Elon Fauske

Sjøgata 60 , Fauske Finner her
Åpent i dag: 09:00 - 17:00 Se åpningstider

Åpningstider:

 • Mandag 09:00 - 17:00
 • Tirsdag 09:00 - 17:00
 • Onsdag 09:00 - 17:00
 • Torsdag 09:00 - 18:00
 • Fredag 09:00 - 17:00
 • Lørdag 10:00 - 16:00
 • Søndag Stengt
Se alle butikker
Elon Fauske

Din lokale elektronikkbutikk i Fauske

Vi er stolte av å være en lokalt eid butikk som kan være en tilbyder av alt innen elektronikk og service. Med lang erfaring og høy fagkunnskap kan vi på den måten følge våre kunder fra A-Å. Det gir oss muligheten til å ivareta deg som kunde etter standarden vi i Fauske forventer. Er du medlem av vår kundeklubb, Elon Club, vil du også kunne handle utvalgte produkter til medlemspris, samt handle unike lokale tilbud med rabatt.

Med stor lidenskap og entusiasme for digitale produkter ønsker vi også å være en lokal inspirasjon. Når samfunnet åpner mer opp igjen, vil du hos oss kunne være med på ulike kurs og arrangementer som f.eks. datakurs. 

Dette er oss.
Vi har alle generell kunnskap om alle produktene, men har også våre spesialiserte fagfelt. 

Anita: butikkens eier og daglig leder. Har med sin dataingeniør utdannelse flere års erfaring med data og digitale mekanismer.

Arne: er sønn av daglig leder og jobber deltid i butikken. Han er til daglig IKT-lærling når han ikke jobber hos oss og det er han som har fullstendig oversikt over butikkens lager. 

Renny: har flere års erfaring innen elektronikk, men jobber hovedsakelig med mobil. Han vil kunne veilede deg etter dine ønsker til riktig mobil med tanke på dens ytelse, kvalitet og funksjoner. 

Nikolai: dette er personen du går til om du har problemer med din datamaskin. Han er utdannet innenfor IT, og jobber hovedsakelig med data, innstallering og oppdatering. Om du trenger hjem hjemme, kommer han gjerne hjem til deg og installerer det hos deg der.

 

Fra venstre: Anita, Arne, Renny, Nicolai og Nikolai

 

 

Følg oss gjerne på sosiale medier.

Facebook og Instagram

Glad i gaming - det er vi også

Med stor lidenskap for gaming og PC-utstyr, og flere ansatte med interesse for gaming, vet vi hva av utstyr som bistår deg i å kunne spille de spillene du foretrekker. Produktene vi fører har ulik kapasitet, passform og riktig behagelighet som sørger for en god gamingopplevelse. Har vi ikke merket du er ute etter er du velkommen til å prøve et anbefalt produkt eller så bestiller vi det gjerne inn til deg. Hos oss kan du prøve produktene før du kjøper de slik at du får produkter som passer deg. 

Din lokale samarbeidspartner

Som en lokalt eid butikk legger vi vår stolthet i å sørge for gode kundeopplevelser, dette gjelder også kundeopplevelsene til bedriftene lokalt på Fauske. 

Trenger dere nytt utstyr, service eller vedlikehold på elektriske produkter er vi den rette samarbeidspartneren for deg. Som en lokal butikk med lokale medarbeidere kjenner vi Fauske godt og kan levere, montere, samt komme på befaring for å sørge for optimale produkter til kontoret, hjemmekontoret eller større boligprosjekter. 

Vi tilrettelegger vårt samarbeid ut fra bedriftens behov og ønsker. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon.

Takk for at dere velger å handle lokalt!

 

Vi utfører alle typer datareparasjoner

Med høy kompetanse og lang erfaring kan du være sikker på at vi behandler din data og dine opplysninger sikkert. Kontakt oss før du eventuelt kjøper en ny PC, ofte fungerer de enda lenger med litt service og tilsyn.Vi hjelper deg med bl.a.:
- Oppsett av ny pc
- Overføring av data fra gammel til ny pc
- Backup til ekstern lagring, f.eks. minnepinne eller ekstern harddisk
- Fjerning av virus og opprydding for å få raskere pc
- Installasjon av antivirusprogram og annen programvare
- Støvrens dersom pc-en blir for varm
- Oppgradering av lagringsplass og minne (RAM)
- Bytte av knust skjerm og andre pc-deler

 

 

Ta kontakt med oss på telefon: 46807808 eller e-post: fauske@elon.no for bistand.

Åpningstider:

 • Mandag 09:00 - 17:00
 • Tirsdag 09:00 - 17:00
 • Onsdag 09:00 - 17:00
 • Torsdag 09:00 - 18:00
 • Fredag 09:00 - 17:00
 • Lørdag 10:00 - 16:00
 • Søndag Stengt

Send melding til Elon Fauske

Fyll ut skjemaet og klikk send, så kontakter vi deg innen 24h!

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris