Vaskemaskin

Bosch WAXH2KB1SN

  • i-DOS
  • 10 kg
  • 4D Wash-system
  • Home Connect
  • Amazon Alexa
  • EcoSilence Drive
Full produktbeskrivelse
Produktet er ikke tilgjengelig på nett

Gratis hjemlevering for Elon Club medlemmer. Ønsker du å få varen installert? Snakk med en av våre butikker så fikser de det!

Bosch logo

Bosch vaskemaskin WAXH2KB1SN

Sparer vann og vaskemiddel
Få maksimal effektivitet ved vask med det automatiske doseringssystemet i-DOS. Bare fyll oppvaskmiddel- og skyllemiddelbeholderen helt, og i-DOS-sensorene vil måle den nøyaktige mengden vaskemiddel og vann som trengs for hver vask. Det sparer vaskemiddel og forhindrer unødvendig skylling.

Perfekt resultat, selv etter full vask
4D Wash-systemet gir en ny dimensjon til tøyet ditt. Det høyeffektive 4D Wash-systemet kombinerer en direkte vannstråle med ekstra sentrifugering, for å bruke vaskemiddel og vann på den mest effektive måten. Resultatet er en perfekt vask, selv når trommelen er fulladet, takket være dens effektive vann- og vaskemiddelpenetrering. For veldig skitne plagg kan det hende du trenger en ekstra boost. Velg ganske enkelt 4D Wash-systemet med Intensive Plus for å intensivere vaskesyklusen.

Smarte enheter gjør livet enklere
Fremtiden er her og nå kan du slippe den inn med deg. Home Connect tilbyr smart teknologi for enhetene dine og lar deg kontrollere dem med telefonen eller nettbrettet.
Å velge riktig program kan være vanskelig og å velge feil kan føre til dårligere resultater. Home Connect-mobilappen med Easy Start betyr at du ikke trenger å gjette. Bare skriv inn type klesvask og hvor skittent det er i appen, så får du riktig program. Dette gjelder hver vask. Det er ikke særlig gøy å vaske – spesielt når du har det travelt og må vente til det er klart. Bosch vaskemaskiner med Home Connect-appen gir deg full kontroll over tøyet. Bare bruk mobilenheten din til å enkelt kontrollere og overvåke vaskemaskinen din, uansett hvor du er. Når du har tilgang til vaskemaskinen din overalt, kan du ta vare på hjemmet ditt som du ønsker, selv om du ikke er der.

Vaskemaskinen din gjør det du ber den om
Takket være vårt samarbeid med Amazon Alexa kan du nå administrere vaskemaskinen din med stemmen din. Finn ut om den relevante;Home Connec;-funksjonen til Alexa-appen er tilgjengelig i ditt land og for ditt språk. Aktiver deretter funksjonen for å opprette en forbindelse mellom Amazon Alexa og vaskemaskinen din.

Den beste måten å fjerne skitt på – helt automatisk
Strålende vaskeresultater er nå ren barnelek. Det er bare å fylle trommelen med tøy og trykke på «Start»-knappen, så tilpasser maskinen programmet til tøyet du legger i, helt automatisk. Maskinen tar hensyn til stoffmateriale og hvor skittent det er, noe som garanterer en perfekt vask hver gang.

En garantert stillegående og holdbar motor
Ikke la vaskemaskinen forstyrre hverdagen din. Bosch EcoSilence Drive er så stillegående at du noen ganger kan glemme at den kjører. Den børsteløse og energieffektive motoren er stillegående i drift, har ekstra lang levetid og kommer med 10 års garanti på delene.

Perfekte resultater på mindre enn halvparten av tiden
Vaskemaskinene med SpeedPerfect reduserer vasketiden med opptil 65 % * uten å forringe resultatet. SpeedPerfect kan brukes i kombinasjon med de fleste programmer og med alle vaskestørrelser og stofftyper. Velg for eksempel det blandede programmet sammen med SpeedPerfect, slik at du kan vaske opptil 4 kilo blandet tøy grundig på bare 46 minutter. er programmet 40 °C og Easy Care-programmet 40 °C når du bruker SpeedPerfect.

Vasker grundig og skånsomt
Har det hendt at et helt sett med klær eller ømfintlige stoffer har blitt ødelagt etter en vask? Det patenterte VarioDrum-systemet fordeler vannet jevnt, for skånsomt og effektivt å vaske alle typer klær – uten å strekke, rynke eller skade klærne du elsker mest. Avhengig av programmet, skyver den dråpeformede trommelen og de asymmetriske padlene tøyet forsiktig mot midten. Resultatet er en profesjonell rengjøring av hele tøyet, selv for svært skitne klær.

Justerer vannforbruket etter vaskestørrelsen
Er du miljøbevisst og ønsker å bruke mindre vann? Da er dette vaskemaskinen for deg! ActiveWater Plus-teknologi sørger for at klærne dine er helt rene, samtidig som du ikke bruker mer vann enn nødvendig for hver vask, inkludert små vask. Integrerte sensorer registrerer størrelsen på tøyet og justerer automatisk vannforbruket for å tilpasse det til mengden tøy og stofftype. Resultatet er helt rene klær og mindre sløsing med vann.

Med Reload går du aldri glipp av å vaske et plagg
Har du glemt å ta på deg en sokk eller t-skjorte? Ikke noe problem! Med Reload-funksjonen kan du enkelt legge til eller fjerne klær midt i en vaskesyklus. Bare trykk på Reload-knappen og åpne døren, legg deretter i plagget og fortsett å vaske. Av sikkerhetsgrunner kan du ikke bruke Reload hvis vannet er varmere enn 50 °C, eller vannstanden er for høy.

Holder trommelen ren og frisk
Hvor ofte bør du rengjøre vaskemaskintrommelen? Hvis du ikke vil bekymre deg for dette, hjelper DrumClean-programmet med å minne deg på å holde det hygienisk rent og fritt for vond lukt. Etter 20 vaskesykluser på maksimalt 40 °C, minner programmet deg på å kjøre det. Ved å holde styr på dette selv kan du fokusere på andre ting.

Sikkerhet mot vannskader
AquaStop er et sikkerhetssystem som består av en spesiell inntaksslange med to vegger, en sikkerhetsventil og en gulvbeholder med nivåvakt. Bosch garanterer at systemet gir 100 % beskyttelse mot vannskader – i hele maskinens levetid.

Du vil neppe høre det
Den innovative antivibrasjonsdesignen på sidene av vaskemaskinen er mer enn bare vakker å se på. Den stabiliserer også vaskemaskinen på en smart måte og reduserer vibrasjoner, noe som gjør din Bosch vaskemaskin virkelig stillegående. Selv under spinningen.

Super Rask 30
Et praktisk program når du vil friske opp klær som ikke er så skitne på bare 30 minutter.

Vasker når du vil
Trenger du å gjøre noen ærend og vil at klesvasken skal gjøres rett når du kommer tilbake? Kanskje du er i ferd med å legge deg og vil ha den klar når du våkner? Bruk TimeDelay timer-funksjonen til å utsette starten av programmet til et hvilket som helst tidspunkt innen de neste 24 timene. Komfortabel og praktisk i hverdagen.

Energi informasjon
En tvättmaskin rymmer vanligtvis 5-8 kg torr tvätt, men det finns även de som tar både mer och mindre. Har du en stor familj är en modell med stor kapacitet att föredra, du kan då dra ned på antalet tvättar och på så sätt spara energi. Vaskekapasitet 10 kg
Innebygd Nei
Anger produktens ljudnivå. Som jämförelse ligger ett normalt samtal på ca 60 dBa och den genomsnittliga ljudnivån hemma på cirka 40 dBa. Lydnivå 74 dBa
Energieffektivitetsklass på en skala från A (låg förbrukning) till G (hög förbrukning) Energiklasse (A-G) B
Energiforbruk pr 100 vaskeomganger 59 kWh
Vannforbruk pr vaskeomgang 47
Programtid pr vaskeomgang 3:59 tim:min
Sentrifugeringsevneklasse A-G A
Innehåller fyra klasser: A, B, C och D. Klass A är bäst och D är sämst. Støyklasse B
Merkenavn Bosch
EAN 4242005307524
Anger hur lång garanti produkten har. Warranty Code 5 år
Generell informasjon
Farge Hvit
En frontmatad tvättmaskin har luckan frampå och lastas framifrån. Den kan med fördel ställas under en bänk. Många frontmatade tvättmaskiner kan också monteras i pelarmontage med torktumlare. På toppmatade tvättmaskiner däremot öppnas luckan uppåt och de behöver därför inte samma golvutrymme. En toppmatad tvättmaskin passar därför bra i mindre utrymmen. Type vaskemaskin Frontmatet
Anger om produkten har en display. Display Ja
Barnesikring Ja
Du behöver se till att din maskin har någon slags skydd mot vattenläckage och översvämning. Många maskiner har gedigna elektroniska skyddssystem för detta. Här anges huruvida maskinen har översvämningsskydd eller ej. Använd också ett underlägg under maskinen så att du upptäcker ett eventuellt läckage innan stor skada uppstår. Aquastop Ja
Med funktionen tidsinställd start kan du själv välja när maskinen ska starta det valda programmet. En slags timer kan man också kalla det. På så vis kan du se till att maskinen är klar när det passar in i ditt schema och kanske när du kan utnyttja rätt eltaxa. Tidsbestemt start Ja
Motorer med kolborstar skapar friktion, vilket drar energi. Detta sliter också på kolborstarna som riskerar att behöva bytas. En kolborstfri motor däremot jobbar utan friktion och blir därmed mer energieffektiv och mindre varm. Den har också en lägre ljudnivå och längre livslängd än en vanlig motor. Många av våra produkter med kolborstfri motor kommer med en mångårig motorgaranti. Børsteløs motor Ja
Damp-funksjon Nei
Den automatiska doseringsfunktionen väljer rätt dos av tvättmedel och/eller sköljmedel baserat på tygets typ, hur mycket volym som laddas i trumman, och för några av maskinerna, även vattnets hårdhet. Den självdoserande tvättmaskinen sparar tid, energi och pengar. Det bästa för en maskin med autodosering är att använda flytande tvättmedel. Automatisk dosering av vaskemidler Ja
Anger om maskinens lucka är höger- eller vänsterhängd vid leverans, d v s om gångjärnen sitter till höger eller vänster. Vissa maskiner har omhängningsbar lucka (se specifikation). Dørhengsel Venstre
Anger hur stor tvättmaskinens trumma är i liter. Ju större trumvolym desto mer tvätt går in. Trommelvolum 70 liter
Hurtigstart Ja
När produkten har WiFi kan du koppla ihop din smartphone eller surfplatta till den via en app. Härigenom kan du bekvämt styra och kontrollera produkten på distans. WiFi Ja
Anger om produkten kan kopplas mot den digitala assistenten Amazon Alexa. Den digitala assistenten gör att du kan styra produkten med din röst. Smart Home støtte - Alexa Ja
Dimensjoner
Anger produktens bredd i mm. Bredde 598 mm
Anger produktens djup i mm. Dybde 590 mm
Anger produktens höjd i mm. Høyde 848 mm
Produktens vikt i kg. Vekt 81.903 kg
Energiklasse
Artikkelnummeret vårt: 117435

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris