Håndstøvsuger

En håndstøvsuger er en liten smidig støvsuger som erstatter sopebørsten i det moderne hjemmet. Se på den som et tilbehør til din van... Les mer

Loading...
Finn ditt produkt
Merkenavn
 1. Electrolux 1 vare
Vis alle Vis færre
Pris
Vis alle Vis færre
Farge
 1. Hvit 1 vare
Vis alle Vis færre
Støvbeholder
 1. 0.5 1 vare
Vis alle Vis færre
Filtertyp
 1. Dubbel filtrering 1 vare
Vis alle Vis færre
Oppladbart
 1. Ja 1 vare
Vis alle Vis færre
Poseløs
 1. Not set 1 vare
Vis alle Vis færre
Sorter etter
Viser 1
Mer data Inspiration
 1. 109745_1.jpeg
  Håndstøvsuger Electrolux ZB5003W
  549 ,-
  Håndholdt støvsuger med syklonteknologi
  Nett I butikklager I butikklager Ikke i din butikk Noen butikker
Viser 1
Mer data Inspiration

En håndstøvsuger er en liten smidig støvsuger som erstatter sopebørsten i det moderne hjemmet. Se på den som et tilbehør til din vanlige kraftige støvsuger. Handstøvsugeren passer perfekt for å suge og smuler, smuss og støv fra flater som bord, bokhyller, gulvlister eller vinduskarmer. Dessuten er den utmerket å støvsuge trappen med.

Lar deg støvsuge i alle rom

Med en håndstøvsuger kommer du til i selv de trangeste steder. Ettersom at håndstøvsugere er trådløse er de betydelig smidigere å bruke og ta fram i forhold til en vanlig upraktisk støvsuger. Vil du støvsuge baderommet eller andre fuktige rom med din håndstøvsuger fins det modeller som selv klare å suge opp væsker.

Oppladbar håndstøvsuger

De fleste modeller av håndstøvsugere er trådløse og utstyrte med oppladbare batterier. Om du oppbevarer din håndstøvsuger i sin ladestasjon mellom støvsugingene, kan du være sikker på at du har fulladet batteri når det er på tide å støvsuge. En fulladet håndstøvsuger kan du bruke i ca. 10 minutter.

Moderne håndstøvsuger er ergonomisk utformet for å gjør rengjøring mer behagelig. Det fins håndstøvsugere i mange prisklasser og med ulike funksjoner og tilbehør. Pass på å velge den modellen som passer deg og ditt hjem best.

Fleksibel med smart tilbehør

Oftest følger det med et antall tilbehør til din håndstøvsuger. Tilbehøret er tilpasset for ulike situasjoner slik at du kommer til i trange kriker og kroker.

Ta hånd om din håndstøvsuger

Pass på å vedlikeholde din håndstøvsuger ordentlig. I bruksanvisningen til din håndstøvsuger står det utfyllende om hvordan du skal rengjøre for eksempel støvbeholder og eventuelle tilbehør.