Loading...
Kapselmaskin Siemens CT636LES6 Rostfri 116113
Kapselmaskin Siemens CT636LES6 Rostfri 116113
Kapselmaskin Siemens CT636LES6 Rostfri 116113
Kapselmaskin Siemens CT636LES6 Rostfri 116113
Kapselmaskin Siemens CT636LES6 Rostfri 116113
Kapselmaskin Siemens CT636LES6 Rostfri 116113
Espresso-/kaffemaskin

Siemens CT636LES6

  • Helautomatisk espressomaskin
  • Home Connect
  • Automatisk rengjøring
  • Alt ved å trykke på en knapp
Full produktbeskrivelse
18394 ,-
Siemens logo

Siemens kaffemaskin CT636LES6

Helautomatisk espressomaskin
CT636LES6 er en helautomatisk innebygd espressomaskin. Maskinen har den mest moderne teknologien for finesse og komfort.

Home Connect
Med Siemens Home Connect-appen kan du overvåke, kontrollere og kommunisere med Siemens-produktene dine, når som helst og hvor som helst.

For en ekstra startkaffe
Med CT636LES6 får du ekstra sterk kaffe uten å gå på bekostning av aromaene, takket være nyskapende aromaDouble Shot. To slipings- og bryggeprosesser betyr at aromaDouble Shot gir den beste beste aromaen. Dette unngår bitter ettersmak, ettersom mindre vann gir færre bitre smaker. Og det betyr igjen at bare det beste fra bønnene havner i koppen din.

Automatisk rengjøring av melkesystemet
Ikke alle lidenskapelige kaffedrikkere, som elsker en god, aromatisk kaffe, går ikke på kompromiss med tilberedningen. Bortsett fra å rengjøre melkesystemet regelmessig. Derfor har Siemens utviklet autoMilk Clean. Det helautomatiske systemet renser med damp og starter etter hver brygget kopp. Det garanterer perfekt hygiene og gjør jobben med den daglige rengjøringen av melkesystemet for deg. Dårlig lukt og bakterier får rett og slett ikke sjansen til å utvikle seg. Alt slik at du kan lene deg tilbake og nyte en god kopp kaffe.

Finmalt og ekstra velsmakende
Høykvalitetsfabrikken ceramDrive maler kaffebønnene jevnt og fint, slik at kaffen får en mer smakintensiv og rik aroma under bryggeprosessen. Og siden keramiske fabrikker i motsetning til stålfabrikker i prinsippet er uforgjengelige, garanterer vi varig og kvalitetsoptimal glede.

Får frem det beste fra hver bønne
Ulike typer bønner er forskjellige på mange måter, for eksempel bønnens størrelse, fuktighet og oljeinnhold. Disse faktorene påvirker mengden pulver malingsprosessen genererer og dermed også styrken på kaffen. Derfor tilpasser den intelligente kvernen til coffeeSensor-systemet lengden på malingen til den respektive bønnetypen. På denne måten får du en jevn mengde kaffepulver som er tilpasset hvor sterk du vil ha kaffen din.

Alt ved å trykke på en knapp
Sterk espresso, kremaktig cappucino, latte macchiato eller kaffe med varm melk spiller ingen rolle: med oneTouch DoubleCup brygges den valgte drikken ved å trykke på en knapp. Så enkelt som det. Og enda bedre, du kan brygge to kopper samtidig hvis du vil.

Maksimal glede med et enkelt trykk på en knapp
Med oneTouch-funksjonen serverer denne helautomatiske kaffemaskinen perfekt kaffeglede, enkelt og praktisk og med et tastetrykk. Systemet tilbereder kaffedrikkene helt etter dine preferanser, med eller uten melk. Perfekt teknologi for perfekt glede.

Enkel rengjøring av maskinen
For å sikre en ren og hygienisk bryggeenhet i maskinen din, er bryggeenheten helt avtakbar. Bare ta ut bryggeenheten og skyll under rennende vann, og legg den tilbake for å sikre at kaffen din alltid smaker godt og forlenger espressomaskinens levetid.

Ved å angi postnummer i kassen så vil man se hvilke leveringsalternativer som er tilgjengelig.

Husk at man alltid kan velge å hente varen kostnadsfritt i din nærmeste Elon butikk.

 

Lykke til med kjøpet!

Merkenavn Siemens
Warranty Code 5
Farge Rustfri
Skyv 19
Avkalkingsindikator Ja
Produktens vikt i kg. Vekt 20.428 kg
Integrert Ja
Bredde 594 mm
Dybde 385 mm
Høyde 455 mm
Effekt 1600 W
  • Artikkelnummeret vårt: 116113
  • Siemens artikkelnummer: CT636LES6

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.