Loading...
Vi kan ikke finne produkter som svarer til valgene.

Med en sentralstøvsuger får du en stillere og med effektiv rengjøring. Dessuten et renere og støvfritt innemiljø, perfekt for den som sliter med allergier. Velger du å installere en sentralstøvsuger kommer du til å suge opp de minste støvpartiklene som en vanlig støvsuger ikke får tatt opp.
Når en støvsuger kan du være sikker på at ditt hjem er helt støvfritt. Du slipper dessuten den lukten som iblant kan oppstå når du bruker vanlige støvsugere. Her finner du Elons utvalgte sortiment av sentralstøvsugere.

Smidig og enkelt med sentralstøvsugere

Du kan installere en sentralstøvsuger i de aller fleste hus, så vel nybygde som gamle hus. Kontakt din nærmeste Elon-butikk om du vil ha råd rundt installasjon og valg av sentralstøvsuger.

Når du skal støvsuge tilkobler du helt enkelt støvsugerslangen til uttaket ik veggen og starter med knappen på håndtaket. Slangen er smidig og fleksibel og du slipper å ha en støvsuger som du skal slepe etter deg over terskler og rundt hjørner.

Hold hybelkaninene borte

Du kommer snart til å merke at du vasker betydelig mer effektivt med din sentralstøvsuger. Sugeeffekten er betydelig bedre enn en vanlig støvsuger og du trenger ikke bytte støvsugerposer like ofte. Du fanger opp de minste partiklene en vanlig støvsuger ikke fanger opp.

Om du er allergiker er en sentralstøvsuger et godt alternativ for å forsikre deg om at du får et støvfritt hjem.

Stille og effektiv rengjøring

Med en sentralstøvsuger kommer du til å kunne rengjøre både raskere og mer stille. Ettersom at sentralstøvsugeren og motoren er plassert bak en vegg eller for eksempel i kjelleren, kommer du ikke til å forstyrres av motorlyden.

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.