Mobiltelefon Samsung SM-A047FZGUEUB 8282_54201
Mobiltelefon Samsung SM-A047FZGUEUB 8282_54201
Mobiltelefon Samsung SM-A047FZGUEUB 8282_54201
Mobiltelefon Samsung SM-A047FZGUEUB 8282_54201
Mobiltelefon Samsung SM-A047FZGUEUB 8282_54201
Mobiltelefon Samsung SM-A047FZGUEUB 8282_54201
Mobiltelefon Samsung SM-A047FZGUEUB 8282_54201
Mobiltelefon Samsung SM-A047FZGUEUB 8282_54201
Mobiltelefon Samsung SM-A047FZGUEUB 8282_54201
Mobiltelefon

Samsung A04s 32GB Grønn

  • Smarttelefon
  • 6.5" LCD-skjerm
  • 50+2+2MP kamera
  • 4G
  • Grønn
Full produktbeskrivelse
Produktet er ikke tilgjengelig på nett
Samsung logo

Samsung Galaxy A04s Grønn

Se alt på en optimalisert skjerm
Se mer med en 6,5” Infinity-V-skjerm på Galaxy A04s. HD+-teknologien gjør alle detaljer skarpere og tydeligere.
 
Stilrent design
Opplev det komfortable og elegant avrundede designet i de klassiske fargene svart, grønn, hvit og kobber.
 
Fang mer med trippelkameraet
Ta vare på de minneverdige øyeblikkene! Med 50 MP hovedkamera får du detaljrike og skarpe bilder.
 
Fang de små detaljene med makrokameraet
Kom tett på med et 2 MP makrokamera og få med alle detaljene. Den naturlige bokeh-effekten gjør at motivet vises skarpt og tydelig mot bakgrunnen.
 
Portrettmodus er av.
Med et 2 MP dybdekamera kan du justere dybdeskarpheten, slik at du får profesjonelle portrettbilder med motiv som skiller seg ut.
 
Del selfier som skiller seg ut med frontkameraet
Hvis du legger bokeh-effekt til 5 MP frontkameraet, kan du ta flotte selfier som viser mer av deg og mindre av bakgrunnen.
 
Et kraftig batteri lar deg fortsette i timevis
Med 5 000 mAh-batteriet (typisk)1 kan du holde på i timevis. AI-basert strømstyring tilpasser seg brukervanene dine for langvarig bruk.
 
Rask ytelse med en kraftig Octa-core-prosessor
Octa-core kombinerer prosessorkraft med opptil 3 GB RAM for rask og effektiv ytelse. Få 32 GB Internminne eller legg til enda mer lagringsplass med opptil 1 TB microSD-kort.
 
Et fantastisk lydbilde med Dolby Atmos
Ta på deg øreproppene og lytt til musikken eller se på film. Med Dolby Atmos får du omsluttende, dyp og ren lyd.
 
Beskytt det viktigste
Samsung Knox er innebygd i både maskinvare og programvare – og beskytter mobilen din så snart den slås på. Samsung Knox tilbyr sikkerhet i flere lag og beskytter sensitiv informasjon mot skadevare og andre trusler.
 
Lås opp med fingeren
Få rask og enkel tilgang til mobilen med en fingeravtrykksensor innebygd i strømknappen.
*Tilgjengeligheten av denne funksjonen kan variere avhengig av land eller operatør.
 
Your Galaxy. Your Way
Bare din. Tilpass Galaxy med One UI Core 4.1 og gi mobilen et designuttrykk som matcher deg og livsstilen din. One UI Core 4.1 sørger også for at favorittapper og funksjoner er lett tilgjengelige.
 
Hold mobilen i tipp topp stand hos oss
Du skal føle deg trygg når du kjøper en Samsung Galaxy-mobil. Den interaktive diagnostikken og optimaliseringen på Samsung Members-appen gjør det enkelt å forbedre ytelsen på enhetene dine. Samsung Support hjelper deg også med feilsøking hvis det skulle oppstå et problem.
 
- Batterilevetiden kan variere avhengig av avstand til basestasjoner, vær, omgivelsene, hvilke funksjoner som er aktivert og lignende.
- GPS-navigering når det gjelder kartleverandør etc., kan variere avhengig av programvaren. Modeller med innebygd GPS-modul kan kompletteres med enkelt GPS-navigasjonsprogramvare i tilfelle det ikke er inkludert fra starten. Hør med din forhandler eller Samsung Support for flere detaljer.
- Alle spesifikasjoner og beskrivelser i dette dokumentet kan avvike fra produktets faktiske spesifikasjoner og beskrivelser. Samsung forbeholder seg retten til når som helst å gjøre endringer i dette dokumentet og produktet som er beskrevet her uten forvarsel. Alle funksjoner, egenskaper, spesifikasjoner, brukergrensesnitt og annen informasjon i dette dokumentet, inkludert, men ikke begrenset til, funksjoner, design, prisfastsettelse, komponenter, ytelse, tilgjengelighet og kapasitet kan endres uten forvarsel. Innholdet på skjermen er simulerte bilder og bare ment som illustrasjon.
- Minnestørrelse: Brukerminne er mindre enn totalminne på grunn av lagring av operativsystemet og programvaren som benyttes til å betjene telefonfunksjonene. Faktisk brukerminne vil variere avhengig av mobiltelefonoperatør, og kan bli endret etter programvareoppdateringer.
- Nettverksbånd: Båndbredden som støttes av enheten kan variere avhengig av region eller mobiloperatør.

*Målt diagonalt er skjermstørrelsen 6,5" i full rektangel og 6,4" medregnet de avrundede hjørnene. Faktisk visningsområde er mindre på grunn av de avrundede hjørnene og kamerahullet.

*Typisk verdi testet av tredjepart under laboratorieforhold. Typisk verdi er den beregnede gjennomsnittsverdien når det er tatt hensyn til avviket i batterikapasitet blant batteriene som ble testet i henhold til IEC 61960-standarden. Nominell (minimum) kapasitet er 4900 mAh. Faktisk batteritid kan variere avhengig av nettverksmiljø, bruksmønstre og andre faktorer.
Merkenavn Samsung
EAN 8806094581935
Display Name Samsung A04s 32GB Grønn
Artikkelnummeret vårt: 8282_54201

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris