Default 4 Epson 8218_C11CJ66413
Default 4 Epson 8218_C11CJ66413
Default 4 Epson 8218_C11CJ66413
Default 4 Epson 8218_C11CJ66413

Epson EcoTank ET-2825

 • EcoTank
 • Epson Smart Panel-app
 • Moderne fleksibilitet
 • Varmefri teknologi
Full produktbeskrivelse
2 990 ,-
Gled deg over mobil utskrift og en svært lav kostnad per side med denne flerfunksjons blekkskriveren med LCD-skjerm, som er perfekt for moderne, travle husholdninger
Spar opptil 90 % på utskriftskostnadene1 med Epsons EcoTank-skrivere uten blekkpatroner. De integrerte blekktankene, som leveres med blekkflasker med høy kapasitet, er enkle å fylle takket være de spesialutviklede blekkflaskene. Den har ingen blekkpatroner å bytte, fleksible tilkoblingsfunksjoner og en LCD-skjerm, så den er den perfekte skriveren for alle som ønsker utskrifter av høy kvalitet til en utrolig lav kostnad per side.
 

EcoTank

EcoTank gir problemfri utskrift hjemme – blekktankene med svært høy kapasitet sørger for påfylling uten søl, og nøkkellåsflaskene er utformet slik at bare riktig farge kan settes inn.

Spar kontinuerlig

Denne økonomiske skriveren sparer deg for opptil 90 % av utskriftskostnadene1 og leveres med blekk for opptil tre år inkludert2. Ett sett med blekkflasker skriver ut opptil 4500 sider i svart-hvitt og 7500 i farger3, tilsvarende opptil 72 blekkpatroner med blekk!1

Epson Smart Panel-app

Med denne appen kan du kontrollere skriveren fra smartenheten din4. Du kan skrive ut, kopiere og skanne dokumenter og bilder, konfigurere, overvåke og feilsøke skriveren og la kreativiteten flyte med et bredt utvalg av kunstneriske maler.

Fullpakket med funksjoner

Med en 3,7 cm farge-LCD-skjerm, 100-arks papirskuff bak, fotoutskrift uten kanter (opptil 10 x 15 cm) og utskriftshastigheter på opptil 10 sider i minuttet5 kan du enkelt utføre en rekke oppgaver.

Moderne fleksibilitet

Med kompakt design og full Wi-Fi- og Wi-Fi Direct-tilkobling kan du enkelt integrere denne skriveren med det eksisterende hjemmeoppsettet og skrive ut fra mobiler, nettbrett og bærbare datamaskiner4.

Varmefri teknologi

Med den varmefrie Micro Piezo-teknologien kan du dra nytte av redusert strømforbruk og mindre behov for utskifting av deler. Skrivehodet er også forhåndsinstallert, slik at det er problemfritt å konfigurere skriveren.

Ved å angi postnummer i kassen så vil man se hvilke leveringsalternativer som er tilgjengelig.

Husk at man alltid kan velge å hente varen kostnadsfritt i din nærmeste Elon butikk.

 

Lykke til med kjøpet!

Merkenavn Epson
EAN 8715946699103
Display Name Epson EcoTank ET-2825
Lyspære inkludert Nei
Anger huruvida LED-lampan kan dimras eller ej. Tänk på att du behöver en kompatibel dimmer för att kunna dimra en LED-lampa. Dimmers för glödljus och halogen fungerar i regel inte. Du behöver en dimmer som bara kräver några enstaka W i minimibelastning. Dimmes Nei
Anger om produkten har en display. Display Nei
Uppkopplad teknik Nei
Talar om huruvida produkten är försedd med ett larm vid stöld. Tyverialarm Nei
 • Flerfunksjons A4-skriver med skjerm Skriv ut, kopier og skann
 • Svært rimelig utskrift Spar opptil 90 % på utskriftskostnadene1
 • Opptil 72 patroner i ett sett med blekkflasker1 Skriv ut opptil 4500 sider i svart-hvitt og 7500 sider i farger uten å bytte blekk3
 • Problemfritt blekktanksystem Gled deg over påfylling uten søl med nøkkellåsflasker og forovervendte tanker
 • Epson Smart Panel-app Konfigurer, overvåk, skriv ut, skann og mer – alt fra smartenheten din4
Artikkelnummeret vårt: 8218_C11CJ66413

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris