Japanske kniver

Banner

Oversikt over Kai Shuns knivserier

Pure Komachi 2

 

Serien som gir deg et utvidet fargespekter, er lagd i japansk kvalitet og ytelse, men moderne design og utforming. Den er lekende og kombinerer funksjonalitet og design på en flott måte. Materialet er av rustfritt stål i ypperste kvalitet, belagt med et anti-skli materiale som passer på at mat ikke setter seg til bladet. Knivene har ulike fargekoder for hva de er beregnet for. Hardheten for denne serien er på 53 (±1) HRC.

 

Klikk her for å se utvalget!

 
Pure Komachi 2
Pure komachi
Mellomrom

Wasabi Black

 

Tradisjonell men minimalistisk.

Denne serien fra den japanske knivprodusenten Kai, gir deg alt du trenger når det kommer til knivkunst. Alt fra grønnsakskniver til kokkekniver, skinkekniver og mer. Med et polert design i minimalistisk stål og et svart håndtak, kan du være sikker på at du ikke bare får prestasjon og ytelse, men også stilige detaljer for ditt kjøkken. Bladet er pyntet med japanske tegn for «Wasabi», den tradisjonelle planten brukt i japansk kokkekunst. Denne serien har en hardhet på 58 (±1) HRC.

 

Klikk her for å se utvalget!

 
Wasabi Black 2
Wasabi Black
Mellomrom

Shun Classic

 

Det klassiske designet og ytelsen i topp rustfritt stål. Materialet på disse knivene er ganske unikt; de består av rustfritt damaskstål i 32 lag med en indre kjerne av VG MAX stål. Dette gjør knivene veldig harde, der de består av 1% karbon og 1,5% kobolt. På grunn av dette kan du være sikker på at kniven yter maks, med minimal slitasje på grunn av sin hardhet på 61±1 HRC. Utformingen er spesielt egnet for å gjøre knivene så skarpe som mulige, slik at du ikke må jobbe for å få maten klar.

Den klassiske kniven er virkelig et lite kunststykke i ditt hjem – da den er inspirert av de tradisjonelle Samurai-sverdene.

 

Klikk her for å se utvalget!

 
Shun Classic
Shun Classic 2
Mellomrom

Shun Premier Tim Mälzer

 

Tim Mälzer knivene er trendy og tidsbevisste. De er lagd av 32 lags rustfritt damaskstål med en indre kjerne i VG MAX stål og håndhamret med en teknikk kalt Tsuchime i Japan. Den blander estetiske toppkvaliteter med utrolig ytelse. Hardheten er på 61±1 HRC.

For å få den enestående kvaliteten knivserien er kjent for, blir disse produsert i den anerkjente kniv-hovedstaden i Japan, Seki. 

 

Klikk her for å se utvalget!

 
Tim Mälzer
Tim Mälzer 2