Loading...
Diskmaskin Asko DBI2348IB.W/1 Vit 115473
Diskmaskin Asko DBI2348IB.W/1 Vit 115473
Diskmaskin Asko DBI2348IB.W/1 Vit 115473
Diskmaskin Asko DBI2348IB.W/1 Vit 115473
Oppvaskmaskin

Asko DBI2348IB.W/1

  • 7 vaskeprogrammer
  • 13 kuverter
  • Turbotørking
Full produktbeskrivelse
8999 ,-

Ønsker du å få varen installert? Snakk med en av våre butikker så fikser de det!

Asko logo

ASKO Flexiracks ™ av solid, nylonbelagt stål kan enkelt justeres i ulike høyder etter oppvasken.

Våre XL- og XXL-oppvaskmaskiner har en lastehøyde på 54 cm. Kombinert med det smarte systemet med skuffer i fire nivåer, er det plass til 40% mer oppvask, med utallige muligheter til å få plass til alt.

Når du trenger rene tallerkener i en fei, forteller du bare maskinen hvor skitne de er og hvor mye tid du har. Deretter justerer programmet vaskingen og skyllingen etter din behov.

Liker du ikke å la oppvaskmaskinen gå når du ikke er hjemme? AquaSafe ™ er et avansert sikkerhetssystem som sørger for lekkasjefri oppvaskmaskin - både dag og natt.

Bruk dette programmet når du vil spare vann og strøm. For normalt skitten oppvask, for eksempel tallerkener, serveringsfat, kopper, glass og så videre.

En børsteløs motor er mer stillegående og pålitelig. Den bruker også mindre energi. Du vil at oppvaskmaskinen skal fungere for alltid. Det vil vi også.

Hastighetsmodus er praktisk når du skal vaske opp ting i en fei. Den bruker opptil 50% kortere tid enn normalprogrammet ved å bruke mer vann og høyere varme.

Nattmodus reduserer støynivået med 2 dB ved å redusere trykket i spylearmen. Perfekt om natten eller i hus med åpen planløsning.

Quick Wash-programmet vasker effektivt opp lett skitne glass, mugger, kaffekopper og lignende, slik at de blir skinnende rene.

Hygieneprogrammet vasker og skyller ved 70 ° C og passer perfekt til tåteflasker, skjærebrett og glass til det hjemmelagde syltetøyet.

Skyll oppvasken. Rengjør innsiden, inkludert filteret. Velg det beste programmet. Hvor mange trinn ble det? Ett – og vi kaller det super Cleaning System – eller vår beste oppfinnelse.

Hovedkomponentene i ASKOs oppvaskmaskiner lages i kvalitetsstål istedenfor plast. Vi mener at kvalitet er alfa og omega – og det tror vi du gjør også.

Aqua Level™-sensoren sørger for et optimalisert vannivå, selv om en bolle snur seg og fylles med vann. Den sørger også for at maskinen ikke kan startes hvis vanntilførselen er stengt.

Cutlery Spray™ er en spylesone med spesialdyse for bestikkurven som gir skinnende rent bestikk. Det er også en liknende dyse for knivkurven.

Kid Safe™ gjør det enkelt å låse kontrollpanelet, slik at små fingre ikke kan starte oppvaskmaskinen. Den forhindrer også at innstillingene endres ved en feiltakelse.

Alle våre helintegrerte oppvaskmaskiner har tilbakeslagsventil som sørger for at vannet ikke forlater maskinen. Dette er spesielt viktig hvis oppvaskmaskinen er plassert høyere enn gulvet.

Wide Spray™ skaper en høytrykksstråle kombinert med et bredt munnstykke. Grytene og pannene blir rene, og du sparer tid.

ASKOs spylesystem består av opptil syv effektive spylesoner som gir helt ren oppvask. I den nedre kurven er det to kraftsoner som tar seg av de mest skitne delene.

Med ASKOs skinnesystem med fire nivåer kan du optimalisere oppvasken. Fjern, juster, brett og flytt stativene, holderne og bestikkurven etter dine behov.

Inspirert av hverdagen. Målet vårt er at produktene våre skal gjøre hverdagen enklere. Derfor har vi arbeidet så hardt gjennom årenes løp for å utvikle markedets største og mest fleksible kurvsystemer. Denne gangen har vi fokusert på hva folk egentlig vasker i oppvaskmaskinen sin. Deretter har vi brukt kunnskapen til å lage en serie unike, innovative og praktiske kurvløsninger.

ASKO bruker teleskopskinner med kulelager som sikrer at skuffene glir jevnt og stille. Du kan også ta ut hele skuffen for enkel fylling og tømming.

Når programmet er fullført, åpnes døren på oppvaskmaskinen automatisk, slik at dampen slippes ut.

Kniver er følsomme, og det er fingrene dine også. Derfor har vi gjort alt vi kan for å beskytte begge deler. Knivholderen er ekstra dyp, slik at knivene holdes på plass gjennom vaskesyklusen. Det er knivholdere på tre nivåer: i den midterste kurven, i den øvre kurven og i toppkurven. Vi garanterer et finslipt resultat.

Glasstativet med flere posisjoner er og veldig praktisk stativ som kan monteres i tre forskjellige posisjoner - etter din behov.

Merkenavn Asko
Warranty Code 5
Type oppvaskmaskin Underbyggd
Farge Hvit
Innbygget mykner for hardt vann Ja
Anger om produkten har en display. Display Ja
Aquastop Ja
Resttidsvisning Ja
Automatisk programvalg Ja
Bestikkurv Ja
Toppkurv for bestikk Nei
Justerbar overkurv Nei
Tidsbestemt start Ja
Antall kuverter 13
Apparater som drivs med el har en effekt i Watt (W) – apparatens ”styrka”. Den energi som går åt när du använder apparaten, dvs elen du förbrukar, mäts i Wattimmar (Wh). En apparat med effekten 1 000 W som används i en timme, förbrukar då 1 000 Wattimmar, vilket är samma sak som 1 kilowattimme (1 kWh). Energiforbruk 0.82 kWh
Tørkeeffektivitet klasse A
Barnesikring Ja
Maksimal høyde 869 mm
Produktens vikt i kg. Vekt 45 kg
Hurtigprogram Ja
Minimum høyde 819
Årlig energiforbruk oppvaskmaskin 234
Anger hur mycket energi som förbrukas när maskinen är frånslagen med de knappar eller brytare som är tillgängliga under normal användning. Energiforbruk modus 0.49 W
Anger hur mycket energi som förbrukas när maskinen är påslagen men inte har något program i gång. Strømforbruk hvilemodus 0.49 W
Vannforbruk per år 2716
Oppvaskprogrammet energiinformasjon er relatert til Standardprogram
Programtid for standard oppvasksyklus 270
Hvilemodus varighet 0
Tørkefunksjon Ja
WiFi Nei
Innvendig lys Nei
Profesjonell Nei
Oppvaskeffekt A
Bredde 596 mm
Dybde 550 mm
Høyde 869 mm
Lydnivå 44 dBa
Energiklasse (A-G) C
Energianvändning per cykel 0.72 kWh
Energiforbruk pr 100 vaskeomganger 72 kWh
Programtid pr vaskeomgang 3:25 tim:min
Støyklasse B
Vattenförbrukning disk per cykel 8.9 liter
Innebygd Ja
Energiklasse
Artikkelnummeret vårt: 115473

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.