Elon Sørlandsparken

Se alle butikker
Loading...

Åpningstider:

  • Mandag 10:00 - 20:00
  • Tirsdag 10:00 - 20:00
  • Onsdag 10:00 - 20:00
  • Torsdag 10:00 - 20:00
  • Fredag 10:00 - 20:00
  • Lørdag 10:00 - 16:00
  • Søndag Lukket

Send melding til Elon Sørlandsparken

Fyll ut skjemaet og klikk send, så kontakter vi deg innen 24h!

Velkommen til Elon Sørlandsparken!

29. oktober 2020 åpnet ekteparet Alexander og Anne-Gunn dørene til en helt ny butikk i Kristiansand. Butikken med "Velkommen hjem" konseptet sørger for en representasjon av hele hjemmet med ulike soner/rom og tilhørende produkter. Du som kunde skal også kunne føle deg som hjemme i hyggelige lokaler hvor det bys på kaffe, og til tider kaker og vafler. 

Det er Elons "Velkommen hjem" konsept som inspirerte Alexander og Anne-Gunn til å åpne en ny butikk i utfordrende tider. Med 20 års erfaring innenfor elektronikkbransjen anser de at det viktigste er å kunne følge kundene fra A til Å, noe som kjeden Elon legger til rette for.   

Med seg på laget har Alexander og Anne-Gunn også med seg Steffen og Kristian som alle har som mål å inspirere kundene med høy fagkunnskap og servicenivå. Enkelte helger kommer også Jørgen fra Søgne og bistår med ytterligere inspirasjon. Et samarbeid på tvers av butikkene i Elon sørger for at de ansatte hos Sørlandsparken holde seg oppdatert på kundenes behov og skape innovative løsninger som vil gjøre hverdagen enda enklere for kundene.  

Du er alltids velkommen til å bli medlem i kundeklubben Elon Club. Med et medlemskap i klubben får man månedlige tilbud på utvalgte produkter som fås i alle Elon sine butikker, men også egne tilbud som kun gjelder hos Sørlandsparken. Under pandemien har butikken lagt flere planer som gjør at når det igjen er lov til å samles i grupper vil butikken være en enda større inspirasjon og møteplass i Kristiansand. Kundeklubbmedlemmer kan glede seg til ulike arrangementer. 

Velkommen hjem til Elon Sørlandsparken!

 

Nordanro kjøkken

Hos Elon Sørlandsparken vil man kunne designe sitt eget kjøkken fra bunn av, men også fornye det med nye fronter med kjøkkenserien Nordanro. Når du bestiller kjøkken fra nye Nordanro, kan du velge blant tusener av farger. Dessuten kan du velge fra Nordens største utvalg av fronter, benkeplater, hvitevarer, blandebatterier, oppvaskkummer og mange flere ting til hjemmet.

Anne-Gunn vil guide dere gjennom alle de ulike løsningene for å finne den rette løsningen, fargen og designet som passer deg og dere. 

Nordanro kjøkken: komplett og personlig kjøkken

Kjøkkensystemet Nordanro er for deg som vil ha et komplett og personlig kjøkken. Med et stort utvalg av skrog, skaper, fronter, benkplater, belysning og hvitevarer er mulige kjøkkenløsninger nærmest uendelig.

Nordanro Flex kjøkken: monteres enkelt med et klikk

Kjøkkensystemet Nordanro Flex gir deg fleksible og smidige måter å bytte kjøkken på. Kjøkkenet leveres flatpakket og monteres med kun et klikk - helt uten skruer og verktøy. 

Nordanro nye fronter

Det behøver verken å være et stort prosjekt eller spesielt vanskelig å fornye
kjøkkenet. Uansett hvilket kjøkken du har hjemme i dag, så kan vi skreddersy
nye fronter til dine eksisterende skrog. Stikk bare innom butikken med et bilde av ditt nåværende kjøkken tatt rett forfra, så hjelper vi deg å komme i gang,

I tillegg kan kjøkkenserien by på mange ulike løsninger til hjemmet. En ny garderobe, vaskerom, arbeidsrom og mye mer - Spør oss gjerne om løsningene, vi ser mulighetene.

 

Book veiledning med oss: [email protected]

Produkter til hele hjemmet

Som en fullsortimentsbutikk vil du hos Elon Sørlandsparken finne produkter til hele hjemmet.

 

Kjøkkenet
Kjøkkenet er for mange hjertet i hjemmet og skal by på gode matopplevelser. Med de rette produktene sørges det for at det er fokus på opplevelsene og ikke tilberedningen. Butikken har et stort utvalg av hvitevarer, vinskap og kjøkkenapparater, samt stekepanner/kjeler, bestikk og serveringstilbehør. 
Stua
I stua oppleves store tv-øyeblikk og hyggelige stunder med venner og familie. Tv og lyd sørger for god og kanskje noe for høy stemning til tider. 

Soverommet 
Kom i sinnsro ved å vite at alt er tatt hånd om for deg. De fleste produkter kan tidsinnstilles som gjør de klare til dagen etter. Butikken har også et stort utvalg av sikkert ladeutstyr og varmetepper, og har du lyst på tv-øyeblikkene fra sengen har butikken også ulike veggfester og tv-er som egner seg både på veggen og i taket. 

Badet
Gjør deg klar til en ny dag med produkter som steller hår, skjegg og kropp.  

Vaskerommet 
Oppbevaringsstedet for vask, tørk og kleshåndtering. Butikken har et stort utvalg av vaskemaskiner, tørketromler, strykejern, m.m. 

Uterommet 
Skap ditt eget ferieparadis hjemme. Med produkter som grill, varmelamper, robotgressklipper, utebelysning og partycooler kan du bruke hele sommeren hjemme hos deg selv i de omgivelsene du liker best.

Fritid 
Hold deg aktiv ute og inne. Utvalg av hodetelefoner, ørepropper og treningsklokke får deg til å yte maks under trening. Butikken har også et utvalg av el-sparkesykkel som passer deg som liker å komme deg raskt rundt.

Hjemmekontoret 
Jobber du mye hjemme? Vi har de rette verktøyene for vel utført arbeid. PC, nettbrett, tastatur, printer, blekk og webkamera. Kjøp gjerne privat eller inngå en bedriftsavtale med oss. 

Med våre tjenester sørger vi for at du får en enklere hverdag og at produktene lever lenger. Hør med oss om oppsett av PC/mobil, montering, hjemlevering, innbæring, service og reparasjon og miljøsortering. 

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.