Smørbrødgriller

På jakt etter en smørbrødgrill som griller ordentlig gode smørbrød og toasts? Her finner du Elons utvalg av smørbrødgriller. Hvilke... Les mer

Finn ditt produkt
Pris
Vis alle Vis færre
Farge
Bredde
Vis alle Vis færre
Effekt
Vis alle Vis færre
Høyde
Vis alle Vis færre
Ledningslengde
Vis alle Vis færre
Slippbelegg
 1. Ja 3 vare
Vis alle Vis færre
Indikator ved riktig temperatur
 1. Ja 3 vare
Vis alle Vis færre
Sorter etter
Viser 3
Mer data Inspiration
 1. 109786_1.jpeg
  Smørbrødgrill OBH Nordica Crispy sandwich maker
  399 ,-
  Kompakt og raskt toastjern
  Nett Noen butikker
 2. 106541_1.jpeg
  Smørbrødgrill Tefal Snack Collection multi
  769 ,-
  Sandwichgrill med non-stick belegg
  Nett Noen butikker
 3. 110750_1.jpeg
  Smørbrødgrill Krups Grcic Sandwich Maker
  399 ,-
  Toastjern med stor kapasitet
  Nett Noen butikker
Viser 3
Mer data Inspiration

På jakt etter en smørbrødgrill som griller ordentlig gode smørbrød og toasts? Her finner du Elons utvalg av smørbrødgriller.

Hvilken smørbrødtype er du?

Hvilken type smørbrød vil du kunne grille? Vanligst er at en smørbrødgrill har plass for to normalstore skiver franskbrød, men det fins smørbrødgriller som kan grille større brød som baguetter, ciabatta og bagels.

Om du vil kunne grille flere typer brød, og til og med kjøtt, fisk eller grønnsaker, skal du se etter en smørbrødgrill med utbyttbare grillplater. Former som er triangelformede gjør det enkelt å dele smørbrødene etter grillingen.

Smørbrødgrill som er lett å bruke og holde ren

Kjipt med flekker og rengjøring? Om smørbrødgrillen fester seg til brødet, eller ikke har plass til smørbrødet, kan osten skli ut og smelte ned i kantene på grillen. En smørbrødgrill fra oss er utformet så osten holder seg mellom skivene når du stenger lokket.

Våre smørbrødgriller har «slipp-lett»-belegg og enkelte har avtagbare former som gjør det enkelt å rengjøre din smørbrødgrill. Oftest kan du enkelt tørke av formen med papir uten å behøve å løsne formene.

Sikker og stødig smørbrødgrill med barn på kjøkkenet

Barn på kjøkkenet som vil være med og overvåke sin toast? Da bør du se etter en smørbrødgrill med gummiføtter og myk ledning, da står grillen stødig på sin plass. Våre griller har bøyler på håndtaket som gjør at du kan låse fast lokket under gilling. En signallampe viser når grillen er tilkoblet og klar for bruk.

Forbedre utseendet på kjøkkenet med flott

Er det viktig at din smørbrødgrill er pen? I vårt sortiment finner du både eksklusive og enkle smørbrødgriller. Om du vil kunne stille ut din smørbrødgrill har vi varianter som kan skjule ledningene og stå på høykant. Din grill tar dermed mindre plass i kjøkkenskapet.