Gryter

Gryter

Gjør matlagingen smidig og rolig med kasseroller, gryter, stekepanner, former, kniver og mer. Her finner du det og mye mer. La oss h... Les mer

Finn ditt produkt
På lager
  1. På weblager 26 varer
Vis alle Vis færre
Produkttype
  1. Gryter 33 varer
Vis alle Vis færre
Pris
Vis alle Vis færre
Bredde
Vis alle Vis færre
Dybde
Vis alle Vis færre
Høyde
Vis alle Vis færre
Diameter
Vis alle Vis færre
Volum
Vis alle Vis færre
Sorter etter
Viser 33 - 33 av 33
Page
  1. Köksredskap, glas och porslin/Kokkärl Elvita Kastrull 3 L Svart 112088
    Gryte

    Elvita sort 3 liters kasserolle

    Gryte med suverent belegg
    Ikke nett I butikklager I butikklager Ikke i din butikk Noen butikker
    Ønskeliste I ønskelisten din Du må logge inn eller registrere deg for å legge til produkter i ønskelisten.
Viser 33 - 33 av 33
Page

Gjør matlagingen smidig og rolig med kasseroller, gryter, stekepanner, former, kniver og mer. Her finner du det og mye mer. La oss hjelpe deg å finne det du trenger.

Gryter – å velge materiale

Alle materialer har ulike egenskaper og sine unike fordeler. Gå gjerne ut ifra hvilken type matlaging du egner deg til – eller kanskje hva du er nysgjerrig på og vil utforske mer.

Rustfritt stål er ekstremt holdbart og har fordelen at det kan vaskes i maskin. Visse gryter i rustfritt stål har en aluminiumkjerne for å lede varmen jevnere, eller en bunn i flere lag for raskere oppvarming. Gryter som er belagt med nonstick-materiale er ofte støpt i en base av aluminium, ettersom at det er et lett materiale som leder varmen bra.

Hvilke behov har du?

På Elon anstrenger vi oss for å ha et bredt sortiment av gryter for å takle alle tenkelige behov med høykvalitets produkter. Du kan fritt velge hvilken type belegg til gryten du vil bruke på storkjøkkenet eller sateusen som kommer frem når du føler deg litt ekstra ambisiøs.

Du finner kasseroller, gryter og traktørpanner i alle størrelser – i det materialet og med den typen belegg du ønsker. Vi tilbyr også utvalgte sett som inkluderer alt du trenger av gryter på ditt kjøkken.

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris