp og en mykt lukkende dør. Ovnen rommer 71 liter.

Dampfunksjon
I tillegg til alle de vanlige ovnsfunksjonene har denne SteamBake-ovnen en PlusSteam-knapp som du bruker til å tilsette damp i begynnelsen av bakeprosessen. Denne dampfunksjonen gjør deigen fuktig på overflaten og får en gyllen farge og god skorpe, samtidig som innsiden holder seg myk og deilig. I tillegg til å være veldig gode nyheter for brød, muffins og paier, betyr dette også at retter som stekt kylling, stekt ribbe og lasagne vil bli tilberedt til perfeksjon samtidig som det gir deg den appetittvekkende finishen.

Perfekte resultater
Steketermometeret i ovnen måler den indre temperaturen i maten under selve tilberedningen. Når riktig innvendig temperatur er nådd, slår ovnen seg av automatisk. På denne måten risikerer aldri maten å bli overstekt og du får perfekte resultater hver gang. 

Selvrensende
Ovnen har tre pyrolytiske rengjøringsprogrammer. De er helautomatiske rengjøringsprogrammer med tre ulike nivåer å velge mellom: et kort, et middels og et langt pyrolyseprogram. Bare trykk på pyrolyserengjøringsfunksjonen og smuss, fett og matrester i ovnen blir til aske, som du enkelt kan tørke bort med en fuktig klut.

Enkel å håndtere
Oppdag en helt ny måte å bruke ovnen på med responsive berøringsknapper på LED-displayet. Med det innovative grensesnittet bestemmer du raskt riktig koketid, temperatur og andre funksjoner.
Du vet hva du vil lage men ikke hvordan, bruk ovnens oppskrift og la deg guide til et perfekt resultat. Ovnen kan også gi automatiske temperaturforslag. Den foreslår en normal ovnstemperatur for funksjonen du valgte. Du kan enkelt endre innstillingen hvis du har andre ønsker.

Jevn matlaging
Den elektroniske termostaten sørger for at temperaturen i ovnen er jevn og presis. På denne måten kan du være sikker på alltid å få et godt resultat – overalt i ovnen. Takket være det nye varmluftsystemet sirkulerer varmluften jevnt gjennom hele ovnsrommet. Ovnen varmes opp raskere og steketemperaturen kan reduseres med så mye som 20 %, noe som sparer både tid og energi.

Sikkerhet
Ovnen har automatisk sikkerhetsavstenging, restvarmevisning, kjølevifte, barnesikring og dørlås. Hvis du glemmer å slå av ovnen, vil den automatisk slå seg av etter en stund. Restvarmeindikatoren gir deg informasjon om hvor mye varme som er igjen i ovnen. Kjøleviften starter automatisk når ovnen slås på for å holde ovnsdøren kjølig mens de elektriske komponentene avkjøles. Døren kan enkelt låses. Barnesikringen på kontrollpanelet forhindrer uønskede justeringer av innstillingene.

Tilbehør
Medfølgende tilbehør er 1 emaljeplate, 1 langpanne i emalje, 1 Profesjonell plate, 1 krom og uttrekkbare stekebrettskinner.

Energi informasjon
Apparater som drivs med el har en effekt i Watt (W) – apparatens ”styrka”. Den energi som går åt när du använder apparaten, dvs elen du förbrukar, mäts i Wattimmar (Wh). En apparat med effekten 1 000 W som används i en timme, förbrukar då 1 000 Wattimmar, vilket är samma sak som 1 kilowattimme (1 kWh). Energiforbruk 1.09 kWh
Energiforbruk varmluft 0.69
Type varmekilde El
Ugnstorlek Stor
Energieffektivitetsindeks 81.2
Antall ovnsrom 1
Anger ugnens nettovolym i liter. Volum ovn 71 liter
Merkenavn Husqvarna
EAN 7332543821136
Anger hur lång garanti produkten har. Warranty Code 5 år
Generell informasjon
Farge Hvit
Type rensing Pyrolytisk
Varmluft Ja
Matlagingstermometer Ja
Mikro Nei
Damp Ja
Anger om produkten har en display. Display Ja
Grill Funksjon Ja
Barnesikring Ja
Automatisk nedstengning Ja
Teleskopskinner Ja
Type styring Pop out vred
Anger hur många bakplåtar som medföljer. Antall bakeplater 2 st
Anger hur många grillgaller som medföljer. Antall ovnsrister 1 st
Dobbel stekeovn Nei
När produkten har WiFi kan du koppla ihop din smartphone eller surfplatta till den via en app. Härigenom kan du bekvämt styra och kontrollera produkten på distans. WiFi Nei
Kjølig ovnsdør Ja
Anger hur många långpannor som medföljer. Antall langpanner 1 st
Anger om produkten kan kopplas mot den digitala assistenten Amazon Alexa. Den digitala assistenten gör att du kan styra produkten med din röst. Smart Home støtte - Alexa Nei
Anger om produkten kan kopplas mot den digitala röstassistenten Google Assistant. Med hjälp av Google Assistant kan du styra produkten med din röst. Smart Home støtte - Google Assistant Nei
Apple Homekit är namnet på den plattform Apple använder för att styra smarta enheter och tillbehör i våra hem. En produkt som är kompatibel med Homekit kan styras via Siri och Home-appen. Smart Home støtte - Apple Homekit Nei
Dimensjoner
Montasjemål bredde 560
Montasjemål høyde 590
Montasjemål dybde 550
Anger produktens bredd i mm. Bredde 595 mm
Anger produktens djup i mm. Dybde 567 mm
Anger produktens höjd i mm. Høyde 594 mm
Produktens vikt i kg. Vekt 36 kg
Energiklasse
Artikkelnummeret vårt: 117953

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris