Loading...

Hvitevarer som gir ren og frisk holdbarhet

Rent hjem og frisk mat med bærekraftige hvitevarer som bruker mindre strøm og vann.


Få opptil 1500 kr tilbake når du kjøper og registrerer ditt nye frittstående kjøleskap eller fryser fra Bosch.

For å benytte deg av kampanjetilbudet, må ditt Bosch produkt være kjøpt innen 31/8 2022.

Slik gjør du:

1) Logg inn/registrer deg selv og ditt produkt i MyBosch. 
2) Registrer cashback under MIne produkter. Husk å ha kvittering tilgjengelig, samt dine bankdetaljer (IBAN og SWIFT) når du registrerer ditt kjøp.
3) Din cashback er nå registrert. Dersom alt er fylt ut riktig, vil du motta utbetalingen innen 28 dager.

Les mer her.

 

Kjøleskap og kombiskap

VitaFresh oppbevarer ferske råvarer på en optimal måte for bedre holdbarhet.

Ifølge National Geographic (2016) og Statista Inc., går hele 45 % av grønnsaker og frukt til spille. Mye på grunn av ikke tilfredsstillende oppbevaring.
Bosch VitaFresh kjøleskap har ulike ”klimasoner” som gjør at frukt, grønnsaker og andre ferskvarer som kjøtt, fisk og kylling varer lengre.
Frukt og grønnsaker kan f.eks. holde seg friske opptil 3 ganger lengre sammenlignet med oppbevaring i en vanlig grønnsaksskuff uten VitaFresh. Så du slipper å gå til butikken like ofte og du slipper å kaste mat.


Våre kjøleskap, kombiskap og frysere med VitaFresh 

Vaskemaskin

Automatisk dosering gir perfekt rent resultat og besparelser ved å dosere nøyaktig mengde vaskemiddel.

Selvdoserende i-DOS doserer vaskemiddelet automatisk, derfor doseres eksakt den mengden som er nødvendig for valgt vaskeprogram og tøymengde. Opptil 38 %* av mengden vaskemiddel og opptil 10 liter** vann per vask kan spares takket være Bosch i-DOS som har automatisk selvdosering av flytende vaskemiddel, og den sløser verken vaskemiddel eller vann fordi doseringen blir nøyaktig – i vask etter vask.

 

38 % respektive 10 liter gjelder modellene WAXH2EL0SN og WAXH2KL0SN.
*Sammenlignet med manuell dosering av flytende vaskemiddel basert på en gjennomsnittlig overdosering på opptil 38 % i henhold til International Journal of Consumer Studies 38 (2014), 265 f. Studien ble gjennomført i husholdninger i Tyskland.
**Besparing av opptil 10 liter vann per vaskesyklus. Beregningen er basert på vaskeprogrammet Mix 40° med 38 % overdosering av flytende vaskemiddel, sammenlignet med en vaskesyklus under samme forhold, men med en selvdoserende vaskemaskin med en kapasitet på 10 kilo og med 4D vaskesystem. Study WL 1547/19 conducted by the WFK Research Institute in August 2019 at the request of BSH Hausgeräte GmbH.


Våre vaskemaskiner med iDOS

Tørketrommel

Effektivere tørking med selvrensende kondensator bruker mindre strøm.

Den selvrensende Bosch-kondensatoren fra Bosch rengjør seg selv. Du trenger ikke å skylle tørketrommelens kondensator manuelt. Ren kondensator garanterer lavt energiforbruk og at tørketrommelen tørker effektivt i hele produktets levetid. Våre tørketromler med selvrensende kondensator er energieffektive sammenlignet med vanlige tørketromler uten selvrensing, og har dermed mindre negativ påvirkning på miljøet.


*Besparelsen i % er beregnet på 160 stk. tørketrommelsykluser som er EU-standard ved beregninger samt mellom en tørketrommel i B-klasse uten selvrensende kondensator (WTG864B8DN) sammenlignet med en tørketrommel i A+++-klasse med selvrensende kondensator (WTY88898SN)


Våre tørketromler og kombimaskiner med selvrensende kondensator

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.